Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Battinka malo mowisz ? A mnie sie wydawalo , ze normalnie jak zawsze sie.udzielam hihi. O wybaczenie prosze hehe :*;*
Pewnie ze mało
Lubię czytać Twoje posty:) mimo tak młodego wieku muszę stwierdzić ze "dobrze gadasz" mam siostrę w Twoim wieku juz Ci mówiłam ale różnica między wami w wysławianiu sie i w ogóle to masakryczna przepaść ...
Uważam ze na swój wiek jesteś dojrzała.
A to się chwalii tak uważam Ja.
Mikejla, ZakręconaOna, annggela lubią tę wiadomość
-
Battinka, polubiłam to, co napisałaś Polkosi.
Magdalene, nie martw się. Już jesteś na takim etapie, że dzidzia może spokojnie przyjść na świat. Inna opcja jest taka, że lekarze coś zaradzą i brzuszek nadrobi jeszcze w Twoim brzuszkupolkosia lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
OOo też uwielbiam Pierwszą miłość !
Magdalene, kochana trzymaj się i nie stresu choć to na Pew o bardzo trudno, malutka na pewno urodzi się zdrowa i silna , zobaczysz ! Dobrze ze będziesz w szpitalu bo będą mieć wszystko pod kontrola . Juz ładny tydzień także jeszcze troszkę, kciuki za was trzymam ! :*
Eh ciekawe czy dziś zasne , ost przez dwa tyg juz chórze spać po 2 ... -
Magdallene w szpitalu będziecie pod stałą opieką. Nie ma co się martwić na zapas za wiele :*
Battinka no nieeee jakbym mogła to bym Cie zlała!!! Wózek targać??? Teraz leż i odpoczywaj :o
Dobranoc śpiochy:)
My Leżymy ale już łapią skurcze...jejku...masakra jakaś...wybrałam właśnie z R pościel i zaraz wrzuce na dobranoc heh http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ec10f585c8f8.jpg
A teraz idziemy spaćagaton, szczesliwa_mamusia21, Lucy7, Magnosia, jaroszka, polkosia, lojkalojka, Blondik, ewwiel, annggela, Lexie, Muffinka1019, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Nie śpię od h. Mam tak brzuch napięty i wzdęty, że masakra. Obudziłam się z bólem biodra. Skóra mnie ciągnie aż z kręgosłupa, a do tego koszmarna zgaga wypalajaca wszystko i zatkane zatoki. Kooszmaaar!
Maggallene, mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku i się wyjaśni, jak trafisz do szpitala.
Fatim, leż i się nie przemęczaj!
Zakręcona, super, że z serduchem wszystko ok! -
Zakretka ja przegapilam Twój post ?!!!! No super wieści ze się wyjaśnilo i maluszek silny i Serce ma jak dzwon !
Oj ja zasnela, chyba o 2 ... Masakra muszę się jakoś przedstawić bo to juz się zaczyna robić straszne ...
Ps. Dzień dobry !Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 05:15
-
Dzień dobry... dzisiaj mnie męczy bezsennosc... Kuba wierci sie od ponad godziny tak jak mama... a za oknem pomalu jasno sie robi:/ chyba ide cos wszamac bo zaczelo burczec w brzuchu i sprobuje zasnac jeszcze.
Ola to juz tak blisko!!
Polkosia babcia glupio sie zachowala i tyle. Dla mnie nie ma co jej tlumaczyc bo zajarana nowym dzieckiem, bez przesady... Ty jestes na koncowce i po przejsciach w szpitalu a ona sie nie zapyta nawet jak zdrowie itp. Tez by mi przykro bylo akurat.
Magdallene trzymamy kciuki, oby w szpitalu cos zaradzili.
Wiecie co moj maluszek to ma jakies niemozliwe poklady energii!!! on sie ciagle wierci i przeciaga i fika, no w ciaglym ruchupolkosia, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Czesc...i ja nie śpię od 4....mały tez...
Zakręcona wiedziałam, ze z sercem to była tylko jednorazowa akcja
Ja coś musiałam przegapić....po pierwsze Twój suwaczek jak na świnkę przystałookej, ale o co chodzi z tygodniem ciazy, ze jest o kilka dni do przodu?!
Po drugie czemu płakałaś wczoraj?
Fatim i Magdallene trzymajcie sie mocno! To juz końcówka :*
Mika ślicznie wyglądasz anielico
Polkosia wszyscy żyją tym dzieckiem, bo to fenomen w wieku 43 lat dziecko rodzic - zwłaszcza dla dziadkow, którzy dzieci rodzili nawet przed ukończeniem 20 lat....przejdzie im do czasu narodzin Klemci
polkosia lubi tę wiadomość
-
Zakocona Ty to sie masz z tymi wzdeciami bidulko....przeszło chociaż?
Paulla piękny komplet
Battinka, ale Zakręcona wychwalilas, nie to żebym sie z tym nie zgadzała
A Ty ile masz lat kochana?
Oooo suwaczek mi sie chyba zatrzymałWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 06:27