Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Owinąć bandażem ząbek czosnku i wsadzić do środka jak tampon, nei za głeboko wiadomo. Też pytałam i mówiłam, że bedzie szczypać, powiedziała, że polki którym to zalecała nic nie mówiły o szczypaniu. Nie wiem najpierw wole jogurt. Dobra lece do tego szpitala trzymajcie kciuki żebym tam trafiła na oddział i sie dogadała!
-
Aanaa,tyle razy oglądałam Przyjaciol,a nie pamiętam tego,ze tam polecala lekarka;)
Agatka,to super,ze z córą lepiej,będzie dobrze,musi być:*
Nynusia,może mąż szybko dojdzie do siebie:) jeszcze nic straconego:)
Arielka,ciezka noc przed Toba,oby udalo Ci się oko zmrużyć
Mika,faktycznie późno jakos... Ja wczoraj tez katusze przy ktg przeżywałam,myślałam,ze się normalnie zleje,juz mi się płakać chciało. A jakas kroplówkę mi dali i zapis musial lecieć,a ona tak powoli sie saczyla...
-
Kefir, jogurt ma jakieś tam dobre bakterie i oczyszcza. Nie znam się na tym dokładnie, ale mnie to pomogło, bo srom miałam jakby się kosmetyczka pomyliła i botoks nie w te wary wstrzykiwała
ZakręconaOna, Bąbelek, Nynusia, Little Frog lubią tę wiadomość
-
http://farmaceuta-radzi.pl/kategorie-ryzyka-laktacyjnego-wg-prof-halea/ zażywanie leków w czasie laktacji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 14:22
-
Hej.
Ja dziś leżę rozłożona (ale nie przed mężem), jakies przeziębienie mnie złapało katar bol głowy i osłabienie
Leżę i kwiczę
Zakręcona a ty jak się czujesz? Lepiej już?
Polkosia nie boisz się pic tego specyfiku? Kurde może zostaw to dla matki natury...czytałam o tym trochę i nie zawsze są pochlebne opinie. Ja bynajmniej bym się nie zdecydowała ale i tak zrobisz jak uważasz:/
Mi dzis znów wyleciał czop tym razem podbarwiony brązowym śluzem,dzwoniłam do położnej i szyjka się skraca...takze czekam.
Aaa....jeszcze a propos tych zwolnień. Z racji tego że sama jestem urzędasem na co dzień udałam się do ZUS(pomyślałam ze nie podaruje i pociągnę temat) także pani w Zusie poinformowała mnie ze absolutnie nie ma żadnego przepisu który zabrania wystawiać zwolnienie po terminie porodu i Uwaga -wszystko zależy od lekarza!
Kuźwa mac! Jak tego dr nie strzelić w łepetynę? Mam nadzieje ze w tym tyg urodzę albo w czwartek (jak będę u gina) wyprosze jeszcze zwolnienie ....no brak słów. -
Dzień dobry, gratulacje dla nowych mam - trochę ich ostatnio przybyło
Agatka, łączę się w modlitwie i ciesze się, że wszystko zmierza w dobrym kierunku.
Koniecznie wypróbujcie ten olej rycynowy, jestem ciekawa czy coś pomoże
Arielka kciuki za jutro! Ty rodzisz w IMiD prawda? Chciałabyś się może podzielić ze mną informacjami jak to tam wszystko wygląda? Już dwa razy chodziłam się czegoś dowiedzieć, ale za każdym razem nie było oddziałowej i nie miał kto odpowiedzieć na moje pytania...
Podziwiajcie proszę kołyskę jaką mój teść zrobił dla swojej wnuczki:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3894fd5bb240.jpg
Mała będzie najpierw spała w niej z nami w sypialnimaluda, madu, agaton, polkosia, Little Frog, EwelKa wielka, Lexie, Katarzyna87, Nynusia, lojkalojka, jaroszka, agania, zakocona lubią tę wiadomość
-
Battinka kochanie dziękuje , ze pytasz .
Czuje się troszkę lepiej niż rano , rozgrzalam się trochę rosolem Maminym
Herbatka z cytrynka .
Trochę roboty mam wiec wiesz , jakoś próbuje nie myśleć wgle o tym , ze cos mnie boli: P
Ale nadal gardło jak tarka i głowa jakby gorączka była.
Co do czopa Twojego to super ! Czekamy w takim razie:)
Ja jak byłam w szpitalu to na papierze znalazłam maleńki kawałek kolejny glutka ( a raczej jak smarczek z nosa mały) żółto zielony sluzik:) -
Ale piękna, wow
Battinka, a czego się bać? Że się zesram?Niebezpieczna dawka to 4 łyżki, a ja łyknę tylko jedną małą...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 14:49
Nynusia, ~Rewianka~, agania lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dzięki dziewczyny, myślę czy mu jakiegoś kolejnego mebla do zrobienia nie podrzucić jak tak dobrze mu idzie
Nieciekawy czas się zaczął, widzę że jakieś choróbska się kręcą wokół? Mnie ostatnio tata zaopatrzył w miodzik i tak się z mężem herbatką raczymy zapobiegawczo. Mój też typowy mężczyzna - jak ma 36.8 temperaturę to nie chce wyjść z domu bo jest już obłożnie chory -
Nynusia,Aleksandra,faktycznie faceci to sie rozczulają nad sobą,smieszni są
Aleksandra,koniecznie zlec kolejny mebel,bo kolyska jest boska!
Battinka,to walcz o zwolnienie,na mnie juz za późno,ale oby wam sie udalo!
Jesień sie zbliża, wiec sezon reklam na przeziębienie... Ja się boje,ze przy tej diecie szpitalnej to tez może cos mnie weźmie,bo tu zero warzyw,jedno jabłko dziennie dają,ale jabłka to mam swoje tez i owoce,a jakas sałatkę by się przydało. Oleju lnianego tez zażywać nie mogę,bo tu lodówki nie ma,no cóż,zaczelam lykac tabletki z witaminami, bo nie mam jak tu sobie salatki przygotować
Polkosia,dokladnie,najwyżej Cie zczysci hehe:) tez różne rzeczy czytałam,ja to sie tylko boje tego,ze jak mam szyjkę nie gotowa,to czy to nie przeszkadza... Najlepiej jakby juz byla zgladzona i wtedy,a moja długa...Nynusia lubi tę wiadomość