Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Arielka wrote:Laseczki pamiętam ze niektóre z was robiły różne rzeczy żeby się dzieciaczyna odwróciła i była główka do dolu. Możecie podpowiedzieć co pomogło? Moja przyjaciółka jest w 31 tyg położenie pośladkowe.
ja się troche wtrące:) u mnie w 32 tyg położenie pośladkowe, ja kręciłam biodrami na boki i kółeczka, kocie grzbiety ale tych robiłam niedużo, świeciłam małemu latarką na dole brzucha przez dłuższą chwilę a potem kółeczko po całym brzuchu zeby widział gdzie się przekręcić i spowrotem dłuższa chwila na dole brzuszka no i taka pozycja na kolanach, ręce oparte łokciamu o podłogę (żeby biodra były wyżej niż klatka piersiowa) nie wiem co pomogło ale maluch się przekręcił:)powodzenia dla koleżanki:)Arielka lubi tę wiadomość
-
Gratulacje dla obu Kasiek
Szczęśliwa trzymam kciuki
Ja pije koper włoski na noc i zastanawialam się czy mogę codziennie, chociaż przyznam szczerze, że raczej do najznaczniejszych napoi to nie należyale też się boje tych kółek... Póki co mamy w miarę spokój
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Zakretka dopoero o 15:30 ide
ale chyba zdechne do tego czasu...
Battinka, daj znać jak w tej poradni laktacyjnej:)
Mi tam ten koper smakuje:) trwa laktacyjne tez, do piernika pasuje;)szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa,biedulko ile Ty się już męczysz z tymi zębami!Oby dentysta dzis coś zaradził!
Gratulacje dla nowych Mamusiek!!
Staram się czytać forum w czasie karmienia ale nie zawsze mi sie to udaje,nasz synek jest bardzo absorbujący,nawet wisząc na cycku
Dziś pierwsza wizyta u pediatry!szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Lexie wrote:Agania,noworodki juz tak mają.. Mój na poczatku tez non stop wisiał na cycu,teraz mniej a na dodatek marudzi,chwile upije i w ryk,potem znów pije i ryk.. nie wiem o co Mu chodzi.. Z butli to ciagnie az miło!
Moja do tej pory jadła co 3-4 godziny, a od wczoraj to praktycznie co 1,5 h - 2 h chce jeść i ciumka prawie godzinę! Może ma takie dni... -
Lexie, ale slodko chłopak:) widac ze juz starszak;)
Agania, moja ma takie fazy, wisi na cycku godzinę i za godzinę znów chce, a moje cyce obolałe i wymęczonewtedy mi się marzy dac jej butle, ale nie daje się
Zakręcona, jak tam ta laska dzisiaj? Mięli paszczą od rana?Lexie lubi tę wiadomość
-
Hania przyszła na świat wczoraj o 15.21. Miałam gaz morfiny epidural i oxy. Peklam. Cały poród trwał 26 h. Samo parcie 2 h. Waga Hani 4260 g i długość 57 cm. Ale musieli mnie postraszyć kleszczami żebym ją z siebie wyparła. Gdyby nie mój kochany B. to też bym nie dała rady bardzo mnie wspierał.
Little Frog, agania, zakocona, agaton, jaroszka, szczesliwa_mamusia21, Arielka, jacusianka, lula.91, Nynusia, aanaa, Lexie, paula1, ewwiel, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica