Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
My Dream, gratuluje!
Kasia, wypada sam, jak się rozwarcie powiększy:)
Agatka, u mnie w szpitalu położne noworodkowe pilnowały dzieci na świetlanych i przynosiły na karmienie... Nie było dużo chyba przekroczone te wartości to może szybko pomoże naświetlanie i wyjdziecie:)
-
Kasia82 wrote:A na jak długo zakładają ten balonik?
Ja dzisiaj zostałam sama w sali, bo zabrali mi koleżankę. Miała dziś drugą oksy i odeszły jej wody. Poszła rodzić.
Ja miałam z nim chodzić aż nie wypadnie. Wypadł i jeden i drugi i mam rozwarcie na 2 grube palce.
Dziewczyny powiedzcie mi czy jak już jest rozwarcie to ono zostaje i ewentualnie się powiększa czy może też się zmniejszyć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakocona, u nas oba oczka od urodzenia zaropiale. W zasadzie pediatra wiele nie mówił, po prostu dała jedne krople, kazała się skontaktować za 6 dni, krople nie podziałaly wiec inne krople dała i znów próbujemy tydzień. Jak się nie uda to mamy przyjść na wizytę
Agatka u mnie nawał był 2 doby, ok tydzień po urodzeniu. -
To u mnie juz 3 dzien i mala nie jest wstanie tego przejeść, po godzinie od karmienia jest juz czad. A musze jeszcze odciągać, czyli jeszcze zwiększam nadprodukcje, bo mala nie może byc z lamp wyciagana na dluzej niz 30 minut, a ona potrafi jeść 1h dwie piersi.
-
Dzień dobry .
Ja zjadlam właśnie śniadanie , kąpiel biorę i ruszam dziś do szpitala się juz kłaść ... Będę wymuszać na nich podjęcie w końcu decyzji jakiejs bo Ja juz bez bólu nawet przekrecic się nie mogę.
Wiedźma kochanie co u Ciebie ??? Urodzilas juz ??
-
Agatka odciagajac oszukujesz organizm, dlatego produkuje caly czas tyle samo mleka. Twoja przysadka dostaje info kiedy Twoje piersi sa oprozniane (nie wazne czy przez dziecko czy przez laktator) i tyle samo produkuje bo mysli ze tyle dzieciatko potrzebuje. Wydaje mi sie ze powinnas jeden dzien powstrzymac sie od odciagania (wiem ze piersi bola ale zaczna zmniejszac produkcje).
Pomoga oklady ze zbitych lisci kapusty, naprawde przynosza ulge. Mama mi je przywozila do szpitala:)polkosia lubi tę wiadomość
-
Mi też w nawale położne odradzały ściąganie.
Agatka, jeśli tak długo ssie, to ewentualnie dawaj jej z butli wcześniej ściągnięte mleko. Na przykład co 2-3 karmienie. Wtedy nie musisz jej wcale spod lampy wyjmować.
Zakręcona, powodzeniaKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Mi też w nawale położne odradzały ściąganie.
Agatka, jeśli tak długo ssie, to ewentualnie dawaj jej z butli wcześniej ściągnięte mleko. Na przykład co 2-3 karmienie. Wtedy nie musisz jej wcale spod lampy wyjmować.
Zakręcona, powodzeniapolkosia lubi tę wiadomość