Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas 4,5h
po kąpieli ryk krótko,papu i spał....wgl wykąpałam się szybko bo R do pracy o 4:30wstaje,i jakby Mały płakał to żeby miał cyca,przychodze do łóżka a cała trójca śpi,oczywiście kocur na moim miejscu
od 3:50 Mały próbował zjeść i nic,to przebrałam pampersa i właśnie zasnął przy cycku
Zakręcona co jak co ale tekst z "oczami w dupie" i like itzgadzam się w 100%
Agaton spokojna Córcia to skarb
Mika kciuki zaciśnięte:*
My prosimy o kciuki bo sama z Małym na szczepienie jadę....4razy kłuć będą...uhhh
madu lubi tę wiadomość
-
Moje dziecko spalo i spalo dziś ... :-o po kąpieli , karmieniu porządny od powiedzmy nie całej 1 bo go tam dokarmialam troszkę ... Normalnie szok , zauwazylyscie , że nasze dzieci hurtowo albo śpią albo nie ?! Hahaha nagle dziś każdej spalo dziecko a dwa dni temu nie hahah .
madu, aanaa lubią tę wiadomość
-
To dzieciątka pozwoliły się dzisiaj wyspać
Moja Zuzka usnela po kąpieli i spała od 19-21. Później zaczęła nóżkami machać, spinac się, jakby bolał ja brzuszek. Domyślam się ze od gołąbkow, niby gotowane, jadłam bez kapusty ale babcia zapomniała powiedzieć ze dołożyla cebulę. Pomeczyla się do 23, usnela i spała do prawie 2, cyc i później do 5. Zjadła, zrobiła kupke i wyspana, lezymy razem na poduszce i ma zaciesz
Mikejla kciuki o 9 zaciśnięte.
Paulla za Was teżWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 06:07
PauLLa, Maximmum lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Faktycznie pospały dzieciatka
Mój od 20.30-23.40,jadł pół godzinki,potem spał do 4,znow pół godz jedzenia i obudził sie po 6.Wzielam Go do siebie do łóżka na brzuszek bo meczyl sie z gazami i odrazu poszły ładne pierdzioszki
teraz spi znow królewicz
Paulla powodzenia na szczepieniu!! My jutro idziemy..
Mika-kciuki zaciśnięte!PauLLa lubi tę wiadomość
-
U na początek wieczoru suer - 4,5h ,ale później co 2 h i przerwa w spaniu na suszarke i na pogaduchy . Uznał przed 6 i teraz znowu wisi na cycu .Ewidentnie ma potrzebuje prawie całej nocy ,żeby zrobić kulę .
Mikejka trzymam kciuki! Wierze,ze to będzie twój szczęśliwy dzień .
Paulla za Ciebie tez kochana! Ja tez boje się co to będzie na szczepieniu /)PauLLa lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Dziękuje za kciuki przydadzą się...oby w końcu (k.a - bo to już jest szczyt przesady co się w moim życiu dzieje przez ostatnie kilka miesięcy!) się zmieniło na lepsze, niekoniecznie musi być super!
Fajnie, że dały Wam dzieci pospać, ja nie zmrużyłam oka nawet na 5 minut. Moje dziecko zasnęło po północy po tym jak wciągneło 120 ml butli, później o 2 wsuneła 60 mojego mleka, obudziłą się o 4.30 wsunęła kolejne 100 mm i obudziła się ponad godzine temu. W trakcie kiedy "spała" tak sapała, jęczałą kręciła się, że nie spałam NIC A NIC. Jestem padnięta i ledwo widzę. Mam dość. -
nick nieaktualny
-
40 min przed rozprawa D dostał od tej babki SMSA!!!! "termin o 9 odwołany". Wiecie co co ja kurwa takiego zrobiłam no co!!! Adwokat bez jego wiedzy wycofał sprawę bo ponoć D się sam zwolnił w mailu! Jasne szkoda ze.oni zwolnili go w dniu pracy 31.08 a on wysłał im meila juz pod koniec września. Najpierw miało pójść gładko bo niby najlepszy adwokat a teraz? Teraz wyladujemy na ulicy w mnóstwem długów i to juz niedlugo
-
Mikejla to ona nie mogla o tym wam wczesniej powiedziec ? Tylko na ostatnia chwile . Dziwny adwokat
Mozecie sie odwolac , albo cos ?
A i mialam zapytac : a Ty dostalas jakies becikowe czy cos ? Bo chyba istnieje cos takiego w De ?
I wydaje mi sie , ze zwolnic sie mozna tylko pisemnie listem poleconym ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 08:48
[*] 6tc 07.01.2015
-
Odwołać? Przecież to NASZ.adwokat wycofał sprawę bo to pizda nie adwokat a ponoć kurwa najlepszy się trafił. Ciekawe kto mu ma zapłacić za "prowadzenie sprawy". Socjalnych pieniędzy nie.dostaniemy bo była firma wstrzymuje papiery i co mamy kurwa zrobić??? Tym jebana pierdolony uchodźcok kurwa wszystko NA JUZ porozdawali a j nawet 1euro kurwa juz nie mam!!!!!!!!!!!!! D poszedł do biura z rachunkami.i.długami.wszystkimi pytać co ma teraz zrobić!! Nawet do pl nie.ma za co wrócić. Becikowe? Składalismy miesiąc ponad temu wniosek do caritasu ze jesteśmy w trudnej sytuacji i staramy się o wyprawkę i co? Cisza. Pisałam do nich kilka meili i nic. Wszyscy ale to wszyscy się od nas dupa odwrócili i olali
-
Mikejla moze jednak uda sie jakos te papiery od bylego pracodawcy odebrac . Bo z tego co czytam na niemieckiej stronie to mozecie dostac kase i to od 300 do 1800€ . Warto chyba za tym polazic . Wiem , ze latwo sie mowi , ale wez tego twojego za fraki i idzcie sie upominac o Wasze .
A Twoj maz obecnie pracuje ?
Tu jest kalkulator ile mozesz dostac zasilku rodzinnego .
http://www.familien-wegweiser.de/Elterngeldrechner
Pewnie juz to sama znalazlas ,ale chcialabym jakos pomocWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 09:25
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
[*] 6tc 07.01.2015
-
Lojka my to wszystko wiemy tylko to trwa. A ja dostane 300 nie 1800 bo nie pracowałam tu nigdy. Poza tym 300 nie rozwiązuje naszych problemów a dostać jak znam to kurewskie moje Szczęście dostaniemy chuj wie kiedy. Szwagierka dostała po trzech miesiącach. Do tego czasu zginiemy.
-
Mikejla, a nie mozesz zglosic w sadxie, ze adwokat dzialal na Wasza szkode i chcecie od nowa wznowic sprawe z kims nowym?
Nasx chłopak tez dzis dobrze spal,najpierw od ,22.30 do 2.30 zssnal pzy karmieniu, a ja razem z nim
pozniej zasnal po 3, obudzil soe o 6, i przd 7 jeszcze kimnelismy na godzinke
teraz znowu spi
[/url]
[/url]