Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
agaton, ze mnie też wyleciał taki wielkości sporego jaja. Ja się tym nie przejęłam zupełnie. Macica się oczyszczała dla mnie i tyle.
Zakręcona, ale ty się nastresujesz..!
lista zaktualizowana.
jacusianka, my dostaliśmy dzisiaj u pediatry tym razem jakąś maść do oka. No i nakaz masażu kanalika. Jak się nie udrożni samodzielnie, to jakoś w wieku 3 mscy będzie miał udrażniany u okulisty. Generalnie do tej pory (dopóki będzie zatkany), to będzie oko ropiało, bo będą po prostu się zbierać bakterie itp i robić się będą stany zapalneWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 17:10
-
nick nieaktualnyAgaton ja nic nie pisałam
Zakręcona jak czytam Cię to tez mam wrażenie jakbym czytała o sobie sprzed miesiąca. Niestety wszędzie są takie realia - lekarze Cię "uświadomia" (czyt nastrasza), zdejmaz siebie odpowiedzialność, a wypisza ze szpitala. Zostajesz sama z odpowiedzialnością za dziecko i strachem. Postępuj zgodnie ze swoją intuicja i trzymaj się dla dzidzi :*agaton lubi tę wiadomość
-
Agaton, to ja. Właśnie po to chyba trzeba sie pokazac lekarzowi, żeby sprawdził na usg czy tam cos sie większej nie chowa. Ja bylam łyżeczkowana wiec znam tylko teorię
Czy Wiedźma sie odzywała? Staram się byc na bieżąco wiec chyba by mi nie umknęło?
Zakręcona daj znac czy wiesz cos więcej po wieczornym obchodzie.
My dzis bylysmy na dluuuugim spacerze bo pogoda dopisała, i mala śpi caly dzień z przerwami na jedzonko. Az się boje czy przez to nie zarwiemy nocy, cholerciaagaton lubi tę wiadomość
-
Aanaa Wiedźma znaku nie dawała Wgle . Pewnie juz tuli swoje szczęście i wypoczywa:)
Kochane jesteście , Onka właśnie , idealnie to opisalas .
Straszą okropnie bez potrzeby na prawdę ... Jeżeli później nic z tym nie robią.
Dowiem się zaraz na obchodzie co i jak , rano pewnie porobia badania , powiedzą co i jak i koniec ... Jak będzie ok wychodze do domu i czekam , zglosze się najwyżej tydzień po TP tak jak mówili czyli przed następnym weekendem jak nie będzie ok niech działają bo chyba im podpale ten szpital !!! No krew mnie zalewa , płacz się zbiera i aż widzialam dzisiaj u D na twarzy totalna bezsilność ... Nawet położnej powiedział co myśli na ten cały temat wszystkiego ...
P.S kuzwa mam laske na sali która ciągle zre !!! Ale laski ciągle ! Zjadła juz paczkę kabanosow , chyba ze trzy batony , bułki dwie , kawał wielki tortu , kolacje szpitalna , obiad , paczkę paluszkow i jakiś ciastek , kisiel , pije z piąta herbatę ... Ja tam nikogo z jedzenia nie wyliczam ale TAK MNIE WKURWIA JEJ DZIAMGANIE BO ROBI TO MEGA GLOSNO !!!! MEGA ... JAKBY MORDOKLEJKE MIALA W PAPIE ! WRRRRR ...
Edit: wszystko w przeciągu półtorej h !Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 19:06
lula.91, jaroszka, agania lubią tę wiadomość
-
Zakręcona aż się oplułam, tak mnie rozbawilas tą laską, szczególnie tym ze jej nie wyliczasz jedzenia
ale rozumiem Cie doskonale, miałam w pracy dziewczynę co jak brala do reki jakies jedzenie ja juz z siebie wychodziłam bo denerwowało mnie jej chrupanie albo przeżuwanie
-
I znów przyniosła paczkę kolejna kabanosow i paczke czekolady dużej: o , Ja wszystko umiem zrozumieć ale Mnie juz by dupe rozerwalo no bez kitu !
Tak Polkosia , Ona w ciąży jest w 33 tyg a wygląda jakby była przynajmniej w "50" ,strasznie dziś narzekała ze 20 kg w ciąży juz przytyla . Ja się pytam , po co ona tyle wpierdalasz helol no ! :p
Zaraz chyba się kurwa przeniose spać do kibla bo przypomina mi to serio cos jakby jadła mordoklejke .
Laski Ja chyba ładne na cycki i nie wstane . Obchód był i: czuje Pani ruchy ? Słabo od ok trzech dni , a to pewnie dziecko ma malo miejsca , dziękuje dowidzenia
JA PIEPRZElula.91, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Chyba Ja za ta laske baki będę walić bo tak mnie ciągną co chwile ze szok ! Aż wstyd mi bo ciągle popierduje chociaż nikt nie słyszy ale latać do WC co sekundę to tez malo nor!alne hahah
onka, agaton, lula.91, zakocona, agania lubią tę wiadomość