Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:Ja planuję wypełnić i zabrać ze sobą. Zawsze jakieś ogólne pojęcie będą mieć, co bym chciała.
Nie mogę coś dziś spać, a na domiar złego zaczęło mnie tam coś swędzieć
Cudownie...
A propo swędzenia to ja dzisiaj kończę aplikować pimafucin
wyhodowałam grzyba, a nawet o tym nie wiedziałam...żadnych objawów, gin nic nie zauważył, dopiero w szpitalu mi posiew z pochwy zrobili i wyszło...wiec szczerze to taka lipa, gdyby nie szpital to chodzilabym nieświadomie z grzybem....

-
Dobryy

Teraz to juz twardnienia brzucha odczuwam bardziej i stają się już lekko bolesne. Czuję że nadchodzi ten wielki dzień.
Jest ciężko, plecy zaczynam odczuwać, AFI spadło-Antek się szykuje jak nic hehe. W tygodniu mam kolejne USG ciekawa jestem co gin powie i czy mały się w ciągu tygodnia obrócił, bo ja głupia mam ciągle nadzieję 
Kasia ja wypełniałam plan porodu jak byłam na patologii w 30tc. Jeden egz.jest u nich a drugi ja mam. Podobny plan był taki jak jest na Belly do wydrukowania. Plan myślę że warto mieć.
Leżę i jestem głodna jak wilk
Trzeba męża obudzić wcześniej chyba
-
Tak czytam ten moj post powyzej i wyglada to tak jakby sraczka mnie obudzila a ja dalej leze. Ale nie, wszystko ok zdazylam
jaroszka, ZakręconaOna, stokrotka25, aanaa, Little Frog, agaton, Nynusia, Katarzyna87, IviQ, EwelKa wielka, WiedźmaMaKota, maluda lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
U Nas masakra skurcze jakieś tam się piszą a rozwarcia brak no tylko się wkurzyc! !
Praktycznie nic nie spałam ból w nocy znów mi nie dawał żyć ale cóż z tego jak szyjka długa zamknięta
Jedno jest pewne jak tak będzie boleć to raczej bez Lenki stąd nie wyjde -
Aaaaa tak w ogóle z tego wszystkiego zapomniałam
Wybiła Nam dzisiaj 40
jaroszka, ZakręconaOna, soraya, zakocona, stokrotka25, Little Frog, aanaa, lojkalojka, agaton, Katarzyna87, agania, Lexie, PauLLa, annggela, IviQ, nick nieaktualny, WiedźmaMaKota, maluda, paula1 lubią tę wiadomość
-
Plan jest w zakładce Moje Belly/Moje listy. A brzuch już sama nie wiem :/jak stanę na wprost to opadnięty a jak bokiem to też trochę ale ja chyba taki miałam.jaroszka wrote:Na belly jest plan ?? Gdzie ?
Babel a opadł ci juz brzuch....bo moj ciagle wysoko....Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 07:20
-
Nynusia no ! Zlecialo niesamowicie szybciutenko

Nie wychodz bez Lanki , nie wychodz
pewnie przez te skurcze zaraz szybciutko skróci Ci się ta szyjka .
Jaaaaaaak mnie lewy cycol rwie ! Jakby miał wybuchnąć ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 07:23
Nynusia lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Nynusia no ! Zlecialo niesamowicie szybciutenko

Nie wychodz bez Lanki , nie wychodz
pewnie przez te skurcze zaraz szybciutko skróci Ci się ta szyjka .
Jaaaaaaak mnie lewy cycol rwie ! Jakby miał wybuchnąć ...
A leci Ci coś z niego?
-
ZakręconaOna wrote:Jaroszka mnie z cyckow codziennie w sumie napierdziela nie leci: P
Właśnie upuscilam lekko i przeszło . Jakby za dużo tam się zbierało i stad ten ten bol
Ejjj ja tez chce zeby zaczęły mi sie napełniać.....ja mam wrażenie, ze one w ogóle mi zmalaly!!!! I sa takie skarpety sflaczałe bez życia w sobie....tylko brodawki troszkę bola i sa wrazliwe
soraya lubi tę wiadomość

-
Moje są wielkie , wiszące , ciężkie i ciągle z nich kapie . Żaden rarytas hahajaroszka wrote:Ejjj ja tez chce zeby zaczęły mi sie napełniać.....ja mam wrażenie, ze one w ogóle mi zmalaly!!!! I sa takie skarpety sflaczałe bez życia w sobie....tylko brodawki troszkę bola i sa wrazliwe
Kochana masz tam napełnione odpowiednio na pewno:)
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Ja tam juz biorę te leki o każdej porze dnia bez wyliczania , i tam działają i tak lekarze mówili wiec luzik:)jaroszka wrote:Dobra chyba pora wstawać na śniadanie. Pół h od przyjęcia leku na tarczyce minęło,,wiec moge coś oszamac w koncu.
Mam ochotę na coś niezdrowego.....nutella, parówka albo pasztet Podlaski pomidorowy....a nic z tych rzeczy nie mam
Ja wczoraj opedzlowalam chińskie ,no musialam !
A dziś na sniadanko zdrowo pojadlam , jak królik niczym pol sałaty prawie hahaha do bułeczki! :p i pomidorek i o:)