X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton !!! Widzisz co Ci pokazuje suwaczek ???? !!! No i gdzie ta dzidzia ??? :D

Bąbelek, agaton lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Kopciuszek Znajoma

Wysłany: 1 października 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton u mnie też jest termin z OM brany pod uwagę, ale wiem że przy przyjmowaniu do szpitala po terminie sprawdzaja dokładnie daty z Usg żeby sprawdzić czy napewno dobrze termin został określony dlatego zaczęłam się zastanawiać czy beda brali pod uwagę termin z 8 czy z 14 tyg.

Synuś:)

16uddqk3zacjl11o.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, ze macie ciekawsze tematy, ale Please pomóżcie z tym forum dla starających sie....nie moge znaleźć na belly :(

relgh371crdcdbv2.png
  • Kopciuszek Znajoma

Wysłany: 1 października 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia rozumiem... ja miałam we wtorek kilka takich skurczów ale tylko w górze brzucha że miałam wrażenie że mi razem z płucami się wszytsko ściska a na bole brzuch był miękki...

Synuś:)

16uddqk3zacjl11o.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my dream wrote:
    ja miałam tylko z pochwy, też ujemny wyszedł.
    Aha bo się zastanawiam czy tylko z pochwy jest ok? Wszędzie piszą że z odbytu też się pobiera :/ zresztą to lekarz.. chyba wie co robi.

atdc6iyehd9qphks.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski na szybko melduje sie z patologii;) udało sie!

madu, jaroszka, Lexie, agaton, zakocona, szczesliwa_mamusia21, nat_alia, Arielka, soraya lubią tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszek wrote:
    Nynusia rozumiem... ja miałam we wtorek kilka takich skurczów ale tylko w górze brzucha że miałam wrażenie że mi razem z płucami się wszytsko ściska a na bole brzuch był miękki...
    Ja to samo. Na dole brzuch był miękki a na górze myślałam że mi piersi rozsadzi i płuca tak uciskało.

atdc6iyehd9qphks.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Wiem, ze macie ciekawsze tematy, ale Please pomóżcie z tym forum dla starających sie....nie moge znaleźć na belly :(

Może tutaj?

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/staraczki-w-2015,7041,637.html[url][/url]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 10:55

jaroszka lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    Hej ja z rana na pobraniu krwi byłam i mocz żeby były świeże wyniki. Odebrałam też wynik Gbs i jest ujemny. Miała któraś z Was pobierany wymaz na Gbs tylko z pochwy? Na Ktg się umówiłam na za tydzień w czwartek.

Bąbelku,ja miałam wymaz tylko z pochwy

Bąbelek lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dziekuje dobra kobieto :*
    Jakoś mało ogarnięta jestem ostatnio....

relgh371crdcdbv2.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    https://bellybestfriend.pl/forum/i-trymestr/staraczki-grupa-wsparcia,8053,21.html#show-post-2741843#show-post-2741843
    może tu ?

jaroszka lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam te skurcze takie w sobote a potem juz sie nie powtorzyly i od tego czasu cisza zero bóli, skurczy, twardnień :/

l22nhdgeccid541p.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelka bardzo dobrze zrobiłaś. 200 zł to chyba nawet dla bardziej majętnej osoby duży pieniądz.
    U mnie na szczęście żeby wypłacić pieniądze z konta oszczędnościowego trzeba je najpierw przelać na normalne. Na początku trochę to wkurzało, ale patrząc na przykład Twojego męża pomysł był bardzo dobry

Co on takiego chomikował, że potrzebne mu było aż 11 doładowań :/

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macie pioseneczke na poprawę humoru :) przez przypadek ją znalazłam :)

https://www.youtube.com/watch?v=f9gmnhvtzyw

Lexie lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • malgo86 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro ide na cc trzymajcie kciuki rano. Czop odchodzi coraz bardziej i mialam skurcze na poziomie 102-80 nieregularnie. Nawet ich nie poczulam i nic mnie nie bolalo jedynie uczucie wypychania brzucha. Wczesniej mialam przepowiadajace 3 dni a najbardziej mnie bolaly. Papiery wypisane dla anestezjologa. Dzidzia bardzo ruchliwa na ktg najbardziej, karta ruchow uzupeniona. ciagle mam mokro. Z korytarza moze mnie przeniosą a jest sporo dziewczyn. Caly zawalony korytarz

Blondik, maluda, polkosia, EwelKa wielka, WiedźmaMaKota, ~Rewianka~, agaton, jaroszka, Bąbelek, agania, annggela, Little Frog, onka, stokrotka25, lojkalojka, paula1, zakocona, szczesliwa_mamusia21, Nynusia, miska2503, nat_alia, Arielka, Katarzyna87, soraya lubią tę wiadomość

Natalka <3 już jest na świecie
    36rv4zp.png
  • EwelKa wielka Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna wiem na pewno ze automape a reszta to nie wiem. Nie chce mi sie z nim gadać. Wczoraj sie nie mogłam uspokoić i dzidziuś tez. Wiercił sie strasznie z tego wszystkiego. Moze niechcący ale on już mnie tak denerwuje z ta kasa, ze mam mała tolerancje na niego :)

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • EwelKa wielka Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgo trzymam kciuki :) jutro Wasz wielki dzień :)

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie wydrukowałam plan porodu i ostatnie badania. Chyba mam już komplet... Ale codziennie coś tam mi się przypomina...

Blondik, Bąbelek lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgo, powodzenia :)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kopciuszku,gratuluję dotrwania do terminu!Teraz tylko czekać aż się dzidzia zdecyduje wyjść:)U mnie od poczatku jest przyjęty termin z OM i to się nie zmieniło.

Katarzyna87 ale masz dziś powera!

Agaton,ciekawe co lekarz dziś Tobie powie.. Mój mąż też dopiero z przeziębienia wyszedł o co modliłam się bardzo,bardzo!Nie wyobrażam sobie rodzić bez Niego!
    Co do hemoridów to ja mam te cholery zewnętrzne i maść posterisan nie pomaga... :(

Lojka może to angina ropna?Lekarz-konieczny!

Ewelka,współczuję.. Palnij męża w łeb,niech się ogarnie!!

Małgo to jutro trzymamy kciuki!!

Jacusianka-super!

EwelKa wielka, agaton lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
‹‹ 2507 2508 2509 2510 2511 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ