Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj tak tez lubie jak jest czysciutkobod A do Z !
Haha tobchyba wszyscy D tak maaja , moj tez
Oj tak jeszcze musze pomyslec co chce i byle do wtorku !
No to lec sie szykuj i milego seansu :*
U nas byl kryzys hustawka poszla w ruch i nie ma dziecka !
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Dzziekuje Agania :*
Co do noska ja kropie woda morska i pozniej daje cyca albo tez kropie sola i rowniez po tym cycek tak mi w szpitalu poradzili , no i odciagam tez frida a jak widze ze nie ma kataru bo nic nie wyciagam a ma zatkany to mocze dosc duzo patyczka w soli fiz. I nawilzam delikatnie nosek zeby sie odetkal .
Nie wiem czy to pomoglo ale ja tak robilam na katar Nathana i u nas podzialalo
zdrowka :*
U nas niby nic się nie dzieje, tylko kicha, w sumie nic nie wylatuje, od czas do czasu coś tam. Więc nie wiem nawet czy oczyszczać... -
szczesliwa_mamusia21 wrote:Oj to tu juz nie doradze bo sama nie jestem tego pewna, ale na pewno ktos niedlugo rozwieje watpliwosci

Mam nadzieję, że ktoś pomoże
w przyszłym tygodniu przyjdzie też do nas położna to może ona coś podpowie
i pokaże
-
Zakręcona aktualnie siedzę z Synkiem i usypiam bo jak płacze to dają mamie ehhh...
Aagatkaa u mnie do 10 dochodziła ale od 4 doby 9 i w 5 juz 8,4...siostra z urządzenia ma dziś 12 ale z krwi wyszlo ok i od wtorku lezy,jutro mają wyjść
Czy Wasze dzieciątka ulewaja często przy karmieniu cycem? Mały od wczoraj coraz częściej ulewa,czasem jakąś chwilę po jedzeniu,czasem w trakcie...chce jeść a ja czuje że ulewa z przejedzenia. Sab simplex chyba bardziej szkodzi na brzuszek,ale ro dopiero drugi dzień...jutro odbieram bujaczek od mamy,moze pomoże. Synek uwielbia spacery a pogoda rewelacyjna:) -
nick nieaktualny
-
Ja tak tylko na szybko.
Gratuluję nowym mamusią :*
A mamusia w dwupaku życzę powodzenia :*
My dziś mamy za sobą pierwszy spacer. Mała dziś tylko je i śpi także ogarniam chatę iitp.taki dzień relaksu mi zafundowala
aanaa, agaton lubią tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Dziewczyny mam nawal pokarmu, zrobily mi sie guzzy, jak odciągać laktatotem, zeby nie pobudzić laktacji, a zlikwidować guzy?
Mi w szpitalu położona mówiła żeby odciągać tylko do momentu aż poczujesz ulgę.
edit.
Mniej więcej po około 30 ml z każdej piersi. Ja odciągałam do momentu gdy poczułam, że zaczynają się robić miękkie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 21:42
-
To moje maja takie guzy na górze wręcz i po bokach odciagnelam z obu piersi 60ml leze teraz z zimnym okladem, one mnie jakos nie bola, tylko sa bardzo twarde u góry, a mala to sie nimi bawi, nie jest wstanie przejeść tego co fabryka daje. Tylko mi cmoka przy piersi, czyli zle ściąga. Jestem załamana znowu mam powtórkę z rozrywki no. A u Was udalo sie ten nawal opanować?

co za ludzie