Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wchodzę rano a tu takie wiadomości... Aanaa i Polkosia trzymajcie się Kochane, będzie dobrze
Ewalika oby skurcze minęły.
No to po dzisiejszych informacjach zaczynam na poważnie pakować torbę. Tak to zwlekalam ale u mnie też już 35 tydz wiec może różnie być. Mąż prosił żebym poczekala do 25 września jak wroci, ale zobaczymy. Na pewno jeśli zacznie się wcześniej to nie będę do niego dzwonila, tylko zadzwonie juz po fakcie, bo za dużo kilometrów ma do przejechania i bym się bała o niego. Wolalabym żeby był, no ale... Jak widać nie ma reguły.
U nas w szpitalu tez nie ma znieczulenia tylko gaz rozweselajacy.Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Anaa i Polkosia trzymajcie sie;* Polkosia pewnie Cie nie wypuszcza, nawet jak skurcze mina ...
Ewalika pisz co u Ciebie sie dzieje, trzymamy kciuki. Ale dzis wiesci ...
Ja dzis wizytuje ale po poludniu, ciesze sie po takich wiadomosciach, zobaczymy co u naszego szkraba.
Iviq kciuki za maluszka, oby bylo wszystko dobrze tylko kruszynka z niego bedzie:):*polkosia lubi tę wiadomość
-
Ale się dzieje!!!
Aanaa powodzenia! Bedzie dobrze!
Polkosia i ewelina, oby to był fałszywy alarm te skurcze.
Iviq- samych dobrych wieści po dzisiejszych badaniach.
No i kciuki za te zw Was, kóre mają wizyty:)
Dobry pomysł z tym prześcieradłem zakocona, nawet nie wiedziałam że cos takiego jest. A z głową to wczoraj od rana miałam siedem światów a apogeum w nocy, bolało mnie wszystko łacznie ze szczenką i nosem. tyle dobrze, że potrafię przespac wszelkie bóle. Teraz już jest lepiej, chociaz nadal czuję...21.10.2015 Leon -
aanaa wrote:Czesc laski. Mi o północy wody odeszly...leze na porodówce pod ktg, w ciagu 24h urodzę. Na szczęście ma mnie minac oksytocyna wiec może przezyje bez znieczulenia...meza wyslalam do domu bo oczywiście torbe miałam dzis pakować i jedyne co orzywiozlam do szpitala do jedna koszula. Zastrzyk na plucka dostałam i probuje sie uspokoić, ale nie wiem czy zasne. Skurczy na razie brak. Módlcie sie prosze i trzymajcie kciuki za zdrowie naszej malej
O rany poplakalam sie !! Wlasnie Was nadrabiam, a tu taka informacja!
Aanaa jesteśmy z tobą! Oczywiscie będziemy sie modlić! Dasz radę :* -
Zakocona to znam bol ! Od poczatku ciąży mam bóle takie , psikne krople i przechodzi jak wszystko się nawilzy . Masakra jest normalnie wiec wspolczuje: (
Babelek oj tak ! Świetna jest szefowa . Zresztą młoda dziewucha:) 32 lata
Polkosia !!! :o co Ty mówisz , kuzwa oby Ci się skurcze uspokoily .
Chociaż nawet jak urodzisz to i tak Klementysia będzie zdrowiutka .
Kochane trzymam za Was mega kciuki .polkosia lubi tę wiadomość
-
Hej laski, nie odzywalam sie bo mialam zle dni, ale na bierzaco was czytam.
Aanna trzymam kciuki oby poszlo gladko :***
Polkosia wdech i wydech, Klementysia jeszcze polezy w brzuszku
Ide sie ogarniac i do kolezanki na kawkepokoik pomalowany, jedziemy dzis po dywan wstawiamy komode i zlozymy lozeczko
Bąbelek, polkosia, agaton lubią tę wiadomość
-
Ja sobie kawke robie i mysle ,ze ponadrabiam Was troche i zaczne dom ogarniac - a tu co ??? ROdzace !!!
Aanaa Kochana trzymaj sie ! Tylko pewnie to jeszcze u Ciebie potrwa . Odpoczywaj jak najwiecej i postaraj sie przespac , bo przydadza Cisie sily do parcia .
Polkosia , a ty co wyprawiasz ? Mialas wyjsc , a tu taka zmiana planow ? Mam nadzieje , ze skurcze ucichna i jutro wyjdziesz .
Oj biedny ten Twoj facet ( i Twoj aanaa)Bedzie dla nich wyzwaniem spakowanie Wam torby
ewelina ty tez ze skurczmiMatko przeciez to jeszcze sierpien ! Odpoczywaj i moze tez wez cieply prysznic to troche skurcze ucichna .
No ja to pewnie spedze dzisiejszy dzien na forumpolkosia lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
lojkalojka wrote:Ja sobie kawke robie i mysle ,ze ponadrabiam Was troche i zaczne dom ogarniac - a tu co ??? ROdzace !!!
Aanaa Kochana trzymaj sie ! Tylko pewnie to jeszcze u Ciebie potrwa . Odpoczywaj jak najwiecej i postaraj sie przespac , bo przydadza Cisie sily do parcia .
Polkosia , a ty co wyprawiasz ? Mialas wyjsc , a tu taka zmiana planow ? Mam nadzieje , ze skurcze ucichna i jutro wyjdziesz .
Oj biedny ten Twoj facet ( i Twoj aanaa)Bedzie dla nich wyzwaniem spakowanie Wam torby
ewelina ty tez ze skurczmiMatko przeciez to jeszcze sierpien ! Odpoczywaj i moze tez wez cieply prysznic to troche skurcze ucichna .
No ja to pewnie spedze dzisiejszy dzien na forumlojkalojka lubi tę wiadomość