X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy to możliwe żeby tracić pokarm w jednej piersi? Jedna jakoś daje rade (przed karmieniem jest pelna), a druga coraz mniej. Karmię na zmianę z każdej piersi, jem suplementy na laktacje i pije dużo wody. Do tej pory tak nie było - tzn ta jedna piers od początku gorzej działała ale teraz różnica jest większa :(

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie Ciocie przedstawiam Oskarka !
    Ur. 1.11.2015 godz. 18:55 , 3800 , 59 cm:) nie wygląda na takiego dużego
    12 h porodu w tym 30 minut boli partych . Bez znieczulenia
    Nacięcie było i teraz dupsko boli masakrycznie ale co zrobić ...
    Poród był okropnym przeżyciem jeśli chodzi o boleści a zarazem najpiekniejszym .
    Skurcze parte to juz zbawienie dla mnie było wiec mogłam przec heh
    Oxy była podana na chwile na rozkokoszenie skurczybykow bo na ktg się nie pisały a ja umieralam z bólu ...
    Resztę porodu , całość dokładnie opisze Wam jutro bo nie spie od wczoraj prawie wcale , dopiero co skubnelam od wczoraj cos także same rozumiecie . Padnieta na twarz to malo powiedziane .
    Dziękujemy za kciuki wszystkie .

zakocona, paula1, ewwiel, jacusianka, lojkalojka, madu, aanaa, Bąbelek, agaton, mała.mi, ~Rewianka~, BATTINKA, onka, agania, Little Frog, szczesliwa_mamusia21, annggela, Nynusia, maluda, lula.91, Blondik, Amerie lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 01:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wielkie gratulacje!!! W końcu sie doczekqłaś Oskarka ;)

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 02:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje zakręcona! Witamy naszego (chyba)ostatniego bobasa forumowego :) Odpoczywają i śpij poki Oskar pozwala ;)
    Ja w
    Was czytam kochane zawsze w nocy przy karmieniu ,ale nie pisze ,bo ostatnio przysypiam jak mały ciaga cyca.
    Będę na bieżąco jak juz mama z siostra wrócą do polski .Moj babelek niestety ma kolki,mimo ,ze uważam co jem .No cóż oby do trzechiesiecy .
    Madu bardzo sue cieszę ,zeWojtus wraca do zdrowia !
    Aagatkaa dzielna ta Twoja córeczka.Niech szybko wraca do zdrowia!

maluda lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 02:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona wielkie gratulacje!!! :) Nasza ostatnia forumowa mamo :) Oskarek jest śliczny <3

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 03:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona gratuluję! !!

• mała.mi Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 03:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona ogromne gratulacje!!!

sv6zcOJ.jpgsv6zp1.png
    3WMBhGc.jpg3WMBp1.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 04:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona, wielkie gratulacje :)! Czekamy na fotki Oskara!

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 04:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona gratulacje :-) i juz Oskarek jest z Wami.
    Maluda dobrze że z Wojtusiem lepiej i ze będziesz mogła z nim być.
    My akurat w trakcie jedzonka.
    Moja młoda dzisiaj tak jakby kataru dostala w nocy, słychać ze nosek ma zapchany, nie mogła oddychac i raz zaczęła mi się dusić. Trochę dziwne bo je normalnie. I tak myślę czy za suchego powietrza nie mamy w sypialni, bo jest ciepło ze w sumie spimy odkryci.
    Próbowałam wczoraj ściągać jest z noska frida ale jest za duża końcówka, no chyba ze taka musi być a ja nie umiem jej tym ściągnąć. Zawsze przy młodym gruszki używałam i chyba teraz tez kupie. No chyba ze ten katar to objaw na to co zjadam, bo pozwoliłam sobie zjeść pizze i jeden kawałek zjadłam z sosem czosnkowym.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 04:28

maluda lubi tę wiadomość

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 04:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakretkaa gratulacjeee !!! <3

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona jeszcze raz gratuluję! Oskarek słodziak <3
    Maluda ciesze się z pozytywnych wieści. Obyscie szybko wrócili do domku z Wojtusiem. Zdrówka!

U Nas od przed wczoraj masakra. Mała nie śpi płacze i znów nie ma kupy 2dni... Spałam 2h dzisiaj w nocy

maluda lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej , a patrzcie , ze napisalam post i zapomnialam fotki wrzucić haha http://naforum.zapodaj.net/thumbs/96393638c284.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2597c4874238.jpg
    To nasze szczęście

Bąbelek, Katarzyna87, onka, agania, PauLLa, Little Frog, zakocona, polkosia, paula1, agaton, ewwiel, aanaa, maluda, FreshMm, szczesliwa_mamusia21, lula.91, Nynusia, Blondik lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula z tego co mi wiadomo to czosnek po prostu zmienia smak mleka i dziecko może go nie chcieć pić.

Zakręcona piękny Oskarek, gratuluję :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 07:27

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia ja to samo mało co spałam. Mały budził się co chwilę. Tak to jest jak on possie cycka, później pociumka i tyle z karmienia. Odkładam go na 10min dosłownie eh. Teraz nakarmiłam i czekam.. Już nie mam pomysłu na karmienie tak żeby się najadał. W środę do pediatry idziemy, mam nadzieję że Antoś przybrał bo jak nie to pewnie dokarmianie mm czeka.

atdc6iyehd9qphks.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    Nynusia ja to samo mało co spałam. Mały budził się co chwilę. Tak to jest jak on possie cycka, później pociumka i tyle z karmienia. Odkładam go na 10min dosłownie eh. Teraz nakarmiłam i czekam.. Już nie mam pomysłu na karmienie tak żeby się najadał. W środę do pediatry idziemy, mam nadzieję że Antoś przybrał bo jak nie to pewnie dokarmianie mm czeka.

U nas to samo. Niby je, śpi, odkładam ją i ssie palce i szuka cyca i tak w kółko. Też czekam na wizytę u pediatry ile przybrała.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas noce w miare spokojne, idzie sie wyspać na szczęście.
    Oscarek cud miód i pomyśleć dziewczyny, ze jeszcze w lutym balysmy sie o każdy swój bol brzucha, a teraz boimy sie o ich bol brzucha ;)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona gratulacje :*:*

U nas wczoraj marudny wieczór i Mały spał tylko ze mną obok,mógł być drugi koniec łóżka ale żebym była i co położyłam w łóżeczku to ryk...ponad pół godziny czekałam aż wpadnie w ten głęboki sen i dupa,nasze dziecko czegoś takiego nie ma :( obudziłam się o wpół do pierwszej a R grał w salonie,no to zanosze Synka do łóżeczka,kładę się no i już oczy ciężkie a tu ryk,R przebrał i przyniósł mamie bo jeść Mały chciał...do 2 ryk przez brzuszek,pobączkował,zrobił kupke i zasnął...niestety przed 4wstał i do 6 czuwanie z płaczem. Teraz do pediatry chce zapisać to się dodzwonić nie mogę a wysypka nadal jest przez nią może synek być marudny

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj miałam chyba 10 podejść, żeby napisać posta. Raz nawet napisalam ale się usunął.

Chciałam napisać, że świetne wieści nam tu przyniosła Maluda i trzymam mocno kciuki, żeby wszystko już się pięknie układało.
    Islam też napisać, że trzymam kciuki za Zakręcona, ale teraz napisze już tylko, że gratuluje! Oskarem chyba jednak chciał się w listopadzie urodzić ;)

Moja mała ogólnie w nocy dość ładnie śpi, ale tak między 3 a 4 robi sobie przerwę w spaniu i leży ;) pojedzona, przebrana i zadowolona ;)

• paula1 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu tez myślałam że nie będzie chciała jeść, bo pokarm gorzki się robi, ale było ok ładnie jadla. Gdyby nie ten katar to by całą noc przespala z dwoma przerwami na jedzonko. Tak sobie analizuje noc i Zuzka się zakrztusila i może noskiem jej poszło i stad ten katar.

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maluda, cieszę się, że z dzieciątkiem już dobrze. Martwiłam się o Was!

Zakręcona, gratulacje :D

maluda lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
‹‹ 2791 2792 2793 2794 2795 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ