Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Heloo.
Ja juz nie śpię od godziny,ale jeszcze poleżę
Młoda ma na 10 więc jeszcze czas
Moje spanie w nocy wygląda tragicznie ciągle się kręcę wierce i przekręcam miejsca nie mogę sobie znaleźć na własnym wyrku
Jaroszka wychwaliłam faktycznie ale juz dawno miałam napisać to Zakręconej.
A ja no cóż juz 32 stuknęło:/ starość nie radośćZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Hej kobietki. Ja tez nie śpię od godziny, ale to dlatego, że mężu do pracy wstawał i się krzatał. Od czasu powrotu śpię te min.6h wiec juz naprawdę nie mam na co narzekać. Złe dni minęły. Czas wziąć żelazo bo głodna juz jestem. Moja budzi się razem ze mną, tzn jak poczuje że zaczynam łazić
-
Battinka, jaka starość
Młodziutka jesteś!
Ja też już wstałam, bo mąż o 6 do pracy wychodził i już nie mogę zasnąć. W nocy obudziłam się, bo mi stanęły wymiociny w gardle, ledwo się powstrzymałam, żeby nie zwymiotować. Straszne uczucie... Nie wiem czemu. Ogólnie czułam się nienajlepiej w nocy, ale na razie jest OK.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Hej. Ja po 5 się obudziłam, mąż się później zaczął szykować do pracy. Godzinę temu musiałam coś zjeść bo burczało niesamowicie. Teraz powoli też zaczyna
Liczyłam ruchy i w ciągu niecałych 15minut naliczyłam 14. W szpitalu po tych sterydach coś średnio synek aktywny był. W domu juz zupełnie inaczej co mnie bardzo ucieszyło. Jednak widzę zdecydowaną aktywność tak po 16 i po 20. Wczoraj a raczej dziś o 2 w nocy szalał. Także odetchnęłam
Wasze bobasy też mają określone godziny wiercenia się?
A jeśli chodzi o tą moją krótką szyjkę to leżę z nogami uniesionymi lekko ku górze, chyba dobrze robię? Bo chodzi o to żeby nacisku na szyjkę nie było..
Jaroszka trzymam kciuki za wizytę. Samych pozytywnych wieści!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 07:41
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Noc średnia myślałam że na izbie wylądujemy bo miałam mega napinanie brzucha i przy tym kłucie w szyjce bolesne
do tego mega parcie na kichę wziełam magnez i nospę forte i przeszło ale dzisiaj znowu kłuć zaczyna aj aj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 08:18
-
U nas z rana panika bo L zaspał do pracy. Codziennie pytam go czy ma budzik nastawiony, codziennie mówi, że tak, wczoraj nie zapytałam i o. Ja się budzę przed 7 normalnie, ale że w nocy ze 2h nie spałam + wycieczki do kibla, to też się nie obudzilam..
Jaroszka, niestety męczą mnie wzdęcia codziennie od wielu lat. Okropna jest ta noja choroba
Trzymam mocno kciuki za wizytę! Do Pietrasika idziesz?
Za resztę wizytujacych dzisiaj też trzymam kciuki!
Ja 25.09 zacznę 27.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 08:22
-
witam, moje obzarstwo i ciążowe zachcianki zostały wczoraj ukarane..po zjedzeniu gigantycznego eklera, przez 4 godz resetował mi się żołądek...czekałam na małża żeby mnie zawiózł na IP, bo bałam się, że przy takich torsjach jeszcze skurczy dostanę...no,ale skończyło się pół godziny przed jego powrotem...
a od rana wilczy głód...
ja 30 mam w marcuwidzę, że nie jestem jedyną "staruszką", uf
-
Witam
Dzisiaj pracowity dzień się szykuje...sprzatamy gore nad kotłownią. Śniadanie zjedzone więc siły nabraliśmy z R
No i przyjemny ppranek,bo Kocik pierwszy raz od kastracji przyszedł do nas do łóżka tak jak przed zabiegiem to robiłprzytulił się do naszych twarzy i spał
uwielbiam takie ppranki choć Synka aktywność mnie martwi,że taka słaba ciągle:(
No nic idę pomagać R
Milego i spokojnego dnia kochane:* -
dodinka wrote:To kłucie to możliwe że szyjka się skraca przynajmniej tak mi się wydaje w razie czego pojedziemy na IP sprawdzić
...albo fałszywy alarm jak u mnie. Też miałam taką noc w piątek, od soboty brzuch obniżony i myślałam, że szyjka się pewnie skracała. Tymczasem w poniedziałek na wizycie okazało się, że jest dłuższa o 6 mm niż ostatnio...
Cześć Wszystkim :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 08:32
dodinka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
u mnie z tymi ruchami Małej to jest tak, że bardziej ją czuję jak się wierci, wypina i przeciąga, mało czuję kopniaków - jeśli już to ruchy w dole obok pęcherza. Ogólnie jest spokojna. Za to na usg zawsze szaleje a ja tego nie czuję... nie wiem czy to przez łożysko na ścianie przedniej i ono tak amortyzuje ruchy czy co... -
Dzięn dobry z rana
Jaroszka, powodzenia na wizycie, na pewno wszystko będzie dobrze:)
Dodinka moja gin mowiła, że nie czuć kiedy cos sie z szyjką dzieje, ale kłocia i napinanie brzucha na pewno są wskazaniem żeby to skontrolować. a no i na pewno skurcze skracają szyjkę.
Zakocona, wspolczuję tych wzdęć, ja miewam wieczorami i wtedy też cała skore na brzuchu mam napięta, brzuch sie od tego spina cholerstwa tak że cięzko mi nawet chodzić, wtedy najlepiej czuje sie zgięta w poł.
Paula, mój tez jest baaaardzo spokojny, tak na prawde w ciągu dnia ma jeden dłuższy okres aktywności i tak poza tym to delikatnie rozpycha sie moze 2-3 x dziennie po około 5-10 minut, a w nocy to w ogóle śpi jak suseł.
a mi sie coś dziwnego porobiło. W ogóle nie czuje ze mi się pęcherz zapełnia. w nocy sie budzę i nie czuję że chce mi sie siku, ale że jest pora więc wstaje idę a tam dosłownie niagara...po czym tak strasznie mnie boli pęcherz, że przez kilka minut zwijam sie z bólu, w dzien to samo, ale tu akurat cześciej łażę, wiec bez bólu sie obywa.
jaroszka, dodinka lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon