Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj tak tez lubie jak jest czysciutkobod A do Z !
Haha tobchyba wszyscy D tak maaja , moj tez
Oj tak jeszcze musze pomyslec co chce i byle do wtorku !
No to lec sie szykuj i milego seansu :*
U nas byl kryzys hustawka poszla w ruch i nie ma dziecka ! -
szczesliwa_mamusia21 wrote:Dzziekuje Agania :*
Co do noska ja kropie woda morska i pozniej daje cyca albo tez kropie sola i rowniez po tym cycek tak mi w szpitalu poradzili , no i odciagam tez frida a jak widze ze nie ma kataru bo nic nie wyciagam a ma zatkany to mocze dosc duzo patyczka w soli fiz. I nawilzam delikatnie nosek zeby sie odetkal .
Nie wiem czy to pomoglo ale ja tak robilam na katar Nathana i u nas podzialalozdrowka :*
U nas niby nic się nie dzieje, tylko kicha, w sumie nic nie wylatuje, od czas do czasu coś tam. Więc nie wiem nawet czy oczyszczać... -
szczesliwa_mamusia21 wrote:Oj to tu juz nie doradze bo sama nie jestem tego pewna, ale na pewno ktos niedlugo rozwieje watpliwosci
Mam nadzieję, że ktoś pomożew przyszłym tygodniu przyjdzie też do nas położna to może ona coś podpowie
i pokaże
-
Zakręcona aktualnie siedzę z Synkiem i usypiam bo jak płacze to dają mamie ehhh...
Aagatkaa u mnie do 10 dochodziła ale od 4 doby 9 i w 5 juz 8,4...siostra z urządzenia ma dziś 12 ale z krwi wyszlo ok i od wtorku lezy,jutro mają wyjść
Czy Wasze dzieciątka ulewaja często przy karmieniu cycem? Mały od wczoraj coraz częściej ulewa,czasem jakąś chwilę po jedzeniu,czasem w trakcie...chce jeść a ja czuje że ulewa z przejedzenia. Sab simplex chyba bardziej szkodzi na brzuszek,ale ro dopiero drugi dzień...jutro odbieram bujaczek od mamy,moze pomoże. Synek uwielbia spacery a pogoda rewelacyjna:) -
nick nieaktualny
-
Ja tak tylko na szybko.
Gratuluję nowym mamusią :*
A mamusia w dwupaku życzę powodzenia :*
My dziś mamy za sobą pierwszy spacer. Mała dziś tylko je i śpi także ogarniam chatę iitp.taki dzień relaksu mi zafundowalaaanaa, agaton lubią tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Dziewczyny mam nawal pokarmu, zrobily mi sie guzzy, jak odciągać laktatotem, zeby nie pobudzić laktacji, a zlikwidować guzy?
Mi w szpitalu położona mówiła żeby odciągać tylko do momentu aż poczujesz ulgę.
edit.
Mniej więcej po około 30 ml z każdej piersi. Ja odciągałam do momentu gdy poczułam, że zaczynają się robić miękkie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 21:42
-
To moje maja takie guzy na górze wręcz i po bokach odciagnelam z obu piersi 60ml leze teraz z zimnym okladem, one mnie jakos nie bola, tylko sa bardzo twarde u góry, a mala to sie nimi bawi, nie jest wstanie przejeść tego co fabryka daje. Tylko mi cmoka przy piersi, czyli zle ściąga. Jestem załamana znowu mam powtórkę z rozrywki no. A u Was udalo sie ten nawal opanować?