X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Ja planuję wypełnić i zabrać ze sobą. Zawsze jakieś ogólne pojęcie będą mieć, co bym chciała.

Nie mogę coś dziś spać, a na domiar złego zaczęło mnie tam coś swędzieć :/ Cudownie...

A propo swędzenia to ja dzisiaj kończę aplikować pimafucin :) wyhodowałam grzyba, a nawet o tym nie wiedziałam...żadnych objawów, gin nic nie zauważył, dopiero w szpitalu mi posiew z pochwy zrobili i wyszło...wiec szczerze to taka lipa, gdyby nie szpital to chodzilabym nieświadomie z grzybem....

relgh371crdcdbv2.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobryy ;)

Teraz to juz twardnienia brzucha odczuwam bardziej i stają się już lekko bolesne. Czuję że nadchodzi ten wielki dzień. :P Jest ciężko, plecy zaczynam odczuwać, AFI spadło-Antek się szykuje jak nic hehe. W tygodniu mam kolejne USG ciekawa jestem co gin powie i czy mały się w ciągu tygodnia obrócił, bo ja głupia mam ciągle nadzieję :D

Kasia ja wypełniałam plan porodu jak byłam na patologii w 30tc. Jeden egz.jest u nich a drugi ja mam. Podobny plan był taki jak jest na Belly do wydrukowania. Plan myślę że warto mieć.

Leżę i jestem głodna jak wilk :/ Trzeba męża obudzić wcześniej chyba :D

atdc6iyehd9qphks.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek nooo ja tez głodna opór, a maz śpi....

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na belly jest plan ?? Gdzie ?
    Babel a opadł ci juz brzuch....bo moj ciagle wysoko....

relgh371crdcdbv2.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja. Mnie obudziła sraczka. A teraz leze w lozku i zglodnialam wiec chyba zaraz wstane cos wciagnac :) Ciekawe jak tam Dodinka miala wczoraj jechac do szpitala pisała na fb.

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak czytam ten moj post powyzej i wyglada to tak jakby sraczka mnie obudzila a ja dalej leze. Ale nie, wszystko ok zdazylam :P

jaroszka, ZakręconaOna, stokrotka25, aanaa, Little Frog, agaton, Nynusia, Katarzyna87, IviQ, EwelKa wielka, WiedźmaMaKota, maluda lubią tę wiadomość

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

U Nas masakra skurcze jakieś tam się piszą a rozwarcia brak no tylko się wkurzyc! !
    Praktycznie nic nie spałam ból w nocy znów mi nie dawał żyć ale cóż z tego jak szyjka długa zamknięta
    Jedno jest pewne jak tak będzie boleć to raczej bez Lenki stąd nie wyjde

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa tak w ogóle z tego wszystkiego zapomniałam

Wybiła Nam dzisiaj 40 :D <3

jaroszka, ZakręconaOna, soraya, zakocona, stokrotka25, Little Frog, aanaa, lojkalojka, agaton, Katarzyna87, agania, Lexie, PauLLa, annggela, IviQ, estrella, WiedźmaMaKota, maluda, paula1 lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    soraya wrote:
    Tak czytam ten moj post powyzej i wyglada to tak jakby sraczka mnie obudzila a ja dalej leze. Ale nie, wszystko ok zdazylam :P

Haha no rzeczywiście :) cieszymy sie, ze łóżko z stanie nienaruszonym :D

soraya, IviQ lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia no proszę, juz 40 tydzień....kiedy to zleciało nie?

To Ty nadam w szpitalu ?

Nynusia lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Na belly jest plan ?? Gdzie ?
    Babel a opadł ci juz brzuch....bo moj ciagle wysoko....
    Plan jest w zakładce Moje Belly/Moje listy. A brzuch już sama nie wiem :/jak stanę na wprost to opadnięty a jak bokiem to też trochę ale ja chyba taki miałam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 07:20

atdc6iyehd9qphks.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia no ! Zlecialo niesamowicie szybciutenko :)
    Nie wychodz bez Lanki , nie wychodz :) pewnie przez te skurcze zaraz szybciutko skróci Ci się ta szyjka .

Jaaaaaaak mnie lewy cycol rwie ! Jakby miał wybuchnąć ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 07:23

Nynusia lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia no to gratki :D A masaż szyjki Ci robili? Coś mi się wydaje że oxy podadzą.

ZakręconaOna, Nynusia lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Nynusia no ! Zlecialo niesamowicie szybciutenko :)
    Nie wychodz bez Lanki , nie wychodz :) pewnie przez te skurcze zaraz szybciutko skróci Ci się ta szyjka .

Jaaaaaaak mnie lewy cycol rwie ! Jakby miał wybuchnąć ...

A leci Ci coś z niego?

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    Plan jest w zakładce Moje Belly/Moje listy. A brzuch już sama nie wiem :/jak stanę na wprost to opadnięty a jak bokiem to też trochę ale ja chyba taki miałam.

Dzieki

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka mnie z cyckow codziennie w sumie napierdziela nie leci: P
    Właśnie upuscilam lekko i przeszło . Jakby za dużo tam się zbierało i stad ten ten bol

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra chyba pora wstawać na śniadanie. Pół h od przyjęcia leku na tarczyce minęło,,wiec moge coś oszamac w koncu.
    Mam ochotę na coś niezdrowego.....nutella, parówka albo pasztet Podlaski pomidorowy....a nic z tych rzeczy nie mam :(

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Jaroszka mnie z cyckow codziennie w sumie napierdziela nie leci: P
    Właśnie upuscilam lekko i przeszło . Jakby za dużo tam się zbierało i stad ten ten bol

Ejjj ja tez chce zeby zaczęły mi sie napełniać.....ja mam wrażenie, ze one w ogóle mi zmalaly!!!! I sa takie skarpety sflaczałe bez życia w sobie....tylko brodawki troszkę bola i sa wrazliwe

soraya lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Ejjj ja tez chce zeby zaczęły mi sie napełniać.....ja mam wrażenie, ze one w ogóle mi zmalaly!!!! I sa takie skarpety sflaczałe bez życia w sobie....tylko brodawki troszkę bola i sa wrazliwe
    Moje są wielkie , wiszące , ciężkie i ciągle z nich kapie . Żaden rarytas haha
    Kochana masz tam napełnione odpowiednio na pewno:)

perelka89 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Dobra chyba pora wstawać na śniadanie. Pół h od przyjęcia leku na tarczyce minęło,,wiec moge coś oszamac w koncu.
    Mam ochotę na coś niezdrowego.....nutella, parówka albo pasztet Podlaski pomidorowy....a nic z tych rzeczy nie mam :(
    Ja tam juz biorę te leki o każdej porze dnia bez wyliczania , i tam działają i tak lekarze mówili wiec luzik:)
    Ja wczoraj opedzlowalam chińskie ,no musialam ! :D
    A dziś na sniadanko zdrowo pojadlam , jak królik niczym pol sałaty prawie hahaha do bułeczki! :p i pomidorek i o:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 2438 2439 2440 2441 2442 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ