Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
agaton, tak, te
Naprawdę są fajne, a do tego tanie.
Tadek dzisiaj chce mnie do wariatkowa wysłać. L nawet 2h wcześniej z pracy wrócił, bo mały cały dzień wyje. Mnie znowu kręgosłup napieprza i poszedł nerwoból na obydwa żebra i ledwo daję radę go podnosić, a on nie noszony i nie na cycu się po prostu drze. Ja ryczałam już jak cholera, bo kręgosłup bolał, ale nosić i tak musiałam, bo wył. Koszmar. Spał dzisiaj może ze 2h w ciągu całego dnia
szczęśliwa, mój też nie chce smoczka. Pociumał go chwilę, przysnął na minutę i wrzask. Ani razu więcej nie mogłam mu wsadzić potem. Przytrzymywałam, ale nic to nie dało, wył i wypluwał. -
Dziewczyny, nie wiem czy u Was to zadziała ale polecam pieluszkę tetrową przytulić do oczek - na mojego (oczywiście nie zapeszając) to działa i ładnie zamyka oczka do spania. Czasem oczywiście się trzeba pomęczyć ale ogólnie pielucha daje radę
.
-
Dzięki Zakocona,kupie sobie,tam sa tez z krótkim i długim rękawem:) mi tez się na pewno przydadzą na przyszłość
Ale macie te dzieciaczki,współczuję. Hela nadal głównie spi,czasem sie robi nerwowa,ale smoczek ja często uspokaja,a jak smoczek nie daje rady to cyc zawsze działa:) teraz wlasnie siedze sobie i Hela mi na rękach spi,ciekawe co będzie jak ja odloze,na co wcale nie mam ochoty,bo sobie na nią patrzę i sie zachwycam:) schrupalabym ją jak nic:pMikejla lubi tę wiadomość
-
Ola tez to mialam pisac dzis u nas pielucha tfu tfu zaczela dzialac jak je cycka to ma na boku a jak go usypiam i tfzymam to mam na klatce i on sie w nia wtula a jak go odkladam to trzyma sobie ja roczkami i ma z boku buzki . Czytalam ze na pieluszce zostaje zapach mmy i dlatego dziecoaczki to lubia .
Zakocona to chyba mamy jakis blizniakow
U mnie usypianie od 19:30 ... Wlasnie odlozylam go zobczymy na ile tymczasem korzystam i ide spac chociaZ na15 minut!
Agaton oj Ci sie trafila grzEczniutlka ta Hela !
Ale ja tez mam ochote schrupac mojego ! A jak sie usmiechnie to jestem najszczesliwsza
Dobranoc :* spokojnej nocy wam zycze !, -
Zakocona dołączam....straszny dzień dziś...Mały miał dwa ataki jakieś i ryk...pisałam Wam jakiś czas temu że płakał tak a ja ja razem z nim i mocno przytulalam...dzisiaj dwa razy tak było....coś na uspokojenie zdałoby się...jutro szczepimy...już po dzisiejszym dniu chora jestem...wszystko mnie boli...wgl pod koniec ciąży złapał mnie kaszel duszacy,na szczęście jak miałam szwy po cc to raz kaszlałam a tak woda pod ręką była zawsze...dziś mama kupiła mi prenalen. Ogólnie mam dosyć...
-
U nas ro samo. W ciagu dnia spal tyle co na spacerze. Po południu pare godzin był obok, a od 19 masakra. Cuc na chwile uspokaja, a tak to ryk. Nawet w chuście płakał. To chyba skok rozwojowy...problemy ze snem, z jedzeniem... Do piątku chodził jak w zegarku. Żal mi Skarba...
[/url]
[/url]
-
Moja młoda je jak nie wiem...dałam jej mm zjadła prawie całą butle i nadal nie wybiera się spac...może czuje nerwy...strasznie się denerwuje... Agaton dziękuję Ci kochana, wasze wsparcie jest dla mnie bardzo pomocne. Samo to, że mogę komuś się wygadac...
-
Mój misiaczek mały dzis w dzień całkiem ładnie spał i oby tak w nocy , nie zapeszajac
ale coś się prezyc zaczyna , dalam mu esputicon tak jak położna kazała dawać 4 razy na dobe ... Mam nadzieję że polki zaraz nie odstawi
Zakocona rozumiem , dzięki za rady ... Popatrzeć na te chusty muszę , to do danego wieku można używać ? Wiadomo że nie będę kilkuletniego dziecka nosić hehe
Mika kciuki mocne jeszcze mocniejsze za jutro :-*
Fresh , Blondik Jezu !!!! :-o
Oczy w dupie nawet trzeba mieć przy dzieciach ... Nie ma co.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 00:18