Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy to możliwe żeby tracić pokarm w jednej piersi? Jedna jakoś daje rade (przed karmieniem jest pelna), a druga coraz mniej. Karmię na zmianę z każdej piersi, jem suplementy na laktacje i pije dużo wody. Do tej pory tak nie było - tzn ta jedna piers od początku gorzej działała ale teraz różnica jest większa :(

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie Ciocie przedstawiam Oskarka !
    Ur. 1.11.2015 godz. 18:55 , 3800 , 59 cm:) nie wygląda na takiego dużego
    12 h porodu w tym 30 minut boli partych . Bez znieczulenia
    Nacięcie było i teraz dupsko boli masakrycznie ale co zrobić ...
    Poród był okropnym przeżyciem jeśli chodzi o boleści a zarazem najpiekniejszym .
    Skurcze parte to juz zbawienie dla mnie było wiec mogłam przec heh
    Oxy była podana na chwile na rozkokoszenie skurczybykow bo na ktg się nie pisały a ja umieralam z bólu ...
    Resztę porodu , całość dokładnie opisze Wam jutro bo nie spie od wczoraj prawie wcale , dopiero co skubnelam od wczoraj cos także same rozumiecie . Padnieta na twarz to malo powiedziane .
    Dziękujemy za kciuki wszystkie .

zakocona, paula1, ewwiel, jacusianka, lojkalojka, madu, aanaa, Bąbelek, agaton, mała.mi, nick nieaktualny, BATTINKA, nick nieaktualny, agania, Little Frog, szczesliwa_mamusia21, annggela, Nynusia, maluda, nick nieaktualny, Blondik, Amerie lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 01:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wielkie gratulacje!!! W końcu sie doczekqłaś Oskarka ;)

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 02:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje zakręcona! Witamy naszego (chyba)ostatniego bobasa forumowego :) Odpoczywają i śpij poki Oskar pozwala ;)
    Ja w
    Was czytam kochane zawsze w nocy przy karmieniu ,ale nie pisze ,bo ostatnio przysypiam jak mały ciaga cyca.
    Będę na bieżąco jak juz mama z siostra wrócą do polski .Moj babelek niestety ma kolki,mimo ,ze uważam co jem .No cóż oby do trzechiesiecy .
    Madu bardzo sue cieszę ,zeWojtus wraca do zdrowia !
    Aagatkaa dzielna ta Twoja córeczka.Niech szybko wraca do zdrowia!

maluda lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 02:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona wielkie gratulacje!!! :) Nasza ostatnia forumowa mamo :) Oskarek jest śliczny <3

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 03:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona gratuluję! !!

• mała.mi Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 03:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona ogromne gratulacje!!!

sv6zcOJ.jpgsv6zp1.png
    3WMBhGc.jpg3WMBp1.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 04:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona, wielkie gratulacje :)! Czekamy na fotki Oskara!

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 04:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona gratulacje :-) i juz Oskarek jest z Wami.
    Maluda dobrze że z Wojtusiem lepiej i ze będziesz mogła z nim być.
    My akurat w trakcie jedzonka.
    Moja młoda dzisiaj tak jakby kataru dostala w nocy, słychać ze nosek ma zapchany, nie mogła oddychac i raz zaczęła mi się dusić. Trochę dziwne bo je normalnie. I tak myślę czy za suchego powietrza nie mamy w sypialni, bo jest ciepło ze w sumie spimy odkryci.
    Próbowałam wczoraj ściągać jest z noska frida ale jest za duża końcówka, no chyba ze taka musi być a ja nie umiem jej tym ściągnąć. Zawsze przy młodym gruszki używałam i chyba teraz tez kupie. No chyba ze ten katar to objaw na to co zjadam, bo pozwoliłam sobie zjeść pizze i jeden kawałek zjadłam z sosem czosnkowym.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 04:28

maluda lubi tę wiadomość

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 04:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakretkaa gratulacjeee !!! <3

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona jeszcze raz gratuluję! Oskarek słodziak <3
    Maluda ciesze się z pozytywnych wieści. Obyscie szybko wrócili do domku z Wojtusiem. Zdrówka!

U Nas od przed wczoraj masakra. Mała nie śpi płacze i znów nie ma kupy 2dni... Spałam 2h dzisiaj w nocy

maluda lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej , a patrzcie , ze napisalam post i zapomnialam fotki wrzucić haha http://naforum.zapodaj.net/thumbs/96393638c284.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2597c4874238.jpg
    To nasze szczęście

Bąbelek, Katarzyna87, nick nieaktualny, agania, PauLLa, Little Frog, zakocona, polkosia, paula1, agaton, ewwiel, aanaa, maluda, FreshMm, szczesliwa_mamusia21, nick nieaktualny, Nynusia, Blondik lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula z tego co mi wiadomo to czosnek po prostu zmienia smak mleka i dziecko może go nie chcieć pić.

Zakręcona piękny Oskarek, gratuluję :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 07:27

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia ja to samo mało co spałam. Mały budził się co chwilę. Tak to jest jak on possie cycka, później pociumka i tyle z karmienia. Odkładam go na 10min dosłownie eh. Teraz nakarmiłam i czekam.. Już nie mam pomysłu na karmienie tak żeby się najadał. W środę do pediatry idziemy, mam nadzieję że Antoś przybrał bo jak nie to pewnie dokarmianie mm czeka.

atdc6iyehd9qphks.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    Nynusia ja to samo mało co spałam. Mały budził się co chwilę. Tak to jest jak on possie cycka, później pociumka i tyle z karmienia. Odkładam go na 10min dosłownie eh. Teraz nakarmiłam i czekam.. Już nie mam pomysłu na karmienie tak żeby się najadał. W środę do pediatry idziemy, mam nadzieję że Antoś przybrał bo jak nie to pewnie dokarmianie mm czeka.

U nas to samo. Niby je, śpi, odkładam ją i ssie palce i szuka cyca i tak w kółko. Też czekam na wizytę u pediatry ile przybrała.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas noce w miare spokojne, idzie sie wyspać na szczęście.
    Oscarek cud miód i pomyśleć dziewczyny, ze jeszcze w lutym balysmy sie o każdy swój bol brzucha, a teraz boimy sie o ich bol brzucha ;)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona gratulacje :*:*

U nas wczoraj marudny wieczór i Mały spał tylko ze mną obok,mógł być drugi koniec łóżka ale żebym była i co położyłam w łóżeczku to ryk...ponad pół godziny czekałam aż wpadnie w ten głęboki sen i dupa,nasze dziecko czegoś takiego nie ma :( obudziłam się o wpół do pierwszej a R grał w salonie,no to zanosze Synka do łóżeczka,kładę się no i już oczy ciężkie a tu ryk,R przebrał i przyniósł mamie bo jeść Mały chciał...do 2 ryk przez brzuszek,pobączkował,zrobił kupke i zasnął...niestety przed 4wstał i do 6 czuwanie z płaczem. Teraz do pediatry chce zapisać to się dodzwonić nie mogę a wysypka nadal jest przez nią może synek być marudny

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj miałam chyba 10 podejść, żeby napisać posta. Raz nawet napisalam ale się usunął.

Chciałam napisać, że świetne wieści nam tu przyniosła Maluda i trzymam mocno kciuki, żeby wszystko już się pięknie układało.
    Islam też napisać, że trzymam kciuki za Zakręcona, ale teraz napisze już tylko, że gratuluje! Oskarem chyba jednak chciał się w listopadzie urodzić ;)

Moja mała ogólnie w nocy dość ładnie śpi, ale tak między 3 a 4 robi sobie przerwę w spaniu i leży ;) pojedzona, przebrana i zadowolona ;)

• paula1 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu tez myślałam że nie będzie chciała jeść, bo pokarm gorzki się robi, ale było ok ładnie jadla. Gdyby nie ten katar to by całą noc przespala z dwoma przerwami na jedzonko. Tak sobie analizuje noc i Zuzka się zakrztusila i może noskiem jej poszło i stad ten katar.

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maluda, cieszę się, że z dzieciątkiem już dobrze. Martwiłam się o Was!

Zakręcona, gratulacje :D

maluda lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
‹‹ 2791 2792 2793 2794 2795 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ