Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Musze sie pochwalić
Własnie przyszło ...spanko Leona
Mikejla, szczesliwa_mamusia21, nat_alia, zakocona, stokrotka25, annggela, Bąbelek, Lexie, Natka88, Little Frog, mała.mi, estrella, agaton, lojkalojka, polkosia, Arielka, PauLLa, ewa13, lili_madlen, Blondik, paula1, agania, Muffinka1019, ola.321, Nynusia lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Agaton - kuzynka jeszcze nie ma dzieci, planuje
A ja mam nadzieję, że będzie miała chrześniaka póki co, tylko boję się, że może się jej nie udać przylecieć na chrzest...
A mówić na razie nie chciałam nic dopóki się dzidzia nie urodzi... Właściwie nie wiem kogo innego mogłabym prosić o to, bo z nią od dzieciństwa miałyśmy bardzo fajny kontakt i w ogóle jak siostry prawie
Tylko teraz gorzej na odległość wiadomo:/
Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy :* I udanego świętowania
A braciszek odważny co? hehe:P b To masz dziś intensywny dzień
green i zakocona biedne z tymi żołądkamiNic fajnego jeszcze podczas ciąży się z tym zmagać, gdzie prawie nic nie wolno, żeby sobie ulżyć...
lojka też mam nadzieję, że córa sobie poradzi i będzie git niedługo
agania to jesteś starsza ode mnie o 9 dni:) a Tobie natalia wszystkiego najlepszegooo i wiadomo pozytywnego rozwiązania, czego życzę nam wszystkim nawet bez żadnej okazji
madu a u nas tak się złożyło, że test z 2 kreseczkami wyszedł kilka dni przed urodzinami mojego mężusia, miał najlepszy prezent pod słońcemA teraz może się urodzić i na moje urodzinki jak mu się troszkę pospieszy, co jest bardzo możliwe, bo będę miała ściągany pessar w moje urodziny albo tydzień później
madu, nat_alia, green, agaton lubią tę wiadomość
-
Arielka no muszę powiedzieć ze miejscówka Antka pierwsza klasa:)
Nat_alia wszystkiego dobrego z okazji urodzin. Spełnienia Marzeń!
Jaroszka to masz dzis napięty grafikhehe ja chyba jutro polece na hybrydę
Lojkalojka pamiętaj kochana że z czasem będzie coraz to lepiej Twojej córci w szkole. A może faktycznie dobrze by było żebyś porozmawiała jeszcze z nauczycielką. Szkoda żeby mala się stresowała tyle.
Zakręcona przykro mi z powodu babci widać ile dla ciebie znaczy! Wiesz myślę ze duże znaczenie ma to ze jest to rak do zoperowania (w tym roku w styczniu odeszła mi b.b.bliska osoba miała raka nie operowalnego 3mce od diagnozy) cieszyć sie ze dla babci jest nadzieja a te nasze babcie to silne duszyczki to mocniejsze pokolenie.
Trzymamy kciuki za babcie:*nat_alia, Arielka lubią tę wiadomość
-
Zakręcona ciężko w ogóle coś powiedzieć po tym co napisałaś... Przytulamy :*
.....
Jedyne pocieszenie to myśl o synku i pocieszaj się myślą, że ma zdrowe serduszko i niedługo będziesz go tulić;*
Lojka matko co to za tyran z tej Twojej szefowej?? Dziwny sposób na wychowanie...
Jaroszka przynoś dobre wieści dziś!! Ja też się zawsze denerwuję wizytą, chociaż głupia wiem, że nie ma czym... ale ten typ tak ma...
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Jaroszka rozgryzlas mnie , przywitalam sie wlaczylam film i oczka sie zamknely
A mały ? Tsunami caly czas wczoraj "walil" do 3 ... az go kolysalam bo to niemozliwe normalnie
Nataaala wszystkiego najlepszego :*
Agaton , samych spanialych chwil z mezusiem :*
Arielka kacik dla Antka piękny
Madu , zakup ekstra !
Lojka , biedna kochana sie nastresujesz tyle ... ale tak jak dziewczyny mowia , poczatki zawsze sa ciezkie na pewno wszystko sie ulozy :*
A Twoja szefowa ktora leje dzieci w ubraniach zimna woda ... sama bym ja wsadzila i tak jej zrobila , ok mozna miec jakies kary ale to to przesada w zyciu sobie tego nie wyobrazam jprd... no az sie wkurzylam !
Zakretka trzymam kciuki zeby wszystko sie dobrze skonczylo i doszlo do operacji , badz dobrej mysli , sciskam mocno :*
Juz nie pamietam komu i co jeszczeLece sprzatac ,prac , prasowac bo ... dziś JEDZIEMY
nat_alia, agaton, Arielka, Lexie, Lexie, soraya, jaroszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzakocona wrote:green, jasne, że można. Jakby nie smecta, to chyba bym nie przeżyła 1. trymestru, bo wymioty z biegunkami miałam.
Wiesz co ja do 22 tc wymiotowalam codziennie, po 10-15 razy. Coraz do szpitala na kroplowke i do domu. Ale biegunek nie mialam. Dopiero teraz w 3 trym, ale zwykle byly do opanowania. A dzis to jakis dramat sie dzieje.
-
Jaroszka trzymam kciukasy
wszystkie cztery !
Zakrecona przepraszam, zle to zabrzmialo, niestety musisz byc przygotowana na najgorsze, nie bedzie wielkiego szoku, pamietaj o Oskarku, on potrzebuje spokoju. Zycze Ci z calego serca aby cud sie zdarzyl i babcia jeszcze za zycia ucalowala prawnusiajaroszka lubi tę wiadomość
-
green, biegunkę miałam prawie codziennie. Po wszystkim, wymioty w sumie też (nie po kfc, którym właściwie żyłam w 1. trymestrze). Smectę brałam wieeele razy wtedy. W szpitalu wylądowałam raz, ale spędziłam 4h na IP i poszłam do domu, olałam czekanie tam więcej. I jakoś minęło mi wszystko po tej akcji
-
Zakręcona, również i ja przytulam:-* Przechodziłam podobną sytuację w maju... Babcia jeszcze w szpitalu mówiła mi, ze ona chciałaby chociaż dożyć dnia mojego porodu (kurcze rycze nawet pisząc Ci to teraz). Niestety nie udało jej się. Zmarła dzień po tym, jak powiedziałam jej, że będzie kolejna córcia i w dzień imienin Nadii
Szczerze Ci powiem, ze do mnie to na początku nie docierało, nawet ani jednej łezki nie uroniłam w dniu jej śmierci, dopiero w nocy, kiedy zaczęło to do mnie docierać zaczęła się rozpacz i tęsknota. Mija 4 miesiac od tamtych wydarzeń a ja dalej mam myśli, ze ona zaraz przyjdzie i przyniesie mi kolejną wytaczankę jajek, jak wracam od gina z dobrymi wieściami to też z uczuciem, ze zaraz zejdziena dół do salonu i będzie się cieszyć razem ze mną. A najgorsze jest to, że z okna kuchni i łazienki widzę okno jej pokoju (wybudowaliśmy dom obok rodzicół), w którym kiedyś ciągle paliło się światło a teraz taka głucha ciemność i nikt w nim nie stoi... Trzeba mieć nadzieję do samego końca, bo cuda się zdarzają, ale na najgorsze też trzeba się przygotowac... W czerwcu straciłam drugą babcię, ale z nią byłam już mniej zżyta.
No to i ja się wyzaliłam i wypłakałam przy okazji... Idę powyrywać uschnięte kwiaty z donic przed domem, zeby oczy przewietrzyć i nie jechać upłakana po Nadie... -
Hmmm skupić się i odp na wszystko to meega wyczyn ale ...
Przede wszystkim Zakręcona bardzo bardzo mocno tule do serca. Bardzo smutna wiadomość,choć nadzieją umiera ostatnia :* bądź silna :* no i chyba nie pisałam ale cieszę się,że z Maleństwem wszystko oki :*
Natalia naj naj naj najlepszego Kochana :* szybkiego i bezbolesnego porodu i dużo radości,o jej no wszystkiego naj!!
Ewwiel również mocno przytulam :*
Agaton nie kupuje calego kompletu,tzn bez recznika,myjki,przewijaka i chyba rozkanarazie hehe
Udanej wizyty dla Ciebie :*
Oraz najlepszego z okazji Waszej rocznicy
Zakocona hmmm ta kuzynka chyba jest nie ten teges hehenie ma co się przejmować:*
Jaroszka dzień w biegu ale wiadomo uważaj na Was :* czekamy na wieści z wizyty:)
Arielka piękny
Green współczuję kurcze
Madu cudooo
Lojka będzie lepiej z czasem :* dacie rade
Co do szefowej nie wypowiadam się wgl...
Hmm chyba tyle...ja zjadłam dwa batoniki milkywaya a mój R ze szwagrem zawiezli silnik na wymiane do mechanika. Może na sobote będziemy śmigać autkiem...jejku jaram się tym łóżeczkiem heheszkoda,że szybciej nie przyjdzie...kurierów tak chce mieć żeby R odbierał paczuszki...nie ma co szaleć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 11:51
agaton, nat_alia, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dziekuje
Na Was zawsze mozna liczyc i na slowa otuchy .
Madu poslanko sliczneLeon bedzie mial piekne spanko .
Arielka kacik cudny i piekne kolory
Zakrecona przytulam Cie kochana ! Mam nadzieje , ze babcia jeszcze wydobrzeje i bedzie mogla sie odbyc ta operacja . Pamietaj nadzieja umiera ostatnia !!!
Ja wlasnie poprasowalam wszystkie ciuchy na malego i stwierdzam , ze jest tego duzo za duzo. Samych pajacykow na 0-1 miesiac mam 19Oj bede go stroic
Mikejla, polkosia, zakocona, Wredotka, agaton, Lexie, Fatim, estrella, Blondik, nat_alia, Arielka, paula1, agania, BATTINKA, stokrotka25, PauLLa, soraya, Muffinka1019, ola.321, Nynusia, Magnosia, Bąbelek lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015