Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakocona wspolczuje problemow. Ja mam chory zoladek , nabawilam sie.grzybicy.zoladka przez lata brania.ciagle antybiotykow bo.wiecznie.angina byla , dopierp.w.lipcu 2014 wycieli mi migdalki i.anginy zadnej.do.tej pory wiadomo.ale odrazu lapie zapalenie gardla
bol zoladka nie raz.mialam taki.ze.slabo az sie.robilo , wymioty biegunki itp... Moja dieta mega pomogla lecz wiadpmo przerwanie na.okres ciazy ale mimo.wszystko bolal nie.raz i.w.ciazy ale.znosnie. NA razie.jest.ok najwidoczniej , po ciazy.na.wymazy i.badania.kontrolne bede szla . Natalia.wszystkiego dobrego :*:* agaton wszystkiego dla was naj naj i.duzo milosci.
agaton lubi tę wiadomość
-
Zakręcona polubiłam pierwsza czesc posta.....
Strasznie mi przykro !!! Przytulam Cię mocno do serduszka! Choroba bliskiej osoby to jest coś czego nie jestem sobie w stanie nawet wyobrazic....ja sie tak panicznie boje straty rodziny, ze wysyłam wszystkich na badania ciagle....juz sie śmieją ze mnie nawet....
Bede sie modlić za Twoja babcie tylko tyle moge! I przepraszam, ze pociągnęła, za język, ale pamiętaj, ze my tu jesteśmy zeby Cie wesprzeć :* -
Dzień dobry!
U mnie noc nareszcie przespana,wstałam TYLKO 2 razy na siku,więc to sukces!!
Jaroszka,powodzenia na wizycie!! Pocieszę Cię,że ja się denerwuje przed każdą wizytą
ale na pewno wszystko będzie w porządku!
Jejkuuu,jakie wy staruszki 30 letnie..ja w listopadzie kończe 36 lat... Lojka-przebiłam Cię!
Zakocona,muszę Ci powiedzieć,że mam identyczną sytuację jak Ty z budzikiem!Mój mąż jest strasznym zapominalskim i też zawsze wieczorem pytam czy nastawił a jak nie zapytam (bo przecież po co pytam codziennie?) to nie nastawi i zaśpi!
Agaton,jaki miły dzień się Tobie szykuje!wszystkiego dobrego z okazji rocznicy!!
Nataluś a Tobie wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! :* Mój siostrzeniec też dziś ma,kończy 6 lat
Zaczynam pić dziś herbatke z liści malin,ciekawe czy cos faktycznie pomoże..
Aaaaaa.. no i stwierdziłam,że chyba wszystko mam do dzidziolka!Nic już nie muszę kupować!Nareszcie!!Bo zbankrutujemy..
jaroszka, nat_alia, stokrotka25, agaton lubią tę wiadomość
-
Zakręcona, strasznie mi przykro
Cholerny rak!! Bardzo mocno Cie przytulam ale nie wiem co Ci napisac
Trzeba miec nadzieję, ogromną nadzieję, że babcia jednak da radę, że lekarze dadzą radę...To jest najgorsze kiedy wszystko dzieje sie tak nagle:(
Lojka ja pracuję w przedszkolu, często tak jest ze pierwszy dzień dzieciakow jest fajny one sa zadowolone a drugiego dnia, płacz straszny, który przeciaga się czasem do tygodni <ale to przedszkole wiadomo>, a potem jest super. i rodzice też płacza bo dla nich to tez trudna sytuacja, ale to sie jakos normujeA powiem Ci jescze że moja najlepsza przyjaciółka jest ukrainka z pochodzenia, przeprowadziła sie do pl miedzy 3 a 4 klasa, od 4 klasy zaczęła chodzic do mnie do klasy, wszytsko fajnie, ale kilka lat poźniej powiedziała mi że poczatki to był koszmar, bo ona nas świetnie rozumiała, ale nie wiedziała jak ma różne rzcezy powiedziec po polsku...ale przetrwała, jakoś zaraz na poczatku zaczęłyśmy sie przyjaźnić więc miała z kim pogadać. Twoja córa na pewno tez znajdzie taka osobe która będzie ją wspierać w jakiś sposób i ta szkoła przestanie być taka straszna. A to ze nie zrozumiała, pewnie spowodowane przez nowe otoczenie i stres z tym związany. Myślę, że fajnie byłoby z nauczycielami pogadac o tym jaka jest sytuacja i troche nakreślić jaki charakter ma córa, żeby wzięli to pod uwagę podczas lekcji, co by mała sie nie musiała stresowac
Blondik lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
polkosia, nie czuję żadnej różnicy. Jak spaliśmy na działkach bez tego prześcieradła, to nie widziałam, żeby jakakolwiek różnica była. Wcale się nie pocę w nocy bardziej przez nie.
zakręcona, bardzo mi przykrow sumie nie wiem, co napisać, więc napiszę jeszcze raz, że bardzo bardzo mi przykro
lojka, matko boska tak z dzieckiem postępuje?!
ja się znowu musiałam położyć, brzucho jak bania.. wzięłam 2 espumisany z żadną nadzieją na poprawę. Trzeba było nie jeść tych pierożków wczoraj
Lexie, no dokładnie u mnie jest tak samo
A wiesiołek też zamierzasz brać? Ja zaczęłam wczoraj. Stwierdziłam, że trzeba było kupić większą ilość tabl jednak, bo 6 dziennie idzie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 09:54
-
Zakręcona... strasznie mi przykro kochana.. przeżyłam śmierć moich ukochanych-mamy i babci,więc wyobrażam sobie jak musisz się czuć.. Obie bardzo chorowały i ciężko sie na to patrzyło,zwłaszcza,że nie można było juz im pomóc.. Ehhh.. nie wiadomo co w takich sytuacjach powiedzieć..trzymaj się dziewczyno!!:***
-
zakręcona bardzo mi przykro wiem jak to jest w czerwcu straciłam dziadka...
Mamuśki dziękuję za życzenia
musze ogarnąć dom bo wieczorem mam gości
a za tydzień chce jeszcze zrobić impreze urodzinowąmam nadzieję że dam rade. Mamusia upiecze mi ciacha a na kolacje cos z mężem przygotujemy
tylko jest mały problem iimpreze ze względu na liczną rodzinę musialam podzielic na 2 tury : młodzi i starsibędzie 20 osob młodych + 10 dzieci a druga 10 osób
myślę że to jakoś ogarne z ich pomocąjaroszka, szczesliwa_mamusia21, agaton lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry,
Agaton wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
Natalia sto lat! Szybkiego porodu, zdrowego dzidzusia szczescia, szczesci i szczescia!
Zakrecona przykro mi z powodu babci, starsze toale pamietaj, ze teraz babunia bedzie czuwac nad Toba i Oskarkiem, duchem bedzie wszedzie przy Tobie
Lojka wspolczuje, napewno za pare dni to minieprzyzwyczai sie corcia
glowa do gory, nie denerwuj sie bo i malenstwo sie denerwuje.
Dobra wstaje z wyrka i zabieram sie dalej za literki, przygowowuje sie do porodu, wszystko musze pokonczyc.nat_alia, agaton lubią tę wiadomość
-
Dobra lece sie pomału ogarniać, bo dzisiaj cały dzien poza domem, to chce pierwsze pranko wstawić.
12:30 kosmetyczka
16:40 usg
18:00 szkoła rodzenia
Uffff
Miłego dnia dziewczyny!
I proszę trzymać kciuki za usg !!!Bąbelek, madu, szczesliwa_mamusia21, annggela, Natka88, agaton, estrella, Fatim, lojkalojka, polkosia, Blondik, soraya, ola.321, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Zdrzemnęłam się chwile a tu juz tyle stron!!
Jaroszka tak, chodziło mi o zwykły pokrowiec w którym jest sam materac. To prać nie będę w takim razie, bo na to idzie wyprane prześcieradło. A na późniejszy okres dla dziecka będę wkładać pod prześcieradło (jeśli będzie potrzeba) podkład higieniczny.
Natalia wszystkiego najlepszego! Dużo prezentów i mnóstwo kopniakówMikejla, nat_alia, jaroszka lubią tę wiadomość
-
zakocona, madu, BATTINKA, stokrotka25, Bąbelek, Lexie, Natka88, Little Frog, mała.mi, estrella, lojkalojka, agaton, lili_madlen, Blondik, paula1, Muffinka1019, ola.321, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Arielka, wygląda super! Ale nie boisz się, że to się zakurzyć zdąży stojąc tak na wierzchu? My co prawda będziemy wyciągać wózek i przewijako-wanienkę, ale jakoś to ponakrywamy i tak, żeby się nie kurzyło.
Nam dzisiejszą SR przenieśli na pon. Szkoda, bo lubię te zajęcia, a dzisiaj miało być o aktywnym porodzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 10:11
-
nick nieaktualnyZakrecona przykro mi, trzymaj sie jakos :*
A ja znow mam biegunke.. swietnie. A bulka byla tylko z wierzchu posypana siemieniem lnianym i jakimis ziarenkamikurde, czy w tych piekarniach do kazdego pieczywa ciemnego musza dodawac ziarno?
Mozna smecte w ciazy? -
Agaton całuskow od męża w tą rocznicę i samych najmilszych doznań
Natalia wszystkiego najlepszego naj naj i tak jak poprzedniczka ci życzę mnóstwa kopniakow hehe
Bąbelek ja to samo - zasnęła po 7 wstalam i czytam i czytam i czytam...biorę się do życia powoli
nat_alia, agaton lubią tę wiadomość