Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie zjadlam 2 bulki z nutella, maz robi gofry. Nakupil brzoskwin robi bita smietane i 3 rodzaje dzemow. A ja bym chyba teraz zjadla ogorka kiszonego.
My mamy 8 rocznice slubu ale w lutym wybila nam 15 rocznica bycia razem. Pol zycia ze sobastokrotka25, szczesliwa_mamusia21, Mikejla, ZakręconaOna, Katarzyna87, agania, nat_alia, jaroszka, Bąbelek, agaton, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Dzieki laski ! Nawet nie wiecie jakbym sie chetnie nim podzielila !
Wlasnie sie poplakalam na reklamie Ibum jak dzieci dziekuja rodzica za rozne rzeczy
Soraya o prosze to mezulek sie swietnie spisuje , smaczneeego ! Nie przejmuj sie zagryz ogorasem !soraya, ZakręconaOna, stokrotka25, jaroszka lubią tę wiadomość
-
No, wróciliśmy. Kupiliśmy wszystko co chcielismy - gdzieś tam jest inny świat faktycznie (Szczęśliwa KiK dużo większy i większy wybór niż tu u mnie
). Jestesmy zadowoleni - w końcu mamy lustro w mieszkaniu jakiekolwiek
Co do PePePe - ja tam jestem moim dziewczynom baaardzo wdzięczna za wsparcie jakie tutaj w nich mam. Może i ciąża to nie choroba, ale tak jak już poprzedniczki wspomniały - to jest forum, narzekać też można, skoro wyrzucenie tego z siebie pomaga, to czemu nie? Są fora o samochodach i tam sobie rozmawiają o rurach wydechowych, że im nie pasuje - mogliby się zamknąć nie narzekać a wymienić - ja tam lubię ponarzekać, bo pyska nie mam do kogo w dojczlandzie tutaj otworzyć, a wiem, że tutaj mogę. Też robię wszystko w mieszkaniu i obiad też zawsze jest, wysprzątane też jest. Jeśli komuś wyżalenie się tu pomaga, to dla mnie może narzekać ile chce, a ja jeszcze wesprę jeśli tylko będę umieć. Twardzielką to ja i tak jestem, według mnie, bo niejedna by się załamała, niejedna również pewnie zacisnęłaby zęby i nic nie mówiła idąc naprzód. A ja się cieszę, że jest to forum i są takie lasencje jak tu, które w każdej sytuacji mnie wesprą i pomogą. To się spisałam, ale po to jest forum
Szczęśliwa też mam placka - szarlotke, ale nie wygląda tak pięknie jak Twój.
To co? Po ciasteczku?
Aaa Polkosia dużo miłości i wytrwałości, a przede wszystkim szczęściaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 17:52
szczesliwa_mamusia21, polkosia, maluda, stokrotka25, lojkalojka, Bąbelek, IviQ, soraya, Magnosia, WiedźmaMaKota, jaroszka, agaton, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa piękne ciasto. Właśnie jadłam kanapki z nutella i wyobraziłam sobie ze to ten tort
muszę Cie pochwalić bo pyszny Ci wyszedł
Myślicie, ze z Ta pełnia to bedą jakieś przypływy i odpływy wód? Nie tylko tych lądowych ale i płodowych?ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, IviQ, soraya, WiedźmaMaKota, jaroszka, agaton, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Samej to ciężko, próbowałam. Ja z balonikiem nadal 6 cm, ale prawdę mówiąc 5 minut wytrzymuję maksymalnie, a powinno się 20... Jakoś nie mam weny na te ćwiczenia.
Dzięki, dziewczyny, raz jeszczeKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia i jeszcze od nas przyjmij najlepsze życzenia z okazji rocznicy ślubu
Zakręcona- mi niestety też wszystko poszło w uda, i aż się boję myśleć ile czasu zajmie mi zgubienie tego nadmiaru
Odnośnie wpisu Pepe to chyba nie będę już komentowała, bo wszystko już napisałyście- podpisuję się pod Wami
Torcik pięknie wygląda i pewnie tak samo smakujeale za mną znowu chodzi "coś" konkretnego- ostrego, kwaśnego... sama już ne wiem co bym zjadła... może jakiś kebab...
szczesliwa_mamusia21, soraya, polkosia, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
EwelKa wielka wrote:Szczęśliwa piękne ciasto. Właśnie jadłam kanapki z nutella i wyobraziłam sobie ze to ten tort
muszę Cie pochwalić bo pyszny Ci wyszedł
Myślicie, ze z Ta pełnia to bedą jakieś przypływy i odpływy wód? Nie tylko tych lądowych ale i płodowych?co niektórym przyda się juz odpływ hehe
EwelKa wielka, soraya, agaton lubią tę wiadomość
-
maluda wrote:Polkosia i jeszcze od nas przyjmij najlepsze życzenia z okazji rocznicy ślubu
Zakręcona- mi niestety też wszystko poszło w uda, i aż się boję myśleć ile czasu zajmie mi zgubienie tego nadmiaru
Odnośnie wpisu Pepe to chyba nie będę już komentowała, bo wszystko już napisałyście- podpisuję się pod Wami
Torcik pięknie wygląda i pewnie tak samo smakujeale za mną znowu chodzi "coś" konkretnego- ostrego, kwaśnego... sama już ne wiem co bym zjadła... może jakiś kebab...
Zjadlabym wszystko a zarazem nic !oszaleje w tej końcówce ciąży serio: p
Kochana Ja tez nawet nie chce myśleć ile czasu zajmie mi pozbywanie się tego tłuszczu i celulitu z kopytmaluda, soraya lubią tę wiadomość
-
polkosia, ja patrząc na to, że piję tę herbatkę, biorę tego wiesiołka, łażę po schodach i generalnie robię, co się da i widzę, że nic nie działa, gdzie koleżanki dwie, które nic z tych rzeczy nie robiły, a już porodziły, to mi się odechciewa cokolwiek robić
agaton lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny
Trafiłam dziś przypadkiem na to forum. Czy są wśród Was kobietki, które rodziły w Lubartowie i mogą coś powiedzieć na temat szpitala itp. związanych z porodem w tym szpitalu. A może któraś z Was będzie się kłaść do tego szpitala na wywołanie w tym tygodniu? -
Ojjj ciężkie tematy;) ja tam lubie narzekać czasem R
dlanie ciąża do ostatniej chwili będzie mega stresem,i fakt staram się dbać o swoje mieszkanie,o swojego R...ahhh same wiecie jak to jest
Kochane dzisiejszy porabek to była masakra, mieliśmy z R jechać na poprawiny do kuzyna,bo wczoraj ożenił się a my na wesele nie poszliśmy no bo ja się nie chciałam. No a matka R ze swoim facetem do Opola chcieli jechać. Ja się kąpie a R mówi że jadą już. Jak zaczęłam wyć,jak on mi podniósł ciśnienie. Ostatecznie pojechałam z nimi bo bez R na poprawiny to lipa...głupie komentarze byłyby...całą drogę milczałam a potem z racji,że kupił R Synkowi kocyk to humor lepszyniestety światełka przy łóżeczku nie wypaliły...szukałam i nic nie znalazłam...
Aaaa Szczęśliwa cudny torcikuwielbiam takie słodkości hehe
Hmmm właśnie wypiłam koktajl bananowo nektarynkowy i jestem pełna ufff
No i dziś ostatnia noc w domku...a R gra w fife...tiaaaaMikejla, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość