Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
I ze z olejkiem na włosiu skoczylabys rodzic mówisz !?agaton wrote:Hej,Zeta,na pewno się wszystko unormuje i będziesz się mega cieszyć z dzidziusia i wróci Ci humor,to wszystko hormony. A w ogóle super jak pisalas jak pomoglas tej dziewczynie,szacun! Dobrze,ze trafila na Ciebie:*
Ola,fajnie,ze dochodzisz do siebie. Dla mnie troche te tematy cc obce,jakos nie potrafię sobie wyobrazić,ze bym miała miec cc,a przeciez nie wiadomo jak sie sprawy potoczą. Ale wierze jednak,ze to będzie poród sn.
Nynusia, jak ja jestem zawiedziona,ze to jeszcze Lenka sie nie pcha na swiat,to co dopiero Ty musisz czuć
powodzenia w tym szpitalu:* oby zarelko dobre chociaż bylo;)
Malgo,masakra,jakie Ty masz przeżycia... Nie dziwie sie,ze się boisz,ale wierze,ze będzie dobrze:*
Ewalika,mój mąż tez mi juz zapowiedział,ze spróbuje,ja tam tez zamierzam skosztowac hehe;)
A jeszcze miałam pisac o mleku sojowym,bo ja sama robię i bardzo lubię
nie jest takie słodkie jak sklepowe i takie bardziej śmietankowe,przynajmniej ja takie robię
ale w ciąży soi sie boje jeść,bo to kontrowersyjna roslinka;)
Zastanawiam się czy nalozyc sobie olej na włosy na noc,mam nadzieje,ze nie zacznę rodzic,ale nic nie zapowiada tego;)
Nakladaj a co , rozrywki na porodowce w razie w sprzedażą trochę haha .
agaton lubi tę wiadomość
-
Hehe w sumie pod prysznicem sie siedzi to sobie najwyżej tam głowę umyje haha;)
My się smiejmemy,ze jak będę karmić to przynajmniej zawsze mleko do kawy będzie;P
Mikejla, szczesliwa_mamusia21, EwelKa wielka, ZakręconaOna, jaroszka, IviQ, agania, maluda lubią tę wiadomość

-
Agaton tez się smialam ze kawa rano i świeże mleczko do tego

Kurcze laski ja tu myślę żeby rano wstawać a tak polecacie spanie do 11 ze czuje ze macie racje i jak mówicie ze organizm się sam przestawi to tak będzie wierze wam
AKCJA ODWOŁANA !!!
EwelKa wielka, ZakręconaOna, agaton, stokrotka25, Little Frog, jaroszka, maluda, paula1 lubią tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Agaton tez się smialam ze kawa rano i świeże mleczko do tego

Kurcze laski ja tu myślę żeby rano wstawać a tak polecacie spanie do 11 ze czuje ze macie racje i jak mówicie ze organizm się sam przestawi to tak będzie wierze wam
AKCJA ODWOŁANA !!!
Kochana ja też wstaję po 11
tylko przed 7 budzę się robić kanapki mojemu
ale później zasypiam jeszcze
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Widzisz jak krótko wytrzymalas w postanowieniu ???!!! Hahahaszczesliwa_mamusia21 wrote:Agaton tez się smialam ze kawa rano i świeże mleczko do tego

AKCJA ODWOŁANA !!!
Kochane uciekam spać . Dobrej nocki: *
P.S dziś nie ide stad ostatnia hahaha: D
EwelKa wielka, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Ciekawe dlaczego?EwelKa wielka wrote:Lekarz na SR mówił, ze do kawy sie nie nadaje niestety

Dobranoc Zakręcona! Spij dobrze,oby nic Ci nie dolegalo:)
Szczesliwa,a Twoje żeby jak?lepiej troche?
szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

-
Mika po prostu Magnesium , ja miałam na receptę je , a teraz mam z pl magnez ale nie uzywam bo nie potrzebuje i tak leża te opakpwanie zobaczymy czy jeszcze sobie cos lykne z nich

Agaton Ty pamietna duszyczko :* bola jak cholera... 5 dzień juz chyba. Przechodzi znów wraca , rano przestaje na Noc zaczyna i tak ciągle ... Ale juz nie pisze no bo codziennie bym musiała pisac
wiec "zaciskam żeby" i jeszcze troszkę muszę wytrzymać .
Dobranoc zakretkaaa :*
agaton lubi tę wiadomość
-
Chyba tu każdy pamięta o tych twoich nieszczęsnych zębach i łączy sie z toba w bolu. Myślałam,ze moze cos lepiej jak wlasnie nie pisalas nic,szkoda,ze bola dziady jedne:(szczesliwa_mamusia21 wrote:Agaton Ty pamietna duszyczko :* bola jak cholera... 5 dzień juz chyba. Przechodzi znów wraca , rano przestaje na Noc zaczyna i tak ciągle ... Ale juz nie pisze no bo codziennie bym musiała pisac
wiec "zaciskam żeby" i jeszcze troszkę muszę wytrzymać .
:*
EwelKa wielka, stokrotka25 lubią tę wiadomość

-
Ale sie wywaliłam wlasnie na schodach
na szczęście na rękę i nogę. Nie mogłam sie ze śmiechu powstrzymać a maz każe mi siedzieć i nie chodzić i sie modli zeby dziecko miało błędnik po tacie
musze przyznać ze zawsze byłam wywrotna
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Mika w Pl ja chyba za niecale 20 zł kupowałam a tu juz nie pamiętam bo to było we wczesnym tyg ale chyba kolo 6 euro

Agaton oj tak z tymi zębami moimi ,ale i tak dziękuje ze pamietalas :* powinnam nick zmienić , nie spodziewalam sie ze kiedyś to powiem ale .... Nie mogę się doczekać aż wyrwę wszystkie ósemki !
Ok IDE się wtulic w D i pomasowac mu plecki bo bardzo go bola od 3 dni chyba rwa ... Smaruje , masuje nic nie pomaga
Dobranoc laseczki do jutra, ciekawe o której wstane
agaton, annggela lubią tę wiadomość