X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • madu Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze sie pochwalić;) Własnie przyszło ...spanko Leona ;)
    3183864_IMAG4345.jpg

Mikejla, szczesliwa_mamusia21, nat_alia, zakocona, stokrotka25, annggela, Bąbelek, Lexie, Natka88, Little Frog, mała.mi, estrella, agaton, lojkalojka, polkosia, Arielka, PauLLa, ewa13, lili_madlen, Blondik, paula1, agania, Muffinka1019, ola.321, Nynusia lubią tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton - kuzynka jeszcze nie ma dzieci, planuje :) A ja mam nadzieję, że będzie miała chrześniaka póki co, tylko boję się, że może się jej nie udać przylecieć na chrzest...:/ A mówić na razie nie chciałam nic dopóki się dzidzia nie urodzi... Właściwie nie wiem kogo innego mogłabym prosić o to, bo z nią od dzieciństwa miałyśmy bardzo fajny kontakt i w ogóle jak siostry prawie :) Tylko teraz gorzej na odległość wiadomo:/
    Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy :* I udanego świętowania :)
    A braciszek odważny co? hehe:P b To masz dziś intensywny dzień;)
    green i zakocona biedne z tymi żołądkami :/ Nic fajnego jeszcze podczas ciąży się z tym zmagać, gdzie prawie nic nie wolno, żeby sobie ulżyć...
    lojka też mam nadzieję, że córa sobie poradzi i będzie git niedługo :)
    agania to jesteś starsza ode mnie o 9 dni:) a Tobie natalia wszystkiego najlepszegooo i wiadomo pozytywnego rozwiązania, czego życzę nam wszystkim nawet bez żadnej okazji :D
    madu a u nas tak się złożyło, że test z 2 kreseczkami wyszedł kilka dni przed urodzinami mojego mężusia, miał najlepszy prezent pod słońcem :) A teraz może się urodzić i na moje urodzinki jak mu się troszkę pospieszy, co jest bardzo możliwe, bo będę miała ściągany pessar w moje urodziny albo tydzień później :)

madu, nat_alia, green, agaton lubią tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka no muszę powiedzieć ze miejscówka Antka pierwsza klasa:)

Nat_alia wszystkiego dobrego z okazji urodzin. Spełnienia Marzeń!

Jaroszka to masz dzis napięty grafik ;) hehe ja chyba jutro polece na hybrydę:)

Lojkalojka pamiętaj kochana że z czasem będzie coraz to lepiej Twojej córci w szkole. A może faktycznie dobrze by było żebyś porozmawiała jeszcze z nauczycielką. Szkoda żeby mala się stresowała tyle.

Zakręcona przykro mi z powodu babci widać ile dla ciebie znaczy! Wiesz myślę ze duże znaczenie ma to ze jest to rak do zoperowania (w tym roku w styczniu odeszła mi b.b.bliska osoba miała raka nie operowalnego 3mce od diagnozy) cieszyć sie ze dla babci jest nadzieja a te nasze babcie to silne duszyczki to mocniejsze pokolenie.
    Trzymamy kciuki za babcie:*

nat_alia, Arielka lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    green, jasne, że można. Jakby nie smecta, to chyba bym nie przeżyła 1. trymestru, bo wymioty z biegunkami miałam.

green lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona ciężko w ogóle coś powiedzieć po tym co napisałaś... Przytulamy :*
    .....
    Jedyne pocieszenie to myśl o synku i pocieszaj się myślą, że ma zdrowe serduszko i niedługo będziesz go tulić;*

Lojka matko co to za tyran z tej Twojej szefowej?? Dziwny sposób na wychowanie...
    Jaroszka przynoś dobre wieści dziś!! Ja też się zawsze denerwuję wizytą, chociaż głupia wiem, że nie ma czym... ale ten typ tak ma...:)

jaroszka lubi tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka rozgryzlas mnie , przywitalam sie wlaczylam film i oczka sie zamknely :D A mały ? Tsunami caly czas wczoraj "walil" do 3 ... az go kolysalam bo to niemozliwe normalnie :D

Nataaala wszystkiego najlepszego :*
    Agaton , samych spanialych chwil z mezusiem :*

Arielka kacik dla Antka piękny <3

Madu , zakup ekstra !

Lojka , biedna kochana sie nastresujesz tyle ... ale tak jak dziewczyny mowia , poczatki zawsze sa ciezkie na pewno wszystko sie ulozy :*
    A Twoja szefowa ktora leje dzieci w ubraniach zimna woda ... sama bym ja wsadzila i tak jej zrobila , ok mozna miec jakies kary ale to to przesada w zyciu sobie tego nie wyobrazam jprd... no az sie wkurzylam !

Zakretka trzymam kciuki zeby wszystko sie dobrze skonczylo i doszlo do operacji , badz dobrej mysli , sciskam mocno :*

Juz nie pamietam komu i co jeszcze :( Lece sprzatac ,prac , prasowac bo ... dziś JEDZIEMY <3 <3

nat_alia, agaton, Arielka, Lexie, Lexie, soraya, jaroszka lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    green, jasne, że można. Jakby nie smecta, to chyba bym nie przeżyła 1. trymestru, bo wymioty z biegunkami miałam.
    To juz robie i sprobuje zasnac.

Wiesz co ja do 22 tc wymiotowalam codziennie, po 10-15 razy. Coraz do szpitala na kroplowke i do domu. Ale biegunek nie mialam. Dopiero teraz w 3 trym, ale zwykle byly do opanowania. A dzis to jakis dramat sie dzieje.

• annggela Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka trzymam kciukasy ;) wszystkie cztery !
    Zakrecona przepraszam, zle to zabrzmialo, niestety musisz byc przygotowana na najgorsze, nie bedzie wielkiego szoku, pamietaj o Oskarku, on potrzebuje spokoju. Zycze Ci z calego serca aby cud sie zdarzyl i babcia jeszcze za zycia ucalowala prawnusia

jaroszka lubi tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    green, biegunkę miałam prawie codziennie. Po wszystkim, wymioty w sumie też (nie po kfc, którym właściwie żyłam w 1. trymestrze). Smectę brałam wieeele razy wtedy. W szpitalu wylądowałam raz, ale spędziłam 4h na IP i poszłam do domu, olałam czekanie tam więcej. I jakoś minęło mi wszystko po tej akcji o.O

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona, również i ja przytulam:-* Przechodziłam podobną sytuację w maju... Babcia jeszcze w szpitalu mówiła mi, ze ona chciałaby chociaż dożyć dnia mojego porodu (kurcze rycze nawet pisząc Ci to teraz). Niestety nie udało jej się. Zmarła dzień po tym, jak powiedziałam jej, że będzie kolejna córcia i w dzień imienin Nadii :-(
    Szczerze Ci powiem, ze do mnie to na początku nie docierało, nawet ani jednej łezki nie uroniłam w dniu jej śmierci, dopiero w nocy, kiedy zaczęło to do mnie docierać zaczęła się rozpacz i tęsknota. Mija 4 miesiac od tamtych wydarzeń a ja dalej mam myśli, ze ona zaraz przyjdzie i przyniesie mi kolejną wytaczankę jajek, jak wracam od gina z dobrymi wieściami to też z uczuciem, ze zaraz zejdziena dół do salonu i będzie się cieszyć razem ze mną. A najgorsze jest to, że z okna kuchni i łazienki widzę okno jej pokoju (wybudowaliśmy dom obok rodzicół), w którym kiedyś ciągle paliło się światło a teraz taka głucha ciemność i nikt w nim nie stoi... Trzeba mieć nadzieję do samego końca, bo cuda się zdarzają, ale na najgorsze też trzeba się przygotowac... W czerwcu straciłam drugą babcię, ale z nią byłam już mniej zżyta.

No to i ja się wyzaliłam i wypłakałam przy okazji... Idę powyrywać uschnięte kwiaty z donic przed domem, zeby oczy przewietrzyć i nie jechać upłakana po Nadie...

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co z Ewaliką btw?

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakręcona współczuję :(
    Natalia spełnienia marzeń.

Dziewczyny wy też cierpicie na bezsenność ? ja ostatnio śpię 3-4h w nocy i mimo zmęczenia nie mogę dłużej pospać...

nat_alia lubi tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale macie ładne rzeczy, dziewczyny <3 Jak ja rozpakowałam te swoje graty do pokoju, to się zrobił syf i już tak ładnie nie jest :P

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • madu Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj atam polkosia, cos sie wymysli na pewno;p U mnie u małego na razie sajgon a że leze wiec mąż po pracy wieczór niewiele jest w stanie ogarnąc, ale powolutko do przodu :)

21.10.2015 Leon <3
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie czy zwolnienie do zus mozna zawiezc osobiscie? do tej pory zawoziłmi mąż ale teraz słabo z czasem i bym sama pojechała tylko nie wiem czy się nie przyczepią co tam robie skoro jestem na zwolnieniu :D

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka, ja zawsze zawożę osobiście :)

Arielka lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm skupić się i odp na wszystko to meega wyczyn ale ...

Przede wszystkim Zakręcona bardzo bardzo mocno tule do serca. Bardzo smutna wiadomość,choć nadzieją umiera ostatnia :* bądź silna :* no i chyba nie pisałam ale cieszę się,że z Maleństwem wszystko oki :*

Natalia naj naj naj najlepszego Kochana :* szybkiego i bezbolesnego porodu i dużo radości,o jej no wszystkiego naj!!<3

Ewwiel również mocno przytulam :*

Agaton nie kupuje calego kompletu,tzn bez recznika,myjki,przewijaka i chyba rozka ;) narazie hehe
    Udanej wizyty dla Ciebie :*
    Oraz najlepszego z okazji Waszej rocznicy <3

Zakocona hmmm ta kuzynka chyba jest nie ten teges hehe ;) nie ma co się przejmować:*

Jaroszka dzień w biegu ale wiadomo uważaj na Was :* czekamy na wieści z wizyty:)

Arielka piękny <3

Green współczuję kurcze :(

Madu cudooo <3

Lojka będzie lepiej z czasem :* dacie rade :)
    Co do szefowej nie wypowiadam się wgl...

Hmm chyba tyle...ja zjadłam dwa batoniki milkywaya a mój R ze szwagrem zawiezli silnik na wymiane do mechanika. Może na sobote będziemy śmigać autkiem...jejku jaram się tym łóżeczkiem hehe :P szkoda,że szybciej nie przyjdzie...kurierów tak chce mieć żeby R odbierał paczuszki...nie ma co szaleć:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 11:51

agaton, nat_alia, jaroszka lubią tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia i deklaracje tez jezdzisz składać osobiście? bo z tego co kojarze to też masz własną dg :)

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sensie DRA? To składa mi księgowa przez neta. Ale L4 sama wiozę zawsze.

Arielka lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziekuje :) Na Was zawsze mozna liczyc i na slowa otuchy .

Madu poslanko sliczne :) Leon bedzie mial piekne spanko .
    Arielka kacik cudny i piekne kolory :)
    Zakrecona przytulam Cie kochana ! Mam nadzieje , ze babcia jeszcze wydobrzeje i bedzie mogla sie odbyc ta operacja . Pamietaj nadzieja umiera ostatnia !!!

Ja wlasnie poprasowalam wszystkie ciuchy na malego i stwierdzam , ze jest tego duzo za duzo. Samych pajacykow na 0-1 miesiac mam 19 8) Oj bede go stroic :)
    defaabbef3c9c8e0med.jpg

Mikejla, polkosia, zakocona, Wredotka, agaton, Lexie, Fatim, estrella, Blondik, nat_alia, Arielka, paula1, agania, BATTINKA, stokrotka25, PauLLa, soraya, Muffinka1019, ola.321, Nynusia, Magnosia, Bąbelek lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
‹‹ 2022 2023 2024 2025 2026 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ