Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
niestety niektorzy maja bolesne hemoroidy
nie zazdroszcze
-
Agatka ja bym na Twoim miejscu zrobiła wszystko żeby mieć cc zwłaszcza ze juz jedno miałaś i wiesz co I jak a zdrowie dziecka najważniejsze. Albo bym jeszcze poszła do jakiegoś gina na konsultacje.
Ja dziś miałam takie kilkusekundowe klucie myślałam że nie wytrzymam mówicie ze to spojenie?
Asienka a będzie ten Twój lekarz dziś na oddziale ? W cale się nie dziwię ze się denerwujesz.... daj znać jak się czegoś dowiesz
-
nick nieaktualnyFatim, to Ciebie aby pare dni, mnie juz tydzien czysci
smecta pomaga na chwile
Pokazalam na fejsie, pokaze i tu, to my z Kornelia:
a to zwezenie miednicy, to na jakiej podstawie sie rozpoznaje?jaroszka, Fatim, madu, Nynusia, nat_alia, lojkalojka, annggela, agaton, lili_madlen, ewwiel, paula1, ~Rewianka~, zakocona, Lexie, Blondik, IviQ, polkosia, Magnosia, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
Nynusia wrote:Ja mam ostatnio w ogóle taki problem ze jak tylko wstanę z łóżka to mam brzuch twardy i to nie na dole tylko po bokach
Położę się i znów jest ok. W ogóle nie mogę stać łazić nic.. macie tez tak?
ja mam caly brzuch twardy boki, dol i gora. Non toper jak chodze....wiec leze nospa, czopek i tak to wyglada... -
Mika dokladnie jak agattka mowi 33+4 to nie 35 patrz na rowne dni i tygodnie
Dzieki za kciuki laski jeszcze 3h do wizyty
Nadrobilam was ale oczywiscie nie pamietam co komu gdzie i jak mialam napisac ...
Asienka mam nadzieje ze sie czegos dowiesz !
Ola juz pewnie tuli swoje male szczescieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 12:51
Mikejla, annggela lubią tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Mika dokladnie 33+4 to nie 36 patrz na rowne dni i tygodnie
Dzieki za kciuki laski jeszcze 3h do wizyty
Nadrobilam was ale oczywiscie nie pamietam co komu gdzie i jak mialam napisac ...
Asienka mam nadzieje ze sie czegos dowiesz !
Ola juz pewnie tuli swoje male szczescie
6
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 12:52
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Ja dziś o sobie
Jestem po kolejnej kontroli, afi 24, rozwarcie na palec, szyjka miękka ale nie jakoś bardzo skrócona, tylko skurcze coś się nie chcą pojawic. Młody niby 4 kg wyszedł, ale to raczej niemożliwe, podobno to przez to ze warunki pomiaru są niemiarodajne (dużo wód, pełny pęcherz i ruchy oddechowe podczas pomiaru). Ech, już bym chciała urodzić..
A no i wiem czemu tak śpie - ciśnienie nawet po lekarzu 90/70Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 13:18
paula1, ~Rewianka~, Lexie, zakocona, ZakręconaOna, Magnosia, Bąbelek, nat_alia lubią tę wiadomość
-
Czesc mamusie
ale sporo sie dzieje ! Wrzesien gna pelna para i robi sie u nas goraco
Takze 3mam kciuki za te co w szpitalu, w trakcie no i wizytujace
Tez mam ostatnio zle przeczucie ze maly mi sie obkrecil bo pecherz boli i caly czas mam parcie na mocz..jak sie poloze spokoj. Ale jak ide to pecherz chyba jeat dla mojego syna poduszka amortyzacyjna ..
Hemoroidy tez niestety krwiste , szczegolnie przy zaparciach spowodowanych lekiem z zelazem o nazwie tardyferol fol ja akurat biore dwa dziennie wiec sporo...
Widzialam tez ze ostatnio poruszany byl temat naszych mezczyzn - kamien z serca ze nie tylko moj jest taki "obrzydliwy" na wszystko bo myslalam ze tylko moj ma takie problemyNynusia lubi tę wiadomość
-
Witam się dopiero teraz, bo z rana już robotę sobie znalazłam i na SR byłam:)
Ciekawe jak tam Ola:)
Asieńka, czyli u Ciebie to nic nie wiadomo...
Blondik, ostatnio własnie się nie odzywałaś, na pewno się wszystko ułoży,szkoda, ze teraz nie masz spokoju, tylko denerwujesz się sprawami rodzinnymi...
Agatka, nie znam się na tym tematach za bardzo, ale myśle, że zawsze lepiej skonsultowac sprawę z innym lekarzem, a co Cię obchodzi, czy się Twój lekarz obrazie, musisz miec na względzie dobro swoje i dzieciaczka:)
IviQ, mam nadzieje, że synek przybiera na wadze, może na usg tego tak nie wiadać, szczególnie w krótkich odstepach czasu. Trzymam kciuki, żeby bylo dobrze wszystko.
Natalia, a może oprócz zewnętrznego hemoroida masz też w środku i coś go naruszyło i bolało i przy okazji sie krew pojawiła?
Onka, ja też bym już chciała urodzić, a Twój maluszek ciekawe ile waży, bo sama mówisz, ze te pomiary niezbyt miarodajne;)
Ja dzisiaj obudziłam się w nocy, pisałam Wam, że kanapkę zjadłam, ale do wpól do 3 conajmniej nie mogłam zasnąć, ale to przez moja głupotę, bo ja orzmyślam ciągle kiedy ten poród będzie, jak będzie wyglądał itp. Trochę się stresuje, a czuję, że to i tak do tego 1 października spokojnie moge dotrwać. Ja żadnych symptomów zbliżającego porodu nie mam, czasem coś poboli brzuch, coś się napnie, trochę pachwiny mnie bolą, ale nic nadzwyczajnego, więc pewnie nie jedna mnie wyprzedzi;)IviQ, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Dziouszki myslę, że Wasze dzieciaki sie nie obróciły a zeszły troche niżej i stąd to parcie na pęcherz
Tez mam czasem wrażenie że mój nogami mi gdzies tam gmera ale jednak nie, a kopniaki po bokach tez nie oznaczaja, że leża poprzecznie. Ja od poczatku czuje najwięcej ruchów po bokach brzucha, a mój siedzi głowa w dół od bardzo dawna:)
poza tym gdzies czytałam że takim duzym dzieciakom w brzuchu najwygodniej jest z glowa w dól wiec jak sie tak trzymały przez ten cały czas to juz jest małe prawdopodobieństwo ze bbęda głowa do góry, bota głowa juz cieżka i niewygodnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 13:35
agaton, estrella, ~Rewianka~, lili_madlen, polkosia lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon