X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 05:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas 4,5h :D po kąpieli ryk krótko,papu i spał....wgl wykąpałam się szybko bo R do pracy o 4:30wstaje,i jakby Mały płakał to żeby miał cyca,przychodze do łóżka a cała trójca śpi,oczywiście kocur na moim miejscu :D od 3:50 Mały próbował zjeść i nic,to przebrałam pampersa i właśnie zasnął przy cycku :)

Zakręcona co jak co ale tekst z "oczami w dupie" i like it ;) zgadzam się w 100%

Agaton spokojna Córcia to skarb :)

Mika kciuki zaciśnięte:*

My prosimy o kciuki bo sama z Małym na szczepienie jadę....4razy kłuć będą...uhhh

madu lubi tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 05:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko spalo i spalo dziś ... :-o po kąpieli , karmieniu porządny od powiedzmy nie całej 1 bo go tam dokarmialam troszkę ... Normalnie szok , zauwazylyscie , że nasze dzieci hurtowo albo śpią albo nie ?! Hahaha nagle dziś każdej spalo dziecko a dwa dni temu nie hahah .

madu, aanaa lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dzieciątka pozwoliły się dzisiaj wyspać :-)
    Moja Zuzka usnela po kąpieli i spała od 19-21. Później zaczęła nóżkami machać, spinac się, jakby bolał ja brzuszek. Domyślam się ze od gołąbkow, niby gotowane, jadłam bez kapusty ale babcia zapomniała powiedzieć ze dołożyla cebulę. Pomeczyla się do 23, usnela i spała do prawie 2, cyc i później do 5. Zjadła, zrobiła kupke i wyspana, lezymy razem na poduszce i ma zaciesz :-)

Mikejla kciuki o 9 zaciśnięte.

Paulla za Was też :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 06:07

PauLLa, Maximmum lubią tę wiadomość

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie pospały dzieciatka ;-) Mój od 20.30-23.40,jadł pół godzinki,potem spał do 4,znow pół godz jedzenia i obudził sie po 6.Wzielam Go do siebie do łóżka na brzuszek bo meczyl sie z gazami i odrazu poszły ładne pierdzioszki ;-) teraz spi znow królewicz ;-)

Paulla powodzenia na szczepieniu!! My jutro idziemy..

Mika-kciuki zaciśnięte!

PauLLa lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U na początek wieczoru suer - 4,5h ,ale później co 2 h i przerwa w spaniu na suszarke i na pogaduchy . Uznał przed 6 i teraz znowu wisi na cycu .Ewidentnie ma potrzebuje prawie całej nocy ,żeby zrobić kulę .

Mikejka trzymam kciuki! Wierze,ze to będzie twój szczęśliwy dzień .

Paulla za Ciebie tez kochana! Ja tez boje się co to będzie na szczepieniu /)

PauLLa lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje za kciuki przydadzą się...oby w końcu (k.a - bo to już jest szczyt przesady co się w moim życiu dzieje przez ostatnie kilka miesięcy!) się zmieniło na lepsze, niekoniecznie musi być super!

Fajnie, że dały Wam dzieci pospać, ja nie zmrużyłam oka nawet na 5 minut. Moje dziecko zasnęło po północy po tym jak wciągneło 120 ml butli, później o 2 wsuneła 60 mojego mleka, obudziłą się o 4.30 wsunęła kolejne 100 mm i obudziła się ponad godzine temu. W trakcie kiedy "spała" tak sapała, jęczałą kręciła się, że nie spałam NIC A NIC. Jestem padnięta i ledwo widzę. Mam dość.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój oprócz epizodu kwekania od 3.
    15 do 3.40 spał od 23 do 6 :)

aanaa, paula1 lubią tę wiadomość

• aanaa Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika, trzymamy kciuki. Koniecznie daj znac po :-*

iv09hdge6yql001e.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka woe ! Twoje dzieciatko poszalalo :D

Paula Mika mocne kciuki :*

Ciesze sie ze mialyscie udane nocki oby juz tak zostalo ! :)

PauLLa, onka lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam kurwa dość!!!!!!!!!'''''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pojebani ludzie pojebany kraj!!!!

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    40 min przed rozprawa D dostał od tej babki SMSA!!!! "termin o 9 odwołany". Wiecie co co ja kurwa takiego zrobiłam no co!!! Adwokat bez jego wiedzy wycofał sprawę bo ponoć D się sam zwolnił w mailu! Jasne szkoda ze.oni zwolnili go w dniu pracy 31.08 a on wysłał im meila juz pod koniec września. Najpierw miało pójść gładko bo niby najlepszy adwokat a teraz? Teraz wyladujemy na ulicy w mnóstwem długów i to juz niedlugo

• my dream Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Mamuśki. Dolączam sie do wysłanych Mamusiek. Mój Pawelek wciągu dnia spal może godzone w sumie, ale za to w nocy pięknie spal, budzik sie co 3godzinki na jedzonko. Nawet teraz usnal (jestem w szoku ale niech śpi mój Dziubeniek :))

mhsvh371pdpt408y.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :( Mikejla to ona nie mogla o tym wam wczesniej powiedziec ? Tylko na ostatnia chwile . Dziwny adwokat :/ Mozecie sie odwolac , albo cos ?

A i mialam zapytac : a Ty dostalas jakies becikowe czy cos ? Bo chyba istnieje cos takiego w De ?
    I wydaje mi sie , ze zwolnic sie mozna tylko pisemnie listem poleconym ? :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 08:48

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • my dream Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurczę Mika może da się to jakos wyjaśnić, odkręcić. Może lepszy adwokat pomoże?

mhsvh371pdpt408y.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odwołać? Przecież to NASZ.adwokat wycofał sprawę bo to pizda nie adwokat a ponoć kurwa najlepszy się trafił. Ciekawe kto mu ma zapłacić za "prowadzenie sprawy". Socjalnych pieniędzy nie.dostaniemy bo była firma wstrzymuje papiery i co mamy kurwa zrobić??? Tym jebana pierdolony uchodźcok kurwa wszystko NA JUZ porozdawali a j nawet 1euro kurwa juz nie mam!!!!!!!!!!!!! D poszedł do biura z rachunkami.i.długami.wszystkimi pytać co ma teraz zrobić!! Nawet do pl nie.ma za co wrócić. Becikowe? Składalismy miesiąc ponad temu wniosek do caritasu ze jesteśmy w trudnej sytuacji i staramy się o wyprawkę i co? Cisza. Pisałam do nich kilka meili i nic. Wszyscy ale to wszyscy się od nas dupa odwrócili i olali

• Blondik Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla, straszna sytuacja :(

moja fajnie śpi, po 3-4 godziny, ale karmienie+usypianie zajmuje ok. 1,5 godz... :(

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla moze jednak uda sie jakos te papiery od bylego pracodawcy odebrac . Bo z tego co czytam na niemieckiej stronie to mozecie dostac kase i to od 300 do 1800€ . Warto chyba za tym polazic . Wiem , ze latwo sie mowi , ale wez tego twojego za fraki i idzcie sie upominac o Wasze .
    A Twoj maz obecnie pracuje ?

Tu jest kalkulator ile mozesz dostac zasilku rodzinnego .
    http://www.familien-wegweiser.de/Elterngeldrechner

Pewnie juz to sama znalazlas ,ale chcialabym jakos pomoc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 09:25

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka my to wszystko wiemy tylko to trwa. A ja dostane 300 nie 1800 bo nie pracowałam tu nigdy. Poza tym 300 nie rozwiązuje naszych problemów a dostać jak znam to kurewskie moje Szczęście dostaniemy chuj wie kiedy. Szwagierka dostała po trzech miesiącach. Do tego czasu zginiemy.

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A pracodawca specjalnie w chuja leci i nie chce mu papierów oddać dlatego liczyliśmy na ta rozprawę. Nie wiem co mam robić ani rodzina mi nie chce pomóc ani państwo tutaj. To co mamy kurwa zrobić? Iść kraść??

• jacusianka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla, a nie mozesz zglosic w sadxie, ze adwokat dzialal na Wasza szkode i chcecie od nowa wznowic sprawe z kims nowym?
    Nasx chłopak tez dzis dobrze spal,:) najpierw od ,22.30 do 2.30 zssnal pzy karmieniu, a ja razem z nim :) pozniej zasnal po 3, obudzil soe o 6, i przd 7 jeszcze kimnelismy na godzinke :) teraz znowu spi :)

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
‹‹ 2847 2848 2849 2850 2851 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ