Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Frog wrote:Hahaha Polkosia, a dosłownie wczoraj miałam Ci pisać, że zauważyłam, że spokojniej czekasz na małą, ale zapomniałam
A tu dziś takie działania
Dałam jej kilka dni oddechu, ale Pani ze szpitala wczoraj powiedziała, że do terminu dobije do 4200, to się przeraziłamLittle Frog, maluda lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e2e8a2976993.jpg h
Mój aniołekpolkosia, soraya, Little Frog, ewwiel, Katarzyna87, nat_alia, Nynusia, miska2503, maluda, onka, stokrotka25, ~Rewianka~, EwelKa wielka, Blondik, agaton, paula1, aanaa, lojkalojka, madu, szczesliwa_mamusia21, WiedźmaMaKota, Lexie, ZakręconaOna, Bąbelek, jaroszka, zakocona, my dream, agania lubią tę wiadomość
-
Dziekuje dziewczyny,i dziekuje ze przekazalyscie info z fb,bo tam szyvbciej bylo mi wejsc.jestem zmeczona nie spalam ani minuty,porod ekspresowy nie bylo czasu na nic.ale ze szkodami dla krocza,maly rodzil sie z raczka przy buzi przez co mam krwiaka i cewnik.nie wierzyli tu ze pierworodka urodzi tak szybko.opisze wszystko ale na spokojnie...angela gratuluje!!!
Nynusia, nat_alia, soraya, maluda, miska2503, agaton, ~Rewianka~, paula1, mała.mi, lojkalojka, szczesliwa_mamusia21, Lexie, Bąbelek, my dream, agania, annggela lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9db68d7e1736.jpg
Little Frog, Nynusia, nat_alia, Katarzyna87, soraya, maluda, miska2503, onka, stokrotka25, ~Rewianka~, Blondik, agaton, polkosia, paula1, mała.mi, aanaa, lojkalojka, madu, szczesliwa_mamusia21, WiedźmaMaKota, Lexie, ewwiel, ZakręconaOna, Arielka, zakocona, Bąbelek, jaroszka, my dream, annggela lubią tę wiadomość
-
Co sie dzisiaj dzieje...
U nas na porodowce masakra, takue krzyki ze się odechciewa, ale juz 2 maluszkow na swiecie, w kolejce na dzisiaj czekaja jeszcze 3 -
Angela i Ss gratuluję jeszcze raz ale macie cudowne pociechy
Onka wiem kochana ze to nie wyznacznik ale zawsze coś ! Martwilam się ze nie będę mieć mleczka
Polkosia ja dziś ttez jeszcze pomeczylam męża zobaczymy czy coś to dapolkosia, annggela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNynusia nie chciałam Cię martwić, wybacz
Na pewno jest to sygnał ze hormony pracują w dobrym kierunku
A u mnie raz na jakiś czas bolesny skurcz a potem znów cisza. ech, jakby się zaczęlo samo to tyle problemów by nam się rozwiązało. . .Nynusia lubi tę wiadomość
-
Angela, ss słodkie kruszynki
Jaroszka mnie tez chyba czeka wyrwanie tego zeba, bo on juz kanalowo byl leczony i caly poskladany jest... byle w czasie porodu nie bolaly nas te zeby bo chyba wyjde z siebie, dla mnie jeden z gorszych bóli.
Co do siary to mi leci od 14 tyg. raz wiecej, raz mniej, dzis np. potok w nocy az sie obudzilam i z zoltego coraz czesciej robi sie juz biale takze u mnie laktacja rozkrecona chyba haha
Ale to raczej nie ma wplywu na rozwoj akcji w takim razie:)annggela lubi tę wiadomość