Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynenka2 wrote:Hej.. sprawdzcie jak jest w waszym miescie z USG bioderek, bo u mnie trzeba sie jeszcze w ciazy rejestrowac, zeby sie zalapac akurat jak dziecko ma to 6 tygodni. Może komuś pomoże ta informacja.
Szkoda, ze nikt nie zwrocil uwagi na mojego posta.. a to ważne.
Chciałam wam pomoc.. -
Rah nie ma tu nic do rozumienia, tak sie poczułam i tyle. Nigdzie nie było to powiedziane wprost, nie było wymienione moje imię, ale jednak to, ze wykupuje położna pozwala Wam sadzić, ze wspieram ten system....to widać w wypowiedziach.
Przykre, bo myślałam, ze jest w Was trochę wiecej empati i oczywiscie zakręcona, Ty i Magnosia dziękuje za miłe słowa :*
Magnosia lubi tę wiadomość
-
tez bym zjadła ciasto snikers, albo karpatke mmm
onka, wielowodzie nie takie straszne. szwagierka tez miala za duzo wód,a mała urodziła się w czepkutznm w worku owodniowym, tóry pekl dopiero jak wysżła na świat
uwazaj na siebie, oszczedzaj siei dotrwasz do bezpiecznej daty porodu
Jaroszka, wszystkie cie wspieramy, ale system nam sie nie podoba. CmokWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 11:03
jaroszka, onka lubią tę wiadomość
-
U nas na szkole rodzenia jedna z dziewczyn chciała swoją mamę jako osobę towarzyszącą, nie chciała partnera. Jednak położne jej odradzały, bo mówiły, że matki tak bardzo emocjonalnie przeżywają poród i cierpienie swojej córki, że bardziej przeszkadzają niż pomagają. Ciekawe...
-
nenka2 wrote:Szkoda, ze nikt nie zwrocil uwagi na mojego posta.. a to ważne.
Chciałam wam pomoc.. -
Nenka, ja zwróciłam. Cenna informacja. My mamy z mężem dodatkowe ubezpieczenie to łatwiej się nam dostać, ale i tak się upewnię.
A pielęgniarki bardzo mało zarabiają, np. moja siostra. A praca ciężka, jest ich za mało itp. Więc ja patrzę na to z różnych stron. No ale to nie wina szpitali czy kogokolwiek tylko rządu i małych środków na służbę zdrowia.jaroszka lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Jaroszka na prawdę nie mialysmy nic złego na myśli a wspieramy Cie zawsze . Źle zrozumialas wypowiedzi , my tu opieprzamy " dupe" polskiemu systemowi a Ciebie rozumiemy , ze wykupujesz położna a nikt nie mówi ze wapierasz ten system ani nawet smiem sądzić ze żadna tak nie pomyślała a na pewno nie Ja , wręcz przeciwnie .
Uczy do gory nerwusie:*
Sztama a jak sobie myslalas !Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 11:07
rah, jaroszka lubią tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Rah nie ma tu nic do rozumienia, tak sie poczułam i tyle. Nigdzie nie było to powiedziane wprost, nie było wymienione moje imię, ale jednak to, ze wykupuje położna pozwala Wam sadzić, ze wspieram ten system....to widać w wypowiedziach.
Przykre, bo myślałam, ze jest w Was trochę wiecej empati i oczywiscie zakręcona, Ty i Magnosia dziękuje za miłe słowa :*
Ja tez "wspieram" ten system bo chodzę do gina prywatnie. No i co z tego ze mi sie to niepodoba i ze według mnie jest to niesprawiedliwe? Nic nie poradzę.ss lubi tę wiadomość
-
nenka2 wrote:Szkoda, ze nikt nie zwrocil uwagi na mojego posta.. a to ważne.
Chciałam wam pomoc..
Ale nie zdażyłam odpisac ;p
Dzieki za przypomnienie, u nas sie czeka ok 1-1,5 miesiąca wiec mozna od razu po porodzie sie zapisywać -
Swoja droga lekarze, pielęgniarki i położne faktycznie u nas zarabiają psie grosze i sie im nie dziwie ze chcą dorobić bo tez maja np. rodziny. A państwo na finansowanie choćby kościoła czy religii w szkole to ma kase, a na lekarzy co ratują zycie to juz nie ma
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny będzie kołyska biało różowa piękna drewniana z baldachimem
Jaroszka kochana nie denerwuj się :* ja uważam że każda robi jak chce no i wiadomo ze chce dla dzidzi jak najlepiej :*FreshMm, ZakręconaOna, polkosia, jaroszka, ss, agaton, Little Frog, Arielka, Bąbelek, Lexie, Muffinka1019, estrella, paula1, lili_madlen, IviQ lubią tę wiadomość
-
Jaroszka nie oanikuj n8kt cie nie atakuje jest wolnosc slowa i jazdy sie wypowiada..a to co kazdy robi to jego sorawa ..srednio mn8e obchidzi czy ktos wykupuje czy nie ..poprostu system hest orzerazajacy zerujacy na kobietach ktore chca jak najlepuej dla swoich dzieci i tyle na temat.nie bierz tak osobiscie
ss lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny