Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny, czy to możliwe żeby tracić pokarm w jednej piersi? Jedna jakoś daje rade (przed karmieniem jest pelna), a druga coraz mniej. Karmię na zmianę z każdej piersi, jem suplementy na laktacje i pije dużo wody. Do tej pory tak nie było - tzn ta jedna piers od początku gorzej działała ale teraz różnica jest większa
-
Drogie Ciocie przedstawiam Oskarka !
Ur. 1.11.2015 godz. 18:55 , 3800 , 59 cm:) nie wygląda na takiego dużego
12 h porodu w tym 30 minut boli partych . Bez znieczulenia
Nacięcie było i teraz dupsko boli masakrycznie ale co zrobić ...
Poród był okropnym przeżyciem jeśli chodzi o boleści a zarazem najpiekniejszym .
Skurcze parte to juz zbawienie dla mnie było wiec mogłam przec heh
Oxy była podana na chwile na rozkokoszenie skurczybykow bo na ktg się nie pisały a ja umieralam z bólu ...
Resztę porodu , całość dokładnie opisze Wam jutro bo nie spie od wczoraj prawie wcale , dopiero co skubnelam od wczoraj cos także same rozumiecie . Padnieta na twarz to malo powiedziane .
Dziękujemy za kciuki wszystkie .zakocona, paula1, ewwiel, jacusianka, lojkalojka, madu, aanaa, Bąbelek, agaton, mała.mi, ~Rewianka~, BATTINKA, onka, agania, Little Frog, szczesliwa_mamusia21, annggela, Nynusia, maluda, lula.91, Blondik, Amerie lubią tę wiadomość
-
Gratuluje zakręcona! Witamy naszego (chyba)ostatniego bobasa forumowego
Odpoczywają i śpij poki Oskar pozwala
Ja w
Was czytam kochane zawsze w nocy przy karmieniu ,ale nie pisze ,bo ostatnio przysypiam jak mały ciaga cyca.
Będę na bieżąco jak juz mama z siostra wrócą do polski .Moj babelek niestety ma kolki,mimo ,ze uważam co jem .No cóż oby do trzechiesiecy .
Madu bardzo sue cieszę ,zeWojtus wraca do zdrowia !
Aagatkaa dzielna ta Twoja córeczka.Niech szybko wraca do zdrowia!maluda lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualny
-
Zakręcona gratulacje
i juz Oskarek jest z Wami.
Maluda dobrze że z Wojtusiem lepiej i ze będziesz mogła z nim być.
My akurat w trakcie jedzonka.
Moja młoda dzisiaj tak jakby kataru dostala w nocy, słychać ze nosek ma zapchany, nie mogła oddychac i raz zaczęła mi się dusić. Trochę dziwne bo je normalnie. I tak myślę czy za suchego powietrza nie mamy w sypialni, bo jest ciepło ze w sumie spimy odkryci.
Próbowałam wczoraj ściągać jest z noska frida ale jest za duża końcówka, no chyba ze taka musi być a ja nie umiem jej tym ściągnąć. Zawsze przy młodym gruszki używałam i chyba teraz tez kupie. No chyba ze ten katar to objaw na to co zjadam, bo pozwoliłam sobie zjeść pizze i jeden kawałek zjadłam z sosem czosnkowym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 04:28
maluda lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Zakrecona jeszcze raz gratuluję! Oskarek słodziak
Maluda ciesze się z pozytywnych wieści. Obyscie szybko wrócili do domku z Wojtusiem. Zdrówka!
U Nas od przed wczoraj masakra. Mała nie śpi płacze i znów nie ma kupy 2dni... Spałam 2h dzisiaj w nocymaluda lubi tę wiadomość
-
Hej , a patrzcie , ze napisalam post i zapomnialam fotki wrzucić haha http://naforum.zapodaj.net/thumbs/96393638c284.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2597c4874238.jpg
To nasze szczęścieBąbelek, Katarzyna87, onka, agania, PauLLa, Little Frog, zakocona, polkosia, paula1, agaton, ewwiel, aanaa, maluda, FreshMm, szczesliwa_mamusia21, lula.91, Nynusia, Blondik lubią tę wiadomość
-
Nynusia ja to samo mało co spałam. Mały budził się co chwilę. Tak to jest jak on possie cycka, później pociumka i tyle z karmienia. Odkładam go na 10min dosłownie eh. Teraz nakarmiłam i czekam.. Już nie mam pomysłu na karmienie tak żeby się najadał. W środę do pediatry idziemy, mam nadzieję że Antoś przybrał bo jak nie to pewnie dokarmianie mm czeka.
-
Bąbelek wrote:Nynusia ja to samo mało co spałam. Mały budził się co chwilę. Tak to jest jak on possie cycka, później pociumka i tyle z karmienia. Odkładam go na 10min dosłownie eh. Teraz nakarmiłam i czekam.. Już nie mam pomysłu na karmienie tak żeby się najadał. W środę do pediatry idziemy, mam nadzieję że Antoś przybrał bo jak nie to pewnie dokarmianie mm czeka.
U nas to samo. Niby je, śpi, odkładam ją i ssie palce i szuka cyca i tak w kółko. Też czekam na wizytę u pediatry ile przybrała. -
Zakręcona gratulacje :*:*
U nas wczoraj marudny wieczór i Mały spał tylko ze mną obok,mógł być drugi koniec łóżka ale żebym była i co położyłam w łóżeczku to ryk...ponad pół godziny czekałam aż wpadnie w ten głęboki sen i dupa,nasze dziecko czegoś takiego nie maobudziłam się o wpół do pierwszej a R grał w salonie,no to zanosze Synka do łóżeczka,kładę się no i już oczy ciężkie a tu ryk,R przebrał i przyniósł mamie bo jeść Mały chciał...do 2 ryk przez brzuszek,pobączkował,zrobił kupke i zasnął...niestety przed 4wstał i do 6 czuwanie z płaczem. Teraz do pediatry chce zapisać to się dodzwonić nie mogę a wysypka nadal jest przez nią może synek być marudny
-
Wczoraj miałam chyba 10 podejść, żeby napisać posta. Raz nawet napisalam ale się usunął.
Chciałam napisać, że świetne wieści nam tu przyniosła Maluda i trzymam mocno kciuki, żeby wszystko już się pięknie układało.
Islam też napisać, że trzymam kciuki za Zakręcona, ale teraz napisze już tylko, że gratuluje! Oskarem chyba jednak chciał się w listopadzie urodzić
Moja mała ogólnie w nocy dość ładnie śpi, ale tak między 3 a 4 robi sobie przerwę w spaniu i leżypojedzona, przebrana i zadowolona
-
Kasiu tez myślałam że nie będzie chciała jeść, bo pokarm gorzki się robi, ale było ok ładnie jadla. Gdyby nie ten katar to by całą noc przespala z dwoma przerwami na jedzonko. Tak sobie analizuje noc i Zuzka się zakrztusila i może noskiem jej poszło i stad ten katar.Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09.