Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny u mnie Mała jest główką do góry i czasami tą główkę mi wypycha i wtedy się robi taki duży twardy guz na brzuchu. Wcześniej jak była główką do dołu to tego nie było. No i czuję delikatne kopniaki zarówno po bokach brzucha jak i w dole.
-
Moja wisi głową w dół, idealnie jest podobno ułożona, a parcie na pęcherz mam bo właśnie zeszła niżej, i czuję ją po bokach kopniaki i piąstki, czasem kolanko po środku wypnie
no i dupcię też lubi wypinać )
madu, ~Rewianka~, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica

-
A ja też zrobiłam zdjęcie dla Zajsonka:) lepiej teraz, niż jakbym sie miała spóźnić hehe

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e86332e86201.jpg
Natalia, albo któras dziewczyna, macie tego mejla gdzieś zapisanego?
Albo Zajsonek, wklej jeszcze raz, jak tu bywasz:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 13:40
madu, WiedźmaMaKota, onka, estrella, annggela, ~Rewianka~, Lexie, Little Frog, zakocona, szczesliwa_mamusia21, lili_madlen, IviQ, polkosia, Nynusia, Magnosia, Bąbelek, nat_alia, stokrotka25 lubią tę wiadomość

-
Wiedźma, ja dokładnie tak samo czuję. Czasami tak, ze dupkę wypycha po boku, a z drugiego boku kopie nóżkami:) Ale moja Balbina ma raczej dużo miejsca, bo ja mam spory brzuch, a ona raczej drobna:)WiedźmaMaKota wrote:Moja wisi głową w dół, idealnie jest podobno ułożona, a parcie na pęcherz mam bo właśnie zeszła niżej, i czuję ją po bokach kopniaki i piąstki, czasem kolanko po środku wypnie
no i dupcię też lubi wypinać )
madu, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość

-
Jej, Dziewczyny mówię Wam, jestem wykończona! i zawsze po wizycie mam wysoki cukier;/ to pewnie te emocje;/ jechaliśmy dzisiaj w takim korasie, że 10 km zajęło nam ponad godzinę;/ ale nic to...najważniejsze, że z Młodym jest ok:) no i mamy GBS-a:) i mąż się nabija ze mnie i mówi: Mój kochamy GeBeEsiaku "

Wspólczuję Wam tych zaparć
ja miałam czasem problmy przed ciąża, a w ciązy ani razu mi się nie zdarzyło! Wszystko przeze mnie przelatuje!
A co do obrzydliwości męża... my obstrawiamy, że ma zaburzenia integracji sensorycznej, bo nie weżmie do ręki nic co np się klei... tak więc pączka je widelcem
no i jak gorotał obiad, a ja musiałam leżeć to przynosił mi na kanapę kurczaka na decsce do krojenia
madu, agaton, estrella, Lexie, ~Rewianka~, Little Frog, szczesliwa_mamusia21, lili_madlen, ZakręconaOna, lojkalojka, ewwiel, Bąbelek lubią tę wiadomość
[/url]
[/url] -
Mamy takiego kolege, który zawsze jak się z nim widzimy to mówi: O, a Agata znowu z piłką przyszła, dzisiaj nie gramy:P (my się często na siatkę spotykaliśmy;)madu wrote:Ale masz superową kulkę z przodu Agaton

my dream, madu, estrella, ~Rewianka~, jaroszka, Blondik, Nynusia, lojkalojka, ewwiel, stokrotka25 lubią tę wiadomość

-
Tak? Ja pierwsze słyszęmy dream wrote:onka nie chce Cię straszyć ale na usg zazwyczaj jest troszkę zaniżona waga dziecka. Nie mówię, że musi tak być u Ciebie. Spory ten Twój Dzidziuś

Kolezanka wg usg miała urodzić dużego chłopaka 3800, a urodziła 3200:)
~Rewianka~ lubi tę wiadomość

-
Oj dziewczyny, nic nie wiem, mialam juz drugie ktg, skurcze malenkie, lekarza nie bylo, moj na oddziale jest jutro. Moze wieczorem jakis obchod czy cos, normalnie ta niewiedza mnie rozbraja. Do tego obiadu nie dostalam i od sniadania glodna leze, bo tylko wode ze soba zabralam. Buuu...
-
Te wagi szacowane zaleza od sprzętu, tego jak sie dzidziuś ułozy przy badaniu, od lekarza, czy woli zanizyć czy zawyzyc. taka loteria. Prawda jest taka ze nawet do poł kilo +/- waga może sie wahać. Każde pomiary maja granice błedów i na plus i na minus.
Lexie, estrella, my dream, polkosia, Magnosia lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon
-
Asienka, bez sensu że o niczym Cie nie inforumują, pisałas ze poszłas do szpitala ze skierowaniem na wywolanie, wiec dopytaj może lekarzy albo pielęgniarki jak to jest. Bo jak nie mają zamiaru nic robic to chociaż niech ci ktoś coś do jedzenia przywiezie a i bedziesz miec jasna sytuację. Weź przyciśnij ich troche, nalezy Ci się!
agaton lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon
-
agaton wrote:A ja też zrobiłam zdjęcie dla Zajsonka:) lepiej teraz, niż jakbym sie miała spóźnić hehe

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e86332e86201.jpg
Natalia, albo któras dziewczyna, macie tego mejla gdzieś zapisanego?
Albo Zajsonek, wklej jeszcze raz, jak tu bywasz:)
[email protected]
Tez dzis wysłałam
agaton lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymy dream wrote:onka nie chce Cię straszyć ale na usg zazwyczaj jest troszkę zaniżona waga dziecka. Nie mówię, że musi tak być u Ciebie. Spory ten Twój Dzidziuś

Lekarka stwierdziła tak jak napisałam - ze pomiar raczej jest niemiarodajny i do kontroli. ale szczerze mówiąc jeśli miałoby to doprowadzić do planowanego cc to może nie byłoby to złe. Trochę mnie męczy mój wielki brzuch i ciągły stres czy się przypadkiem nic złego nie stanie w momencie odejścia wod
-
onka wrote:Dzień dobry

Ja dziś o sobie
Jestem po kolejnej kontroli, afi 24, rozwarcie na palec, szyjka miękka ale nie jakoś bardzo skrócona, tylko skurcze coś się nie chcą pojawic. Młody niby 4 kg wyszedł, ale to raczej niemożliwe, podobno to przez to ze warunki pomiaru są niemiarodajne (dużo wód, pełny pęcherz i ruchy oddechowe podczas pomiaru). Ech, już bym chciała urodzić..
A no i wiem czemu tak śpie - ciśnienie nawet po lekarzu 90/70
Waga sie nie przejmuj narazie bo mnie wczoraj tez lekarz powiedzial,ze ciezko jest Mu zmierzyc z racji ze mam duzo wod i Mały jest juz niziutko.Obie mamy rozwarcie na palec..heheh
onka lubi tę wiadomość
-
Onka 4 powiadasz?;> masz 38/39tc zależy jak liczysz,więc jeszcze troszke i utulisz Maleństwo :*
Mój Klocek miał 3kg w 34/35..nie wiem jak liczyć ;)a do naszego spptkania dużo czasu...2tygodnie i donoszona ciąża
Ja zdjęcie dla Zajsonka mogę jutro zrobić...niestety
onka lubi tę wiadomość
-
JAroszkoa no lekarze nie tacy spokojni włąśnie, ale jeszcze tydzień luzu mi dali z uprzedzeneimże mam sie nastawić na o że w każdej chwili pod nóż mogę trafić i już ze szpitala nie wyjdę....
Wiedzma ja mam takie bóle od przedwczoraj:/
Asieńska a jakiemasz to cisnienie???
Blondik tzrymaj się...przytulam mocno
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek
))) -
Mój w ogóle nie mierzy i w ogóle go to nie interesuje.. Dostałam skierowanie na USG pomiarowe, to powiedział, że jemu ono do niczego nie jest potrzebne. Brzuch mam odpowiedni i na odpowiedniej wysokości, więc to jest dla niego informacja.. A to dlatego, że właśnie skala błędu oceny przez USG może być i 400g +/-.
PauLLa, przykro mi się czyta, że psa rodzina bije kijem po głowie i siedzi on na łańcuchu (co w PL jest prawnie zakazane btw)..
madu, mój też jakoś właśnie chyba tyłkiem zaczął pod żebro mi wchodzić, bo to większa gula się tam pojawia. Boli to i muszę się z nim ręką przepychać, żeby mi się tam nie pchał, i zawsze jestem w szoku ileż on ma siły!
Zrobiłam sobie spacer ponad 2km. Myślałam, że odetnę sobie stopy pod koniec, bo mnie tak buty ściskały, że masakra. Ledwo doszłam, tak mnie już nogi bolały
Dzwoniła do mnie położna i możliwe, że jutro będziemy mieli z nią spotkanie. O ile nie zacznie rodzić jej jakaś klientka, bo wszystkie są po terminie i czekają na poród...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH