X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeszło jak polozylam się na łóżko w sali porodowej nie zapisał się ani jeden skurcz :/

Uwierzcie mi ją też jestem zawiedziona.

Położna mi powiedziała ze pewnie w pon wyjdę a akcja pporodowa może się zacząć za minimum 3 dni bo szyjka dluuuuga i zamknięta także na chwile obecna nie mam co liczyć na wyjście Lenki

l22nhdgeccid541p.png
  • zetaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika z Zuska wszystko ok ale ja sobie wmawiam ze troszke sie trzesnie ze cos sie malej stalo albo stanie ze za dlugo spi ze zawsze cos.ze moze ma jakies problemy ze zdrowiem ..masakra

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • zetaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I rycze

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Troszke sie trzesie jakby bylo jej zimno czasami a ma warstwy cukier jej sprawdzalismy 5 razy na moje zadanie i wszystko ok.

• malgo86 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nie ustalila dokladnej daty tylko wedlug tp, bo źle ułożenie dziecka nie jest powodem do wystawienia skierowania. Gadalam wczoraj z inną lekarską z mojego szpitala i potwierdziła, że nie trzeba skierowania w moim przypadku dawać, tylko sie zgłosić w terminie tp na ip chyba ze wczesniej pojawią się skurcze

Natalka <3 już jest na świecie
    36rv4zp.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zeta kochanie , wszystko na pewno jest okej . :)
    A może teraz codziennie sobie powtarzaj na odwrót , ze właśnie wszystko jest świetnie ?! :) może to Ci pomoże kochana .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • EwelKa wielka Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgo. Moje dziecko tez mi dawało nadzieje na wskazania ginekologiczne ale zdecydował, ze sobie fiknie i bedzie mógł mamę kopać w żebro :) i musiałam kombinować. Mam nadzieje, ze nie zaleje mnie fala krytyki :) pamiętajcie, ze kazdy ma swoje :)

A tak z innej beczki. Czy Wasi mężowie tez tak chcą spróbować mleka?? Bo mój to juz kilka razy zapowiedział, ze na pewno podbierze synowi troche :) czy ja mam nienormalnego męża???

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelka mój też zapowiedział, że chce spróbować :D

No to szybko to czucie w nogach wraca. Może nie taki diabeł straszny...najgorsze jest to, że jestem uczulona wszystkie przeciwbólowe- morfina, ketonal, tramal i jak miałam kiedyś operację to dawali mi paracetamol, więc mam przerąbane niestety.

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelka przeczytalam Twój post mojemu , jego odpowiedź na pytanie czy on skosztuje : " no mleka nie lubię ale może spróbuje ". Nie było to takie chętne ale pewnie się skusi na lyczka :D

Zeta nie martw się minie wszystko zobaczysz na pewno :* trzymaj się tam i buziaki dla Zuzi !

A ja postanowiłm od pon wstaje z moim D o 5 i nie spie ! Muszę się przestawic przez ten tydzień żeby później mieć sile jak będzie maluszek, także zakretka szykuj się ze będę tak rano tutaj :D

EwelKa wielka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj nic o mleku na razie nie mowi...

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Ewelka przeczytalam Twój post mojemu , jego odpowiedź na pytanie czy on skosztuje : " no mleka nie lubię ale może spróbuje ". Nie było to takie chętne ale pewnie się skusi na lyczka :D

Zeta nie martw się minie wszystko zobaczysz na pewno :* trzymaj się tam i buziaki dla Zuzi !

A ja postanowiłm od pon wstaje z moim D o 5 i nie spie ! Muszę się przestawic przez ten tydzień żeby później mieć sile jak będzie maluszek, także zakretka szykuj się ze będę tak rano tutaj :D
    Aaaaaaaa bardzo się kochana cieszę :*
    O ile dasz radke haha i nie bedziesz padać po chwili ! :D a organizm kochana sam przyswoi się do wczesnego wstaaania jak Michelinek wyskoczy na świat:)
    Mój D zapowiedzial tez , ze spróbuje mleka i ze będzie pozbierał do odzywek Oskarkowi hahaha: D smiem sądzić ze tak szybko jak spróbuje to mu się odechce hahahaha moja Mam mówi ze to mleko się okropne hahaha

EwelKa wielka, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zeta nie rycz, może jeszcze masz za dużo tych hormoniaków, jest okej, Twoja mała świetnie w tych śpioszkach wygląda i tak słodko jak śpi :)

Mój narazie nic o mleku nie wspominał, ale jak coś między nami się kręci i tam buszuje mi językiem, to go odpycham od cyca, żeby czasem coś nie poleciało :D

EwelKa wielka, agaton lubią tę wiadomość

Wysłany: 26 września 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis np wstałam o 11 :) masakra!! Ale teraz sie będę wysypiać na maksa. Przy dzidzi przestawię sie bo będę musiała. Juz mnie Stas nauczy rano wstawać :) matka śniadanie poda i do roboty :)

szczesliwa_mamusia21, agaton lubią tę wiadomość

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakretka mam nadzieje ze nie padne :D
    Ewelka ja od x tygodni wstaje o 11 ... To juz mnie przeraża :D

EwelKa wielka, Mikejla lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Zeta nie rycz, może jeszcze masz za dużo tych hormoniaków, jest okej, Twoja mała świetnie w tych śpioszkach wygląda i tak słodko jak śpi :)

Mój narazie nic o mleku nie wspominał, ale jak coś między nami się kręci i tam buszuje mi językiem, to go odpycham od cyca, żeby czasem coś nie poleciało :D
    Nie tylko moze poleciec ale moze Ci za duzo oksytocyny wyzwolić :) mój wlasnie ostatnio chciał juz spróbować ale mu powiedziałam, ze teraz to siara leci i niech poczeka aż sie mleko zrobi :) ssak to ssak :) ma to w naturze widocznie :) ale na pewno nie bedzie mu smakowało :)

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • Mikejla Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my jutro Idziemy z rana na grzyby :D i do jakiegoś miasta na bazar, gdzie podobno ludzie sprzedają jakieś swoje rzeczy po tanich cenach. Cholera wie, może coś będzie ciekawego. Kolega z pracy mojego męża nam zaproponował to jedziemy wszyscy :) zobaczę kawałek świata, może tam gdzieś hen hen daleko są lepsze rejony niż tu :D

agaton, Little Frog, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

• annggela Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zeta kochana nie lam sie przecierz jestes super mamcia !

Szczesliwa nie musisz sie przyzwyczajac , mysle ze jak nasze kruszynki przyjda na swiat to my jak w zegarku bedziemy ustawione ;) moja kolezanka ze szczescia spac nie mogla, podejrzewam, że ze mna tez tak bedzie <3
    Dobranoc :* oby ktoras sie dzis rozpakowala albo i dwie !!!

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelKa wielka wrote:
    Nie tylko moze poleciec ale moze Ci za duzo oksytocyny wyzwolić :) mój wlasnie ostatnio chciał juz spróbować ale mu powiedziałam, ze teraz to siara leci i niech poczeka aż sie mleko zrobi :) ssak to ssak :) ma to w naturze widocznie :) ale na pewno nie bedzie mu smakowało :)

Oooo!!! To po cholere mi odciagacz albo laktator!!! Hahaha męża będę do tego używać niech się zacznie udzielać :D

EwelKa wielka, agaton, Little Frog lubią tę wiadomość

• agaton Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,Zeta,na pewno się wszystko unormuje i będziesz się mega cieszyć z dzidziusia i wróci Ci humor,to wszystko hormony. A w ogóle super jak pisalas jak pomoglas tej dziewczynie,szacun! Dobrze,ze trafila na Ciebie:*

Ola,fajnie,ze dochodzisz do siebie. Dla mnie troche te tematy cc obce,jakos nie potrafię sobie wyobrazić,ze bym miała miec cc,a przeciez nie wiadomo jak sie sprawy potoczą. Ale wierze jednak,ze to będzie poród sn.

Nynusia, jak ja jestem zawiedziona,ze to jeszcze Lenka sie nie pcha na swiat,to co dopiero Ty musisz czuć;) powodzenia w tym szpitalu:* oby zarelko dobre chociaż bylo;)

Malgo,masakra,jakie Ty masz przeżycia... Nie dziwie sie,ze się boisz,ale wierze,ze będzie dobrze:*

Ewalika,mój mąż tez mi juz zapowiedział,ze spróbuje,ja tam tez zamierzam skosztowac hehe;)

A jeszcze miałam pisac o mleku sojowym,bo ja sama robię i bardzo lubię:) nie jest takie słodkie jak sklepowe i takie bardziej śmietankowe,przynajmniej ja takie robię:) ale w ciąży soi sie boje jeść,bo to kontrowersyjna roslinka;)

Zastanawiam się czy nalozyc sobie olej na włosy na noc,mam nadzieje,ze nie zacznę rodzic,ale nic nie zapowiada tego;)

Nynusia lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Mika a jaka oszczędność ! :D
    Angela tez tak uważam ze właśnie nasze organizmy same się ustawia pod dzieci ! Wysypiajcie się ile możecie:) wiadomo ze na zapas się nie da ale spijcie ile potrzebujecie a Ty szczęśliwa szczególnie !!! :D śpij do 11 ile chcesz bo później pomarzysz tylko o tym hahan . :*:*
    Ja od x czasu jestem rannym ptaszkiem wiec luzik

EwelKa wielka, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 2435 2436 2437 2438 2439 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ