Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ewelka oj tak... Tylko on dopiero dziś mi się przyznał , widziałam ze nie może chodzić ani wstać z łóżka, ze masc znika ale oczywiście jak na faceta przystało "nic mi nie jest" aż do dziś jak nie mógł się podnieść z łóżka ehh faceci
Dooobranoc :*EwelKa wielka lubi tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:ewelka oj tak... Tylko on dopiero dziś mi się przyznał , widziałam ze nie może chodzić ani wstać z łóżka, ze masc znika ale oczywiście jak na faceta przystało "nic mi nie jest" aż do dziś jak nie mógł się podnieść z łóżka ehh faceci
Dooobranoc :*Haha mój jest "prawdziwym" facetem i jak go cos boli to świat sie wali i jutra nie bedzie
także nie wiem o czym mowisz
doszlam do wniosku, ze wzrok w ciąży sie pogarsza bo jak sie siedzi w domu i ogłada sie tv wiecej niż normalnie to wzrok musi siadaćWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 00:06
Nynusia, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Mika po prostu Magnesium , ja miałam na receptę je , a teraz mam z pl magnez ale nie uzywam bo nie potrzebuje i tak leża te opakpwanie zobaczymy czy jeszcze sobie cos lykne z nich
Agaton Ty pamietna duszyczko :* bola jak cholera... 5 dzień juz chyba. Przechodzi znów wraca , rano przestaje na Noc zaczyna i tak ciągle ... Ale juz nie pisze no bo codziennie bym musiała pisacwiec "zaciskam żeby" i jeszcze troszkę muszę wytrzymać .
Dobranoc zakretkaaa :*szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Haha Ewalika dokladnie! Albo sie siedzi na telefonie i skrobie caly czas na forum;)
Kasia,ja nie robię planu,bo nie wiem czy u mnie by uznali,wszystko juz w szpitalu załatwięchociaż nie powiem,myślałam nad tym,bo się boje,ze zapomnę niektórych rzeczy:) nie chce np żeby mi myli dzidziusia,ale myja dopiero na drugi dzień,to moze zdaze powiedziec:)
Szczesliwa dzieki za przypomnienie,mąż mi mial dzisiaj stopy wymasowac, zapomnialabym:) oby niemąż doszedł do siebie:)
Dobranoc Lexie:)szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
hehe śmiesznie się porobiło - wszystkie w wannie siedzą w ciepłej kąpieli ze skurczami
Mi też brzuch twardnieje i podbrzusze pobolewa. W ogóle ten brzuchol tak mnie ciągnie jakby ważył tonę. jest cały czas twardy, napięty i mam już go dosyć
Mówię synowi żeby wyłaził to już się nie słucha od małego uparty po tatusiu
-
Mi też ten brzuch tak przeszkadza. Ciężki i twardy jest koszmarnie. Aż plecy bolą.
Ja miałam ze 3 dość silne skurcze i tyle z tego. No nic. Właśnie znajomi poszli i się kładziemy.
W każdym razie mówili mi, że widać po mnie jak mam skurcz, bo się cała czerwona robię (bo mnie gorąc oblewa). -
Po prysznicu się uspokoiło.
Ale jajana porodowce mogłoby Nam pryszniców braknac :p
Przeszło, idę w kimę
Agaton u mnie po samym brzuchu aż tak nie widać, choć ten sztywnieje. Bardziej bo mnie bo robię się na zmianę blada i czerwona.
Przynajmniej tak mi się wydawało. Nie budziłam męża, niech sobie śpiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 02:26
-
Katarzyna87 wrote:Jak na matkę Polkę przystało, wróciłam właśnie z domowki
Nie wiem czy temat był omawiany, ale robicie plan porodu?
Ja planuję wypełnić i zabrać ze sobą. Zawsze jakieś ogólne pojęcie będą mieć, co bym chciała.
Nie mogę coś dziś spać, a na domiar złego zaczęło mnie tam coś swędziećCudownie...
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
agaton wrote:A ja chyba pójdę cos zjeść, bo zglodnialam, a zasnąć nie mogę...
Mój brzuch jest mieciutki, ja nie wiem co to skurcz... Piszecie, ze widac po brzuchu ze jest skurcz, jak to widac?
Ja właśnie siedzę na łóżku z bułeczkami i nutellą..
jaroszka, Bąbelek, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Hejoooo !
Melduje się juz po sniadanku i przy disco polo dzień rozpoczynam ( lubię sluchac disco ale akurat teraz kuzwa jak zawsze brak czego kolwiek w TV )
Rozmawiam trochę z D bo wraca z pracy i o .
Znów smetna niedziela , strasznie ich nie lubię ...
Powiem Wam , ze spalo mi się dziś dobrze dość gdyby nie jakies debile co strzelały do siebie i taki hałas był ze w końcu wstalam i zamknelam okno.
Nic mnie nie bolalo!wiec żyć nie umierać haha
Agaton Ja przy skurczu mocnym za to robię się blada: D Moja Mama to zauważyła , ze jak ściana się robię chociaż Ja tego nie czuje , parę razy zdarzyło się ze właśnie aż zimne poty mnie zalały przy nim ( odmiencem jestem bo każdej gorąco haha) .
Katarzyna Ja planuje zrobić plan porodu ale czy się przyda to się okaże wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 06:14
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Dobry!
Cze Zak :* fajnie, ze pospalas!
Ewelka! Następna niezdara! Uważaj proszę na siebie, patrz pod nogi
W koncu przestało padać, chyba ładna niedziela sie zapowiada
M musi dokończyć malowanie i wysyłam go do ikei, bo mam kilka rzeczy do kupienie...aaa!! i dzisiaj do znajomych po kołyskę ma jechać!
Będziemy pożyczać musimy tylko kupic materac i prześcieradełko...co jeszcze do takiej kołyski ? Chyba nic nie?
Kurdeee sapie jak stary dziad, taki mam okropnie ciężki oddech, nos zatkany i nie moge juz od 5 spac...
Dzisiaj w nocy oglądamy krwawy księżyc przez teleskop męża, nie moge sie doczekać !!!! M specjalnie wziął wolne na poniedziałektrzeba zrobic zapasy na noc kawka, kakałko, przekąski
agaton, IviQ lubią tę wiadomość