Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • soraya Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie zjadlam 2 bulki z nutella, maz robi gofry. Nakupil brzoskwin robi bita smietane i 3 rodzaje dzemow. A ja bym chyba teraz zjadla ogorka kiszonego.
    My mamy 8 rocznice slubu ale w lutym wybila nam 15 rocznica bycia razem. Pol zycia ze soba :)

stokrotka25, szczesliwa_mamusia21, Mikejla, ZakręconaOna, Katarzyna87, agania, nat_alia, jaroszka, Bąbelek, agaton, Nynusia lubią tę wiadomość

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, mi Szczęśliwa wysyła tortu to wpadam z tortem na zaćmienie !:P

(Pomarzyć dobra rzecz) :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 17:35

szczesliwa_mamusia21, jaroszka lubią tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a sobie wmaiwałam całą cięże Zakręcona że pójdzie w cycki heheheh a tu nic.

ZakręconaOna, WiedźmaMaKota, jaroszka lubią tę wiadomość

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Soraya tez tak mialam w dzien przed porodem :)

soraya lubi tę wiadomość

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki laski ! Nawet nie wiecie jakbym sie chetnie nim podzielila !

Wlasnie sie poplakalam na reklamie Ibum jak dzieci dziekuja rodzica za rozne rzeczy <3

Soraya o prosze to mezulek sie swietnie spisuje , smaczneeego ! Nie przejmuj sie zagryz ogorasem ! :D

soraya, ZakręconaOna, stokrotka25, jaroszka lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona, a Ty masaż krocza w końcu robisz czy nie?

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Soraya a Ja bym zjadła dzisiaj wielkie NIE WIEM CO ale głodna chodze cały czas.
    Hahaha IviQ a Ja ze w sam brzuch a poszło gdzie ? W dupe i uda a brzuch sobie dopiero miesiąc , półtora temu urósł troche

IviQ, soraya lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 27 września 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz ja jestem glodna zakretka i wsumie tez bym zjadla " coś" a najbardziej to duszone ziemniaczki ze smietana i z ogorkami ( przez soraye) :D moze kalafiorek do tegooo ? oh chyba trzeba wstac i zaczac gotowac

soraya lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, wróciliśmy. Kupiliśmy wszystko co chcielismy - gdzieś tam jest inny świat faktycznie (Szczęśliwa KiK dużo większy i większy wybór niż tu u mnie :) ). Jestesmy zadowoleni - w końcu mamy lustro w mieszkaniu jakiekolwiek :D

Co do PePePe - ja tam jestem moim dziewczynom baaardzo wdzięczna za wsparcie jakie tutaj w nich mam. Może i ciąża to nie choroba, ale tak jak już poprzedniczki wspomniały - to jest forum, narzekać też można, skoro wyrzucenie tego z siebie pomaga, to czemu nie? Są fora o samochodach i tam sobie rozmawiają o rurach wydechowych, że im nie pasuje - mogliby się zamknąć nie narzekać a wymienić - ja tam lubię ponarzekać, bo pyska nie mam do kogo w dojczlandzie tutaj otworzyć, a wiem, że tutaj mogę. Też robię wszystko w mieszkaniu i obiad też zawsze jest, wysprzątane też jest. Jeśli komuś wyżalenie się tu pomaga, to dla mnie może narzekać ile chce, a ja jeszcze wesprę jeśli tylko będę umieć. Twardzielką to ja i tak jestem, według mnie, bo niejedna by się załamała, niejedna również pewnie zacisnęłaby zęby i nic nie mówiła idąc naprzód. A ja się cieszę, że jest to forum i są takie lasencje jak tu, które w każdej sytuacji mnie wesprą i pomogą. To się spisałam, ale po to jest forum :D

Szczęśliwa też mam placka - szarlotke, ale nie wygląda tak pięknie jak Twój. :)

To co? Po ciasteczku?

Aaa Polkosia dużo miłości i wytrwałości, a przede wszystkim szczęścia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 17:52

szczesliwa_mamusia21, polkosia, maluda, stokrotka25, lojkalojka, Bąbelek, IviQ, soraya, Magnosia, WiedźmaMaKota, jaroszka, agaton, Nynusia lubią tę wiadomość

• zakocona Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia, nie w końcu. Sama to nie chcę, a L też robić nie będzie. Trudno, zobaczymy, jak to będzie. Najwyżej pekne mocniej..

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • EwelKa wielka Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa piękne ciasto. Właśnie jadłam kanapki z nutella i wyobraziłam sobie ze to ten tort :) muszę Cie pochwalić bo pyszny Ci wyszedł :)

Myślicie, ze z Ta pełnia to bedą jakieś przypływy i odpływy wód? Nie tylko tych lądowych ale i płodowych?

ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, IviQ, soraya, WiedźmaMaKota, jaroszka, agaton, Nynusia lubią tę wiadomość

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samej to ciężko, próbowałam. Ja z balonikiem nadal 6 cm, ale prawdę mówiąc 5 minut wytrzymuję maksymalnie, a powinno się 20... Jakoś nie mam weny na te ćwiczenia.

Dzięki, dziewczyny, raz jeszcze :)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • maluda Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia i jeszcze od nas przyjmij najlepsze życzenia z okazji rocznicy ślubu :) :) :)

Zakręcona- mi niestety też wszystko poszło w uda, i aż się boję myśleć ile czasu zajmie mi zgubienie tego nadmiaru :(

Odnośnie wpisu Pepe to chyba nie będę już komentowała, bo wszystko już napisałyście- podpisuję się pod Wami :)

Torcik pięknie wygląda i pewnie tak samo smakuje :) ale za mną znowu chodzi "coś" konkretnego- ostrego, kwaśnego... sama już ne wiem co bym zjadła... może jakiś kebab... :)

szczesliwa_mamusia21, soraya, polkosia, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość

relganli4wkmj4ii.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelKa wielka wrote:
    Szczęśliwa piękne ciasto. Właśnie jadłam kanapki z nutella i wyobraziłam sobie ze to ten tort :) muszę Cie pochwalić bo pyszny Ci wyszedł :)

Myślicie, ze z Ta pełnia to bedą jakieś przypływy i odpływy wód? Nie tylko tych lądowych ale i płodowych?
    No oby ! :D co niektórym przyda się juz odpływ hehe

EwelKa wielka, soraya, agaton lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maluda wrote:
    Polkosia i jeszcze od nas przyjmij najlepsze życzenia z okazji rocznicy ślubu :) :) :)

Zakręcona- mi niestety też wszystko poszło w uda, i aż się boję myśleć ile czasu zajmie mi zgubienie tego nadmiaru :(

Odnośnie wpisu Pepe to chyba nie będę już komentowała, bo wszystko już napisałyście- podpisuję się pod Wami :)

Torcik pięknie wygląda i pewnie tak samo smakuje :) ale za mną znowu chodzi "coś" konkretnego- ostrego, kwaśnego... sama już ne wiem co bym zjadła... może jakiś kebab... :)
    To straszne uczucie nie wiedzieć co się chce hahahaha: D
    Zjadlabym wszystko a zarazem nic ! :D oszaleje w tej końcówce ciąży serio: p

Kochana Ja tez nawet nie chce myśleć ile czasu zajmie mi pozbywanie się tego tłuszczu i celulitu z kopyt :-/

maluda, soraya lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 27 września 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelka ciesze sie ze Ci smakowaało :D
    Hahah dobre te odplywy , ja nie chce ale na pewno tak jak zakretka mowi przyda sie co niektorym :D

A ja chyba zrobie ziemniaczki w mundurkach z maselkiem i posypie sola !

EwelKa wielka, soraya lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia, ja patrząc na to, że piję tę herbatkę, biorę tego wiesiołka, łażę po schodach i generalnie robię, co się da i widzę, że nic nie działa, gdzie koleżanki dwie, które nic z tych rzeczy nie robiły, a już porodziły, to mi się odechciewa cokolwiek robić :/

agaton lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Neti20 Nowa

Wysłany: 27 września 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny
    Trafiłam dziś przypadkiem na to forum. Czy są wśród Was kobietki, które rodziły w Lubartowie i mogą coś powiedzieć na temat szpitala itp. związanych z porodem w tym szpitalu. A może któraś z Was będzie się kłaść do tego szpitala na wywołanie w tym tygodniu?

• PauLLa Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojjj ciężkie tematy;) ja tam lubie narzekać czasem R :P dlanie ciąża do ostatniej chwili będzie mega stresem,i fakt staram się dbać o swoje mieszkanie,o swojego R...ahhh same wiecie jak to jest ;)

Kochane dzisiejszy porabek to była masakra, mieliśmy z R jechać na poprawiny do kuzyna,bo wczoraj ożenił się a my na wesele nie poszliśmy no bo ja się nie chciałam. No a matka R ze swoim facetem do Opola chcieli jechać. Ja się kąpie a R mówi że jadą już. Jak zaczęłam wyć,jak on mi podniósł ciśnienie. Ostatecznie pojechałam z nimi bo bez R na poprawiny to lipa...głupie komentarze byłyby...całą drogę milczałam a potem z racji,że kupił R Synkowi kocyk to humor lepszy ;) niestety światełka przy łóżeczku nie wypaliły...szukałam i nic nie znalazłam...

Aaaa Szczęśliwa cudny torcik <3 uwielbiam takie słodkości hehe :D

Hmmm właśnie wypiłam koktajl bananowo nektarynkowy i jestem pełna ufff
    No i dziś ostatnia noc w domku...a R gra w fife...tiaaaa

Mikejla, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa super torcik dzieki za pomysl zrobie taki na dzien chlopaka ;) co prawda przez ostatnie wybryki moj stary nie zasluzyl ale zrobie dzien dobroci dla zwierzat ;) ;)

nat_alia, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
‹‹ 2448 2449 2450 2451 2452 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ