Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:Ja planuję wypełnić i zabrać ze sobą. Zawsze jakieś ogólne pojęcie będą mieć, co bym chciała.
Nie mogę coś dziś spać, a na domiar złego zaczęło mnie tam coś swędziećCudownie...
A propo swędzenia to ja dzisiaj kończę aplikować pimafucinwyhodowałam grzyba, a nawet o tym nie wiedziałam...żadnych objawów, gin nic nie zauważył, dopiero w szpitalu mi posiew z pochwy zrobili i wyszło...wiec szczerze to taka lipa, gdyby nie szpital to chodzilabym nieświadomie z grzybem....
-
Dobryy
Teraz to juz twardnienia brzucha odczuwam bardziej i stają się już lekko bolesne. Czuję że nadchodzi ten wielki dzień.Jest ciężko, plecy zaczynam odczuwać, AFI spadło-Antek się szykuje jak nic hehe. W tygodniu mam kolejne USG ciekawa jestem co gin powie i czy mały się w ciągu tygodnia obrócił, bo ja głupia mam ciągle nadzieję
Kasia ja wypełniałam plan porodu jak byłam na patologii w 30tc. Jeden egz.jest u nich a drugi ja mam. Podobny plan był taki jak jest na Belly do wydrukowania. Plan myślę że warto mieć.
Leżę i jestem głodna jak wilkTrzeba męża obudzić wcześniej chyba
-
Tak czytam ten moj post powyzej i wyglada to tak jakby sraczka mnie obudzila a ja dalej leze. Ale nie, wszystko ok zdazylam
jaroszka, ZakręconaOna, stokrotka25, aanaa, Little Frog, agaton, Nynusia, Katarzyna87, IviQ, EwelKa wielka, WiedźmaMaKota, maluda lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
U Nas masakra skurcze jakieś tam się piszą a rozwarcia brak no tylko się wkurzyc! !
Praktycznie nic nie spałam ból w nocy znów mi nie dawał żyć ale cóż z tego jak szyjka długa zamknięta
Jedno jest pewne jak tak będzie boleć to raczej bez Lenki stąd nie wyjde -
Aaaaa tak w ogóle z tego wszystkiego zapomniałam
Wybiła Nam dzisiaj 40jaroszka, ZakręconaOna, soraya, zakocona, stokrotka25, Little Frog, aanaa, lojkalojka, agaton, Katarzyna87, agania, Lexie, PauLLa, annggela, IviQ, estrella, WiedźmaMaKota, maluda, paula1 lubią tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Na belly jest plan ?? Gdzie ?
Babel a opadł ci juz brzuch....bo moj ciagle wysoko....Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 07:20
-
Nynusia no ! Zlecialo niesamowicie szybciutenko
Nie wychodz bez Lanki , nie wychodzpewnie przez te skurcze zaraz szybciutko skróci Ci się ta szyjka .
Jaaaaaaak mnie lewy cycol rwie ! Jakby miał wybuchnąć ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 07:23
Nynusia lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Nynusia no ! Zlecialo niesamowicie szybciutenko
Nie wychodz bez Lanki , nie wychodzpewnie przez te skurcze zaraz szybciutko skróci Ci się ta szyjka .
Jaaaaaaak mnie lewy cycol rwie ! Jakby miał wybuchnąć ...
A leci Ci coś z niego? -
ZakręconaOna wrote:Jaroszka mnie z cyckow codziennie w sumie napierdziela nie leci: P
Właśnie upuscilam lekko i przeszło . Jakby za dużo tam się zbierało i stad ten ten bol
Ejjj ja tez chce zeby zaczęły mi sie napełniać.....ja mam wrażenie, ze one w ogóle mi zmalaly!!!! I sa takie skarpety sflaczałe bez życia w sobie....tylko brodawki troszkę bola i sa wrazliwesoraya lubi tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Ejjj ja tez chce zeby zaczęły mi sie napełniać.....ja mam wrażenie, ze one w ogóle mi zmalaly!!!! I sa takie skarpety sflaczałe bez życia w sobie....tylko brodawki troszkę bola i sa wrazliwe
Kochana masz tam napełnione odpowiednio na pewno:)perelka89 lubi tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Dobra chyba pora wstawać na śniadanie. Pół h od przyjęcia leku na tarczyce minęło,,wiec moge coś oszamac w koncu.
Mam ochotę na coś niezdrowego.....nutella, parówka albo pasztet Podlaski pomidorowy....a nic z tych rzeczy nie mam
Ja wczoraj opedzlowalam chińskie ,no musialam !
A dziś na sniadanko zdrowo pojadlam , jak królik niczym pol sałaty prawie hahaha do bułeczki! :p i pomidorek i o:)