Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
jaroszka wrote:Ja wczoraj spakowałam torbę
Mam do Was pytanko, czy bierzecie krem do smarowania miedzy zmianami pieluszek? W ogóle co kupiliście?
Ja linoderm plus z pantenolem, ale zastanawiam sie czy nie używać tego tylko po kąpieli, a w ciagu dnia natłuszczać np maścią nagietkowa albo olejkiem migdałowym.
Podzielcie sie kochane, co ?
Ja postawiłam na bephanten
-
Dzieki maluda i agania za rady. Na razie to bol do zniesienia i posmarowałam dentoseptem A bo tylko to mam w domu.
Maluda a srebrna woda to...? Roztwor azotanu srebra?
Ok, doczytałam co to:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 13:54
maluda lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 a mierzyłas sobie może cukier ? Ja zauważyłam że jak zjem coś słodkiego to cisnienie mi skacze. Gin mi mówił ze 140/90 jest jeszcze ok jakby któreś przekroczyło to wtedy brać dodatkową tabletkę. U mnie po braniu 2tyg tych tabletek ciśnienie jest w super normie nawet po słodkim czy wysiłku jest ok
-
nick nieaktualny
-
Na osemki i na bolace zeby , ja chyba wyprobowalam juz na kazdym zebie i dziala na wszystkich
Dzieki dziewczyny ! Fajnie ze myslicie o moim Michelinku :* , na pewno napisze i sama jestem ciekawa tej zagadki , czy wyjdzie serdelek czy jakas kruszynka
SS - gratulacje , szybko poszlo !
Ciekawe jak tam Angelka -
magdallenee wrote:Dla mnie bezkonkurencyjny jest Bepanthen, zarówno na pupę dziecka jak i na obolałe sutki no i nie trzeba jej zmywać przed karmieniami
Dla mnie nie ma lepszego produktu, już ponad dwa lata go używam
Też tylko go spakowałam z kosmetyków takich.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
stokrotka25 wrote:Wlasnie tego zassania sie boje...
tym bardziej, ze u mnie sie 4 miesiace zassawal, mam nadzieje, ze to nie robi
Zupełnie nie masz czego, to moment
SS, gratulacjestokrotka25 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
stokrotka25 wrote:Dzieki maluda i agania za rady. Na razie to bol do zniesienia i posmarowałam dentoseptem A bo tylko to mam w domu.
Maluda a srebrna woda to...? Roztwor azotanu srebra?
Stokrotka ja dostałam ta "srebrną wodę" od mamy mojego ucznia, która na co dzień zajmuje się medycyną naturalną, potocznie mówi się na to srebrna woda, inaczej jest to roztwór srebra koloidalnego. Można to stosować wewnętrznie- picie (np. przeziębienia, bóle mięśni i stawów, chorobach wrzodowych) i zewnętrznie- przemywanie (np. oparzenia, trudno gojące się rany, skaleczenia, zmiany skórne, opryszczka, ukąszenia owadów). My w domu do tej pory używamy tylko zewnętrznie i do przepłukiwania jamy ustnej (ból zęba, ból gardła).
Edit: u nas zadziałało na niektóre problemy więc może ktoś jeszcze wykorzysta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 14:15
stokrotka25, agaton lubią tę wiadomość
-
My od południa rozkręcamy akcję, najpierw aplikacja, potem orgazm, sutki, masowanie brzucha i skakanie na piłce. Skurcze są nieregularne jak na razie, ale ważne że są
Co jeszcze mogę porobić? Spacer, schody?
Little Frog, stokrotka25, maluda, ~Rewianka~, Blondik, agaton, zakocona, lojkalojka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Nynusia co prawda nie mam glukometru, ale zrobiłam test. Zmierzyłam ciśnienie, potem zjadłam ciasteczka, za jakiś czas zmierzyłam jeszcze raz. Różnica prawie żadna. Wiadomo nie jest identyczne, ale bardzo podobne.
Polkosia a nie wolisz po prostu poczekać na maluszka, jak sama zdecyduje się wyjść? -
Polkosiu hehe chyba tylko czekanie poozostalo
Wszystko wykorzystane
Laseczki ja sie ubieram i jade do szpitala , jeszcze nie wiem co mnie tam czeka , ale chyba badania golenie i do domku , odezwe sie pozniej :*jaroszka, maluda, Little Frog, stokrotka25, polkosia, agaton, ZakręconaOna, Lexie lubią tę wiadomość
-
Dzieki laski :* pytam, bo nam w SR mówili, ze smarować trzeba po każdej zmianie pieluszki i niby ten moj linoderm jest do tak zwanego pieluszkowania....i jest mało chemiczny, ale mimo wszystko nie wyobrażam sobie 20 razy dziennie ta chemia smarować....
Stokrotka bidulo... Ja mam popsute ósemki takie maleństwa mi sie wykluły i od razu czarne....nie boli mnie narazie, ale cuchnie z nich muszę często i dokładnie myć zeby no i pewnie po porodzie do dentysty na wyrwanie,..,bo tego sie leczyć nie da rączej...
Nynusia tez mi sie wydaje, ze siara jest, bo mam żółte plamki na cyckach i jak ścisne to leci troszkęmoze to ma związek z tymi bólami cycków ... Kto wie....
-
Szybki wpis
pózniej was nadrobię
Dorianek 48cm i 28950gr urodził sie o godz 11.18 było cieżko tzn rozwarcie na 10 cm było o godz 7.00 ale męczyłam sie z wypchnieciem, nie obyło sie bez pomocy musieli zassac mu główkę i pomoc mi . Pozszywana jestem, ale o bólu juz zapomniałam ;( jest cudownyLittle Frog, EwelKa wielka, polkosia, soraya, ewwiel, Katarzyna87, nat_alia, Nynusia, miska2503, maluda, onka, stokrotka25, ~Rewianka~, Blondik, agaton, jaroszka, paula1, mała.mi, aanaa, lojkalojka, madu, szczesliwa_mamusia21, WiedźmaMaKota, Lexie, Bąbelek, my dream lubią tę wiadomość