Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaton, miałam to samo w szpitalu z owocami
Kazałam mężowi batoników nawieźć i nie zjadłam chyba żadnego
Za to fazę na owoce miałam ogromną. Może to podświadomość
agaton lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
U mnie bez zmian. Skyrcze sa regularne ale to nie to... czekam dalej...
-
Agus urodziła dziś
Zosia 3310g 55cm
ZakręconaOna, Bąbelek, EwelKa wielka, agaton, lojkalojka, polkosia, ewwiel, ~Rewianka~, estrella, Katarzyna87, Little Frog, paula1, agania, Lexie, jaroszka, nat_alia, miska2503, maluda, PauLLa, zakocona lubią tę wiadomość
-
Gratuluje nowym mamusia
Dziekuje ze o mnie myslicie milo sie to czyta !
U nas troszke lepiej dzis dwa razy wstawalam i bylo lepiej za drugim razem mam nadzieje ze bol minie. Nie zycze nawet najwiekszemu wrogowi takiego bolu...
uciekam spactrzymam za was kciuki i dziekuje :*
-
Dziewczyny, która z Was ćwiczy z balonikiem? Jakie macie efekty? U mnie ledwo 7,5 cm = 24 obwodu... Mam wrażenie, że to maks ile dam radę. Od kilku dni nie mogę pokonać tej liczby.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Katarzyna87 wrote:Wasze Kluseczki też się tak wierca, że aż boli podbrzusze (klujaco-rozciągający ból)? Nie wiem czy to takie skurcze krótkie czy to Majka się rozpycha.
Trwa to dosłownie kilka sekund i przestaje. -
Już wszystko spakowane, dopięte na ostatni guzik. Za około 10 godzin cesarka
Ehh boje się jak diabli i pewnie oka nie zmrużę ale mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze
Trzymajcie mocno kciuki
ZakręconaOna, agaton, polkosia, szczesliwa_mamusia21, paula1, agania, Lexie, Bąbelek, estrella, Little Frog, Aleksandra90, Nynusia, nat_alia, ewwiel, madu, miska2503, maluda, PauLLa, zakocona lubią tę wiadomość
-
Moja córeczka przyszła na świat o 23.47, i jest boska!!! Wazy 3710 i 58cm długa.
Leżę obolała jak się ogarne napisze więcej:DZakręconaOna, polkosia, aanaa, agaton, szczesliwa_mamusia21, paula1, agania, lojkalojka, Lexie, ~Rewianka~, Bąbelek, estrella, jaroszka, Little Frog, Aleksandra90, Nynusia, nat_alia, ewwiel, madu, WiedźmaMaKota, Katarzyna87, miska2503, EwelKa wielka, Mikejla, Blondik, maluda, mała.mi, PauLLa, lula.91, zakocona lubią tę wiadomość