Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Battinka baja !
Kciuki mocne są.
Jaroszka no czuje się jak zawsze na wieczór gorzej , głowa rozpierdziela.
Kochana dziś leczylam się rosolkiem i herbatka z cytrynka , jutro dopiero ruszam z lepszymi specyfikami bo dziś nawet nie wychodzilam . -
Hej,Jaroszka,tak to ja jestem w szpitalu;) nawet ten czas mija szybko,choc dzisiaj sie nic a nic nie wydarzyło oprócz nadania szyjki,ktora od zeszłego tygodnia nie drgnela i obchód byl moze z 15 sekund i powiedzieli ze będą mnie obserwowac i to na tyle konkretów hehe;)
Ale byl mężu i graliśmy w giere:) nawet nie plakalam jak wychodził
Caly czas mam nadzieje,ze w końcu będzie jakiś impuls i akcja sie rozkręci,tzn ze wody mi odejdą i wtedy się zacznie bo na akcje skurczowa chyba nie mam co liczyć,bo nie mam skurczów...
A ja leze w jedynce i rozwiązuje krzyżówki i czytam Focusa i was;)
Jutro moze zajrzę do dziewczyn z innego pokoju,bo one dzisiaj nawet nie wychodzily,a mi bylo głupio do nich wlazic,ale jutro moze kulturalnie zapukam;)
Battinka,ale Ci zazdroszczę! Powodzenia,oby poród byl latwy i szybki:)
Szczesliwa,mam nadzieje,ze Ty się lepiej czujesz dzisiaj i ze noc będzie latwiejsza.
Arielka,kciukasy mega mocne!!!
Zakręcona, zdrowka!
Nynusia,Lojka,zzzdrowych mężów!
Paula,ja razem z Polkosia proszę na porodowke;)
Lexie,kciuki,żeby u Ciebie sie rozkręciło.
Ciekawe jak Natalia:)polkosia, lojkalojka, jaroszka, ZakręconaOna, maluda lubią tę wiadomość
-
Pozdro z sali przedporodowej:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/538f20c6d9f5.jpglojkalojka, Nynusia, polkosia, jaroszka, Aleksandra90, Bąbelek, ZakręconaOna, nat_alia, Blondik, paula1, ewwiel, Katarzyna87, Mikejla, PauLLa, maluda, lula.91, zakocona lubią tę wiadomość
-
Jak ja bym chciala spedzic z Wami caly dzien na forum i nie miec zaleglosci w czytaniu .Ale zawsze mam cos do zrobienia i tescie i corka i lekcje
Battinka trzymam kciuki za latwy i szybki porod !
Agaton to musi Ci sie troche nudzic tak samej . Ale widze , ze maz Cie odwiedza i pewnie dogadza smakolykami
Arielka jutro wielki dzien !!! Postaraj sie zrelaksowac
jaroszka z Ciebie jest bardzo sexi mama
Cos kiepsko z przyrostem dzieci u nas ? Mialo byc , ze dziennie po dwa bobasy , a tu lipa i pewnie jutro znowu kumulacja bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 21:09
jaroszka, agaton, maluda lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
A dostalam kolejny wynik z krwi ,ktory wyszedl zle i wyslali go do paryskiego laboratorium i norma czynnika krzepliwosci VIII jest 50-150 , a ja mam 289%. Narazie lekarz nie dzwonil , wiec mam nadzieje , ze to nic nie znaczy .Zobaczymy co powie na czwartkowej wizycie .
[*] 6tc 07.01.2015
-
Lojka, a czemu te specjalistyczne badania Ci robią?
Nynusia, czuję podobnieKazałam mężowi odtańczyć taniec jakiś na wywołanie
Taki wiesz, jak Indianie nad ogniskiem czy coś, hahaha
To zaczął mi striptiz robić
Uśmiałam się do łez, ale też to nie pomogło
agaton, Aleksandra90, jaroszka, Nynusia, nat_alia, ~Rewianka~, maluda lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Agaton heloł!!! Macham tez do Ciebie!!! Ale uśmiech jest!!!!- a jakże
To Ty sama jesteś bidulko w sali....o raju....
Lojka dzieki :*
Nynusia no nie chce ta Twoja Lenka brzucha opuszczać
Szczęśliwa, a Ty jak? Serce mi sie krajało jak czytałam, ze tak cierpisz...,agaton, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Lojka,dzisiaj to mi zlecial dzien,ale to dopiero jeden dzien;)
Smakołyków wole nie jeść,bo mi dupa urośnie,bo tu nie mam sie gdzie ruszyć i głównie leze na łóżku. Mam od wczoraj czekoladę i nawet nie napoczelam;) nie poznaje sie,ale nie mam nawet za bardzo ochoty tutaj na słodkie,za to jem owoce:) jutro będę miała nową dostawę
Lojka,czyli jakby duza krzepliwość krwi Ci wychodzi?
Polkosia,to sie usmialam tez;) ja jutro jeszcze czekam,ale pojutrze z rana jak sie nic nie zdarzy to pije olej;) wole olej niż oksy.
Nynusia,ja się tak samo czuje jak Ty. Jedyne pocieszenie dla mnie to to,ze moze jak wody odejdą,to sie zacznie i szyjka skracać i skurcze sie pojawia i pójdzie;)
-
Dokladnie tak agaton .Badania przepisal mi anastezjolog ,bo u nas sa obowiazkowe . I wyszly zle i dlatego poslali je dalej d analizy . W lutym tez mialam je robione i wszysko bylo w normi .Poczytalam wujka google , ale to napewno nie byl dobry pomysl
Mam nadzieje , ze lekarz powie jak zwykle : to normalne w ciazy .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 21:28
[*] 6tc 07.01.2015
-
Bąbelek wrote:Agaton no pozdro!! Po minie męża widzę że podekscytowany?
Lojka,to daj znac,co lekarz powie. Oby wlasnie to co napisalas:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 21:32