Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondik trzymaj sie kochana
ja tez nieraz siadam i placze bo nie wiem co sie dzieje ... Moze jakies kropelki pomoga??
Ale tu cicho ! Kiedys sie nie wchodzilo godzine i 5stron juz bylo nie mowie o tym ile nadrabiania po nocyoj te nasze dzieciatka duzo uwagi potrzebuja! Ale moze to i lepiej bo przynajmniej mozna szybko nadrobic
Blondik lubi tę wiadomość
-
Ja w szpitalu juz jestem , zbadana dwa razy rozwarcie nie poszło od tygodnia nawet mm
cisnienie 150/80 przy przyjęciu później 140/90 wszystko za wysokie za dużo ale oni nic robić nie będą bo do tygodnia po terminie mogę leżeć tu a ze ich nie interesuje TP z USG tylko z OM to za na 29 go mam , dwa dni raptem . .
lekarz powiedział ze jego nie interesuje nic , jak niezagraza dziecka życiu to mogę leżeć ... Ja pieprze. Jestem taka zła ze szok !!!
Babeczka na IP kazała się wyklocac i wymuszać wywołanie bo to juz czas a oni ze nieno szlak jasny
Nie miałam USG jeszcze robioneego ale dziecko tydzień temu ponad ważyło 3600 wiec teraz więcej będzie ... -
To samo mówili mi tydzień temu , dziś stwierdzili , ze wysokie ale nie będą nic robić bo do tygodnia po terminie ...
Kurwa wiecie co ???! Jestem strasznie zdolowana bo co mam im w łapę dac zeby zdrowe dziecko urodzić ???
Sami mi powiedzieli ze moja niedoczynność tarczycy , poronienie poprzednie , nadcisnienie które jest za duże grozi odklejeniem się łożyska i śmiercią tfu tfu dziecka , wszystko niebezpieczne ... To na co oni czekają ?! Jestem załamana , zaplakana juz sił nie mam -
Eh , fajnie by było jakby poszło faktycznie ale nic się nie zapowiada wiec cóż no , dziś tu zostanę na obserwacji ... Zobaczymy co wieczorem i rano powiedza ... Jak cos wypisze się na własne życzenie i bede w domu czekać chociaż tak mnie wszystko boli , ze sama się aż boje .
-
Zakretka eh.. Trzymaj sie dzielnie kochana ! Wiem ze to latwo mowic i ze bys juz to chciala miec za soba... Zdrowie dzidzi najwazniejsze nie wiem na co oni czekaja , mam nadzieje ze to jakos sie ulozy wszystko , postaraj sie bie stresowac . Jestem z Toba :*
-
Kochana ciężko niestresowac się jak najpierw nastrasza Cie tak , ze po nocach myślisz czy aby na pewno wszystko dobrze , każą Ci w razie wu przyjechać a jak przyjeżdżasz to czekać ciągle masz jeszcze , porażka .
Dzięki kochane za wsparcie -
Szczęśliwa, faktycznie tu cichutko. Ale ja to chyba bym też nie nadrobiła więcej. Czytam jak karmię, ale z odpisywaniem już jest ciężej, bo to z telefonu...
Zakręcona, strasznie współczuję. Wiem, że teraz u Ciebie głównie stres związany z tym, czy wszystko ok z maluszkiem. Mam nadzieję, że ruszy samo i nie trzeba będzie czekać na decyzje lekarzy... A jak Twój nie-mąż? Do kiedy jest w Polsce? Jej, strasznie mi przykro... Trzymaj się tam dzielnie!! Twarda babka z Ciebie! -
Zakręcona, ja w ostatnim miesiącu ciąży mialam cisnienie LECZONE 165/110 i leki nie pomagaly! Caly czas takie mi sie utrzymywalo i utrzymuje. Przy rozwarciu 3 cm nie chcieli tez wywolywac porodu i wypisali mnie do domu zeby po 2 dniach przyjac mnie spowrotem:/ Tez mam do tego niedoczynnosc... Nie wiem o co chodzi tym lekarzom
Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze i zebys lada moment urodzila -
Nynusia a wiesz , ze Ja tak powiedzialam bo tak jest , ze bardzo malo je czuje ?
Zrobili ktg na ktg jeden ruch zapisany a oni ze zapis poprawny i o.
Natka Ja tez nie wiem o co im chodzi: ( przecież sami mówią , ze to takie groźne ...
Szczęśliwa , tak: ( dopiero będzie 20 grudnia z Nami i juz później wracamy wszyscy do domciu ...
Ale jednak to bez niego ok 7/8 tygodni: x
Jeszcze cieszyć się z narodzin dziecka swojego na osobki i tak daleko a wiadomo ze chciałby być z nami: ( cos strasznego