X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agaton Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Battinka,Ty to masz przeżycia,współczuję Ci strasznie... Mam nadzieje,ze wszystko zmierza ku lepszemu i będzie coraz lepiej:*
    Maluda,super,ze wychodzicie! Ja tu zawsze jak wchodzę,to liczę,ze cos napisalas:) Biedna,tyle sie ucierpiałaś i stresowalas,ale oby teraz juz bylo wszystko dobrze:*
    Mika,juz nie wiem co Ci napisać,po prostu trzymam kciuki,żeby Ci się w zyciu wszystko ulozylo;*
    Jaroszka,cudny Michas i jakie ma wloski:)
    Agania,Oliwka urocza!
    Zakręcona,po prostu masz bejbiblusa,a mamuśka jestes najlepsza:)
    Nynusia,a jak tam Twoja laktacja? Jakies zmiany?

agania, maluda, jaroszka lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.szczesliva.pl/zycie-kobiety-nie-konczy-sie-na-macierzynstwie/

Fajny tekst,jak ktoras ma czas:)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde współczuje tych piersi dziewczyny :( ja to karmie małą z tymi nakładkami bo nie dawałam juz rady a co dopiero jakiś ropień...

Smoczek był tylko 4 dni na początku, ale dziś wracam do niego, bo ona okazuje się nie jest głodna jak wilk tylko chce coś ssać. Dziś normalnie spokój jakby jej tu nie było.
    Agaton nie ma sensu juz nic na ten temat mówić, niech się.dzieje.co chce ja tylko o dziecko się będę martwić.
    Zakretka nie gadaj głupot sama też Ci pisałam ze wyszłabym i nie wróciła bo mnie sytuacja przerasta, ale tak naprawdę zaraz przechodzi. Ty napewno tak masz też. Musi to minąć

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak , macie rację dziewczyny . Pewnie nie raz jeszcze poplacze ale w końcu przejdzie .
    Kochane jesteście , dobranoc :*:*:*

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika,super,ze masz Madzie i jasne,ze dla niej teraz żyjesz,ale nie zapominaj o sobie,bo Ty jesteś tez bardzo wazna:* musi sie ułożyć i nie zapominaj nigdy o sobie!

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę no tak teraz patrzę na pierś a ona bardziej czerwona i spuchnięta o co tu chodzi?
    Bosze ja juz nie daje rady.
    Przecież mala ssie z tej piersi wiec mi ja opróżnia.
    Jak ja się boje jutro iść do tego chirurga :(
    Trzymajcie jutro kciuki kochane:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 22:16

3i49tgf6plfmlliy.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiem ze smęcę ale gdzie mam sie wygadać? Myślałam ze juz będzie tylko lepiej a tu takie cyrki.
    Mąż mi mówi żebym zasuszyła pokarm i zrezygnowała z karmienia bo moje zdrowie tez ważne.
    A ja juz sama niewiem bo w końcu tyle przeszłam i co zrezygnować ? Ale z drugiej strony niewiem czy znowu cos sie nie przyplącze...:(

3i49tgf6plfmlliy.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka,współczuję Ci strasznie,nie wiem co Ci doradzić:( moze udaj sie do jakiegoś lepszego lekarza... Moze cos zaradzi innego. Masakra z ta piersią.
    Smęć nam ile Ci się żywnie podoba,zdecydowanie musisz sie wygadać, a my nieseyy nie możemy Ci pomoc,jedynie jakos starac sie wesprzeć:*

BATTINKA, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 01:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka wygadaj sie kochana ile potrzebujesz !
    Maz sie martwi o Twoje zdrowko ale to Ty musisz podjac decyzjd ale jest sprawia Ci to taki bol to moze faktycznie warto o tym pomyslec , musisz miec przeciez sile dla swojej kruszynki a wiadomo ze jak cos boli i czlowiek zle sie czuje to jest ciezko :(

Zakretka o to to! I tak prosze myslec kochana :*

BATTINKA lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 01:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde moje dziecko nie zmrużyło oka od 17. Bujam ja w bujaku a ona ryczy...szok!,skąd te dzieci biorą siły ja się pytam. :(

3i49tgf6plfmlliy.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 01:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka czasami sama zadaje sobie to pytanie ...
    Kochana jak ta pierś ? Jutro masz na która tego lekarza ?!

P.S zapomnialam Wam Ciocie wcześniej powiedzieć , że kikucik nam odpadl dzis w południe :-D

agania, jaroszka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy mogę wypić fervex? Łapie mnoe choroba. Czy ściągnąć mleko i raz podać z butli po fervexie żeby jej nie przestawiać?

• maluda Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :)
    my po pierwszej nocy w domku :)
    Ps. dzisiaj postaram się Wam opisać wszystko w skrócie, co się u nas przez te wszystkie dni działo...

Czeka nas dzisiaj pierwszy spacer więc mam do Was pytanie- jak ubieracie swoje maluszki na spacer? (boję się, że ubiorę synka za ciepło).
    Z góry dziękuję za rady :)

relganli4wkmj4ii.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze Mika tego nie wiem ... Ale chętnie sama się dowiem w razie w .
    Maluda super ! :-) czekamy na opowieść :*

Kurcze mój mały chyba jednak pięknie normuje sobie już powoli czas spania ... 3 noc a on o tych samych godzinach na jedzenie wstaje :-) chociaż dziś od 3-5 mniej więcej nie miał zamiaru spać hehe wiercil się , oczy jak 5 zł haha
    Maluda a co do ubioru na spacerek nie pomoge bo kurcze My przed sobą nadal mamy ten spacer . Planujemy wyjść w środę na pierwszy jednak :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 07:42

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • maluda Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona, ale i tak dziękuję za odpowiedź :) ja to już nie chcę czekać, bo prawie 3 tygodnie zapachu szpitala to już zdecydowanie za długo, pora zmienić klimat :) chcę wykorzystać dni dopóki nie jest zimno :)

relganli4wkmj4ii.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maluda, a masz jakiś kombinezonik? Ja mam same cieple, wiec wyprowadzam małą tak: Body z długim rękawem, spodenki grubsze i ciepla polarowa bluza. Na to koniecznie kocyk duży, który w miare jaka temp ma kark Natalki można zlozyc na dwa, cztery lub jak jest ciepło po prostu pojedynczo. Musisz pamiętać ze takie maluszki machają rękami i zrzucają z siebie gore kocyka dlatego przyda sie jakas cieplejsza bluza.

iv09hdge6yql001e.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika, z tego co widzę w necie nie powinno sie pic fervexu. Jak mnie cos rozbieralo to pediatra powiedziała ze tylko mogę leki z serii prenalen albo oczywiście domowe sposoby.moze spróbuj imbir i te sprawy?

iv09hdge6yql001e.png
  • maluda Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aanaa wrote:
    Maluda, a masz jakiś kombinezonik? Ja mam same cieple, wiec wyprowadzam małą tak: Body z długim rękawem, spodenki grubsze i ciepla polarowa bluza. Na to koniecznie kocyk duży, który w miare jaka temp ma kark Natalki można zlozyc na dwa, cztery lub jak jest ciepło po prostu pojedynczo. Musisz pamiętać ze takie maluszki machają rękami i zrzucają z siebie gore kocyka dlatego przyda sie jakas cieplejsza bluza.

Aanaa dziękuję :) Mam dwa kombinezony jesienne więc dlatego zastanawiam się co założyć pod ten kombinezon.

relganli4wkmj4ii.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybaczcie ze tak na raty ale przypominam sobie co czytałam w nocy i staram się odnieść do tego co pamiętam.
    Battinka, ja uważam ze fajnie karmić piersią, a nie ze trzeba to robić za wszelką cenę. Bardzo dużo przeszlas i dalej cierpisz więc kurczę, jesli nie będzie lepiej to moze nie mecz się? Pamiętaj ze dziecko wyczuwa stres podczas przystawiania, a wątpię ze można zachować spokój gdy karmienie jest tak bolesne. Jakiej decyzji nie podejmiesz, pamiętaj ze Cie wspieramy :-*
    Mika, Tobie życzę żeby wreszcie życie przestalo rzucać Ci klody pod nogi :-*
    Ola, moze ściągaj pokarm raz, dwa razy dziennie, moze starczy wtedy na jedno jedzonko chociaż a Ty zaoszczędzisz czasu? Chyba ze z racji tych guzków trzeba częściej?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 08:23

iv09hdge6yql001e.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maluda, przede wszystkim nie wolno dziecka przegrzać bo wtedy łatwo o przeziębienie. Ja bym zalozyla pod kombinezon tylko body i jakies moze spioszki, a jak będzie za Malo to nakrywasz kocykiem :)

maluda lubi tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
‹‹ 2829 2830 2831 2832 2833 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ