Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Przeszło jak polozylam się na łóżko w sali porodowej nie zapisał się ani jeden skurcz

Uwierzcie mi ją też jestem zawiedziona.
Położna mi powiedziała ze pewnie w pon wyjdę a akcja pporodowa może się zacząć za minimum 3 dni bo szyjka dluuuuga i zamknięta także na chwile obecna nie mam co liczyć na wyjście Lenki -
U mnie nie ustalila dokladnej daty tylko wedlug tp, bo źle ułożenie dziecka nie jest powodem do wystawienia skierowania. Gadalam wczoraj z inną lekarską z mojego szpitala i potwierdziła, że nie trzeba skierowania w moim przypadku dawać, tylko sie zgłosić w terminie tp na ip chyba ze wczesniej pojawią się skurcze
-
Malgo. Moje dziecko tez mi dawało nadzieje na wskazania ginekologiczne ale zdecydował, ze sobie fiknie i bedzie mógł mamę kopać w żebro
i musiałam kombinować. Mam nadzieje, ze nie zaleje mnie fala krytyki
pamiętajcie, ze kazdy ma swoje 
A tak z innej beczki. Czy Wasi mężowie tez tak chcą spróbować mleka?? Bo mój to juz kilka razy zapowiedział, ze na pewno podbierze synowi troche
czy ja mam nienormalnego męża???
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Ewelka mój też zapowiedział, że chce spróbować

No to szybko to czucie w nogach wraca. Może nie taki diabeł straszny...najgorsze jest to, że jestem uczulona wszystkie przeciwbólowe- morfina, ketonal, tramal i jak miałam kiedyś operację to dawali mi paracetamol, więc mam przerąbane niestety. -
Ewelka przeczytalam Twój post mojemu , jego odpowiedź na pytanie czy on skosztuje : " no mleka nie lubię ale może spróbuje ". Nie było to takie chętne ale pewnie się skusi na lyczka

Zeta nie martw się minie wszystko zobaczysz na pewno :* trzymaj się tam i buziaki dla Zuzi !
A ja postanowiłm od pon wstaje z moim D o 5 i nie spie ! Muszę się przestawic przez ten tydzień żeby później mieć sile jak będzie maluszek, także zakretka szykuj się ze będę tak rano tutaj
EwelKa wielka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Aaaaaaaa bardzo się kochana cieszę :*szczesliwa_mamusia21 wrote:Ewelka przeczytalam Twój post mojemu , jego odpowiedź na pytanie czy on skosztuje : " no mleka nie lubię ale może spróbuje ". Nie było to takie chętne ale pewnie się skusi na lyczka

Zeta nie martw się minie wszystko zobaczysz na pewno :* trzymaj się tam i buziaki dla Zuzi !
A ja postanowiłm od pon wstaje z moim D o 5 i nie spie ! Muszę się przestawic przez ten tydzień żeby później mieć sile jak będzie maluszek, także zakretka szykuj się ze będę tak rano tutaj
O ile dasz radke haha i nie bedziesz padać po chwili !
a organizm kochana sam przyswoi się do wczesnego wstaaania jak Michelinek wyskoczy na świat:)
Mój D zapowiedzial tez , ze spróbuje mleka i ze będzie pozbierał do odzywek Oskarkowi hahaha: D smiem sądzić ze tak szybko jak spróbuje to mu się odechce hahahaha moja Mam mówi ze to mleko się okropne hahaha
EwelKa wielka, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Zeta nie rycz, może jeszcze masz za dużo tych hormoniaków, jest okej, Twoja mała świetnie w tych śpioszkach wygląda i tak słodko jak śpi

Mój narazie nic o mleku nie wspominał, ale jak coś między nami się kręci i tam buszuje mi językiem, to go odpycham od cyca, żeby czasem coś nie poleciało
EwelKa wielka, agaton lubią tę wiadomość
-
Nie tylko moze poleciec ale moze Ci za duzo oksytocyny wyzwolićMikejla wrote:Zeta nie rycz, może jeszcze masz za dużo tych hormoniaków, jest okej, Twoja mała świetnie w tych śpioszkach wygląda i tak słodko jak śpi

Mój narazie nic o mleku nie wspominał, ale jak coś między nami się kręci i tam buszuje mi językiem, to go odpycham od cyca, żeby czasem coś nie poleciało
mój wlasnie ostatnio chciał juz spróbować ale mu powiedziałam, ze teraz to siara leci i niech poczeka aż sie mleko zrobi
ssak to ssak
ma to w naturze widocznie
ale na pewno nie bedzie mu smakowało
-
A my jutro Idziemy z rana na grzyby
i do jakiegoś miasta na bazar, gdzie podobno ludzie sprzedają jakieś swoje rzeczy po tanich cenach. Cholera wie, może coś będzie ciekawego. Kolega z pracy mojego męża nam zaproponował to jedziemy wszyscy
zobaczę kawałek świata, może tam gdzieś hen hen daleko są lepsze rejony niż tu
agaton, Little Frog, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Zeta kochana nie lam sie przecierz jestes super mamcia !
Szczesliwa nie musisz sie przyzwyczajac , mysle ze jak nasze kruszynki przyjda na swiat to my jak w zegarku bedziemy ustawione
moja kolezanka ze szczescia spac nie mogla, podejrzewam, że ze mna tez tak bedzie 
Dobranoc :* oby ktoras sie dzis rozpakowala albo i dwie !!!
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
EwelKa wielka wrote:Nie tylko moze poleciec ale moze Ci za duzo oksytocyny wyzwolić
mój wlasnie ostatnio chciał juz spróbować ale mu powiedziałam, ze teraz to siara leci i niech poczeka aż sie mleko zrobi
ssak to ssak
ma to w naturze widocznie
ale na pewno nie bedzie mu smakowało 
Oooo!!! To po cholere mi odciagacz albo laktator!!! Hahaha męża będę do tego używać niech się zacznie udzielać
EwelKa wielka, agaton, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Hej,Zeta,na pewno się wszystko unormuje i będziesz się mega cieszyć z dzidziusia i wróci Ci humor,to wszystko hormony. A w ogóle super jak pisalas jak pomoglas tej dziewczynie,szacun! Dobrze,ze trafila na Ciebie:*
Ola,fajnie,ze dochodzisz do siebie. Dla mnie troche te tematy cc obce,jakos nie potrafię sobie wyobrazić,ze bym miała miec cc,a przeciez nie wiadomo jak sie sprawy potoczą. Ale wierze jednak,ze to będzie poród sn.
Nynusia, jak ja jestem zawiedziona,ze to jeszcze Lenka sie nie pcha na swiat,to co dopiero Ty musisz czuć
powodzenia w tym szpitalu:* oby zarelko dobre chociaż bylo;)
Malgo,masakra,jakie Ty masz przeżycia... Nie dziwie sie,ze się boisz,ale wierze,ze będzie dobrze:*
Ewalika,mój mąż tez mi juz zapowiedział,ze spróbuje,ja tam tez zamierzam skosztowac hehe;)
A jeszcze miałam pisac o mleku sojowym,bo ja sama robię i bardzo lubię
nie jest takie słodkie jak sklepowe i takie bardziej śmietankowe,przynajmniej ja takie robię
ale w ciąży soi sie boje jeść,bo to kontrowersyjna roslinka;)
Zastanawiam się czy nalozyc sobie olej na włosy na noc,mam nadzieje,ze nie zacznę rodzic,ale nic nie zapowiada tego;)
Nynusia lubi tę wiadomość

-
Hahaha Mika a jaka oszczędność !

Angela tez tak uważam ze właśnie nasze organizmy same się ustawia pod dzieci ! Wysypiajcie się ile możecie:) wiadomo ze na zapas się nie da ale spijcie ile potrzebujecie a Ty szczęśliwa szczególnie !!!
śpij do 11 ile chcesz bo później pomarzysz tylko o tym hahan . :*:*
Ja od x czasu jestem rannym ptaszkiem wiec luzik
EwelKa wielka, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

[/url]

[/link]