Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja byłam z Tyśką tylko w salonie samochodowym, bo zmieniamy auto
A tak to tylko dom i babcie. Nie zabrałabym jej nigdzie na zakupy. Potrzeby, żeby wyjść nie mam. Wszystko przez neta zamawiam. I jedzenie i apteczne i ciuchy. Wychodzę tylko na spacery
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyZakręcona 6w1 dodatkowo zawiera szczepionkę przeciwko zoltaczce. Jak szczepisz 5w1 to zoltaczka jest w oddzielnym preparacie ale jest to szczepienie obowiązkowe.
Ja zrobiłam wczoraj 5w1 i zoltaczke na razie reakcji brak. Za tydzień pneumokoki i rotawirus ( pneumokoków nie chciałam pierwotnie szczepić ale jak się dowiedziałam ze to jest dość popularna choroba wśród przedszkolaków - min córka sąsiadów miała tydzień temu - to zdecydowałam ze zaszczepie).
Amerie ja tylko dokarmialam mm i nan pro uwielbia, a nutramigenu najpierw nie chciał a potem wypił i wszystko zwrócił. -
ZakręconaOna wrote:Świnko a Ja mam się ok
Oskar dziś niesamowicie niespokojny , baczki puszcza ledwo co i bardzo go to boli ... Już nie wiem jak mam mu pomoc
A co do dojarek to dziś noooo , zadzwilam się niesamowicie ... 230 ml z dwóch cyckow plus najedzony maluch ! Szok !
Krowkami chyba powinno się nas nazywać hahah
Nie pomożesz mu, bo to jelitka pracują wszystko sie tam kształtuje- tak ma byc moj tez sie krzywi jak baki i kupa idzie widać ze to dla niego nieprzyjemne, wczoraj położna mi tak powiedziała, wiec nie martw sie - przejdzie.polkosia lubi tę wiadomość
-
lojkalojka wrote:jaroszka ,Paulla pytacie o plesniawki ,wiec sa nadal
Moje piersi juz dobrze ,ale maly ma nadal kilka bialych kropek w buzi . To juz drugi tydzien leku i obawiam sie , ze nie zejda . Nie wiem czy ten lek bardziej nie uczula . Maly majuz krostki na calym ciele . Czekam jeszcze tydzien i wracam do lekarza . Zobaczymy co zaleci . A sa jakies sprawdzone leki w Pl bez recepty na plesniawki ? Bo moze warto , zeby siostra mi wyslala .
Super chlopaki Paulla i zakocona
Ej a moj nie super?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 14:13
aanaa lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9254dfc2a0d9.jpg
Ciągle nie wiemy po kim to wysokie czołoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 14:27
jaroszka, lojkalojka, szczesliwa_mamusia21, Bąbelek, agania, Little Frog, PauLLa, madu, agaton, ZakręconaOna, Lexie, WiedźmaMaKota, zakocona, Natka88, paula1 lubią tę wiadomość
-
Bąbelku no tak! Nasze cudaczka tego samego dnia sie urodziły! To Wy tez świętujecie miesiąc w sobotę
Piszecie o szczepionkach- ten sam temat na Facebooku...ja sie tam wypowiedziałam, tutaj powtórzę.
Szczepie "po staremu" 3 wkłucia+doustnie na rotawirusa, a pneumokoki pózniej. Ja jestem generalnie bardzo ostrożna, a takie wynalazki jak szczepionki 6w1, czy nawet 5w1 to nie dla mnie...ja tam sie boje i sie do tego przyznaje. Wole go zaszczepić tak jak połowa z nas była szczepiona.madu, my dream, Bąbelek, lojkalojka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Ej a moj nie super?
jaroszka prosze o wybaczenie za przeoczenie zdjecia? plisssssss
aanaa jakie wysokie czolo ???
Piekna cora i sliczny malutki nosekWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 14:37
jaroszka, aanaa, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015