X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloo.
    Ja juz nie śpię od godziny,ale jeszcze poleżę:)
    Młoda ma na 10 więc jeszcze czas :)

Moje spanie w nocy wygląda tragicznie ciągle się kręcę wierce i przekręcam miejsca nie mogę sobie znaleźć na własnym wyrku :/

Jaroszka wychwaliłam faktycznie ale juz dawno miałam napisać to Zakręconej :).
    A ja no cóż juz 32 stuknęło:/ starość nie radość;)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka ja tez sie kręcę i to przekręcanie mi niemiłosiernie wolno idzie, a do tego strzyka w biodrach :)

Mi stuknie zaraz 30 :P eee tam żadna starość !

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki. Ja tez nie śpię od godziny, ale to dlatego, że mężu do pracy wstawał i się krzatał. Od czasu powrotu śpię te min.6h wiec juz naprawdę nie mam na co narzekać. Złe dni minęły. Czas wziąć żelazo bo głodna juz jestem. Moja budzi się razem ze mną, tzn jak poczuje że zaczynam łazić :)

• polkosia Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka, jaka starość :D Młodziutka jesteś!

Ja też już wstałam, bo mąż o 6 do pracy wychodził i już nie mogę zasnąć. W nocy obudziłam się, bo mi stanęły wymiociny w gardle, ledwo się powstrzymałam, żeby nie zwymiotować. Straszne uczucie... Nie wiem czemu. Ogólnie czułam się nienajlepiej w nocy, ale na razie jest OK.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgaga .... Mi tez tak staje....podobno powinno sie cześciej jeść ale mniej, a ja jem rzadziej i wiecej, wiec mam zgagę....

polkosia lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja to chyba ze stresu nie śpię...o 16:40 mam usg 3 trym....denerwuje sie tym nie wiem czemu....
    Mam nadzieje na relaks o 12:30, bo śmigam na manicure i pedocure - znalazłam gdzies wolny termin :)

annggela lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja po 5 się obudziłam, mąż się później zaczął szykować do pracy. Godzinę temu musiałam coś zjeść bo burczało niesamowicie. Teraz powoli też zaczyna :/ Liczyłam ruchy i w ciągu niecałych 15minut naliczyłam 14. W szpitalu po tych sterydach coś średnio synek aktywny był. W domu juz zupełnie inaczej co mnie bardzo ucieszyło. Jednak widzę zdecydowaną aktywność tak po 16 i po 20. Wczoraj a raczej dziś o 2 w nocy szalał. Także odetchnęłam :) Wasze bobasy też mają określone godziny wiercenia się?

A jeśli chodzi o tą moją krótką szyjkę to leżę z nogami uniesionymi lekko ku górze, chyba dobrze robię? Bo chodzi o to żeby nacisku na szyjkę nie było..

Jaroszka trzymam kciuki za wizytę. Samych pozytywnych wieści!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 07:41

jaroszka lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek mam wrażenie,ze to moje to sie wierci cały czas, ale na przykład wczoraj prawie w ogóle...martwiłam sie, a po 20 jak zaczął to skończyć nie chciał :)
    Dzieki za kciuki, bo dzisiaj sie pewnie tez okaże co z ta moja szyjka...

relgh371crdcdbv2.png
  • dodinka Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Battinka ja tez sie kręcę i to przekręcanie mi niemiłosiernie wolno idzie, a do tego strzyka w biodrach :)

Mi stuknie zaraz 30 :P eee tam żadna starość !

Mi też dokładnie w sobotę stuknie 30 :/

jaroszka lubi tę wiadomość

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
  • dodinka Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noc średnia myślałam że na izbie wylądujemy bo miałam mega napinanie brzucha i przy tym kłucie w szyjce bolesne :( do tego mega parcie na kichę wziełam magnez i nospę forte i przeszło ale dzisiaj znowu kłuć zaczyna aj aj

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 08:18

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodinka jak nie przejdzie to lepiej sprawdzić na IP..

Ja 30stke zacznę w lutym :O

dodinka lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas z rana panika bo L zaspał do pracy. Codziennie pytam go czy ma budzik nastawiony, codziennie mówi, że tak, wczoraj nie zapytałam i o. Ja się budzę przed 7 normalnie, ale że w nocy ze 2h nie spałam + wycieczki do kibla, to też się nie obudzilam..

Jaroszka, niestety męczą mnie wzdęcia codziennie od wielu lat. Okropna jest ta noja choroba :/ :(
    Trzymam mocno kciuki za wizytę! Do Pietrasika idziesz?

Za resztę wizytujacych dzisiaj też trzymam kciuki!

Ja 25.09 zacznę 27.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 08:22

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, moje obzarstwo i ciążowe zachcianki zostały wczoraj ukarane..po zjedzeniu gigantycznego eklera, przez 4 godz resetował mi się żołądek...czekałam na małża żeby mnie zawiózł na IP, bo bałam się, że przy takich torsjach jeszcze skurczy dostanę...no,ale skończyło się pół godziny przed jego powrotem...
    a od rana wilczy głód...

ja 30 mam w marcu :) widzę, że nie jestem jedyną "staruszką", uf :)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • PauLLa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

Dzisiaj pracowity dzień się szykuje...sprzatamy gore nad kotłownią. Śniadanie zjedzone więc siły nabraliśmy z R :P

No i przyjemny ppranek,bo Kocik pierwszy raz od kastracji przyszedł do nas do łóżka tak jak przed zabiegiem to robił <3 przytulił się do naszych twarzy i spał <3
    uwielbiam takie ppranki choć Synka aktywność mnie martwi,że taka słaba ciągle:(

No nic idę pomagać R
    Milego i spokojnego dnia kochane:*

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • dodinka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    Dodinka jak nie przejdzie to lepiej sprawdzić na IP..

Ja 30stke zacznę w lutym :O

To kłucie to możliwe że szyjka się skraca przynajmniej tak mi się wydaje w razie czego pojedziemy na IP sprawdzić

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaa witamy w 34tc!!! <3

dodinka, FreshMm, paula1, Bąbelek, madu, zakocona, agaton, annggela, Lexie, estrella, Mikejla, Muffinka1019, Nynusia, ola.321 lubią tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dodinka wrote:
    To kłucie to możliwe że szyjka się skraca przynajmniej tak mi się wydaje w razie czego pojedziemy na IP sprawdzić

...albo fałszywy alarm jak u mnie. Też miałam taką noc w piątek, od soboty brzuch obniżony i myślałam, że szyjka się pewnie skracała. Tymczasem w poniedziałek na wizycie okazało się, że jest dłuższa o 6 mm niż ostatnio... :?

Cześć Wszystkim :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 08:32

dodinka lubi tę wiadomość

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• agania Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    u mnie z tymi ruchami Małej to jest tak, że bardziej ją czuję jak się wierci, wypina i przeciąga, mało czuję kopniaków - jeśli już to ruchy w dole obok pęcherza. Ogólnie jest spokojna. Za to na usg zawsze szaleje a ja tego nie czuję... nie wiem czy to przez łożysko na ścianie przedniej i ono tak amortyzuje ruchy czy co...

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięn dobry z rana

Jaroszka, powodzenia na wizycie, na pewno wszystko będzie dobrze:)

Dodinka moja gin mowiła, że nie czuć kiedy cos sie z szyjką dzieje, ale kłocia i napinanie brzucha na pewno są wskazaniem żeby to skontrolować. a no i na pewno skurcze skracają szyjkę.

Zakocona, wspolczuję tych wzdęć, ja miewam wieczorami i wtedy też cała skore na brzuchu mam napięta, brzuch sie od tego spina cholerstwa tak że cięzko mi nawet chodzić, wtedy najlepiej czuje sie zgięta w poł.

Paula, mój tez jest baaaardzo spokojny, tak na prawde w ciągu dnia ma jeden dłuższy okres aktywności i tak poza tym to delikatnie rozpycha sie moze 2-3 x dziennie po około 5-10 minut, a w nocy to w ogóle śpi jak suseł.

a mi sie coś dziwnego porobiło. W ogóle nie czuje ze mi się pęcherz zapełnia. w nocy sie budzę i nie czuję że chce mi sie siku, ale że jest pora więc wstaje idę a tam dosłownie niagara...po czym tak strasznie mnie boli pęcherz, że przez kilka minut zwijam sie z bólu, w dzien to samo, ale tu akurat cześciej łażę, wiec bez bólu sie obywa.

jaroszka, dodinka lubią tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona to oby po ciazy Ci wzdęcia odeszły, podobno jak sie urodzi dziecko to wiele dolegliwości, ktore sie miało przed ciaza zanika :)

Tak, idę do Pietrasika na aleje jerozolimskie...

relgh371crdcdbv2.png
‹‹ 2018 2019 2020 2021 2022 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ