Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jaroszka cudowni jesteście :-*
Mój Oskar też ma odparzona pupke , smaruje sudocremem na zmianę z bepanthenem i nic ... Mąka ziemniaczana też idzie w ruch , clotrimazolem też dziś smarowalam i oby przeszło , kapany jest w emolium .
Kuzwa ale on mi się dziś prezy biedaczek , ciągle na cycku aż wyl bo puste dojary były on się denerwowal strasznie i płakał a Ja razem z nim
W końcu dalam mu 60 ml butli i pojadl , zarzygal się , ulalo mu się , znów się orzygal i Mama wparowala do niego na szczęście , wybekal się dodatkowo jeszcze i znów zasnął .
Nocka będzie przejebana jednym słowem !!! -
O matko jedna na tydzien !!! Jak by tak bylo bardzo by mnie to zaniepokoilo .
Moj synek spi od 15
I rano tez mial drzemke 3.5h .
Znajac malego to pewnie noc bedzie kiepska
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Hej,u mnie w domu jak mam czas to i posprzątane i ugotowane,ale nieraz bylo tak,ze czekam na męża z Hela na brzuchu,bo co odloze to ryk, i ani obiadu ani porządku:P wszystko zalezy od dziecka;)
U nas jest czas na wszystko ostatnio,bo maz ma wolne i dużo oglądamy seriali na kompie,bo albo Hela śpi,albo na cycku wisi,to zawsze wtedy cos odpalamy;) no i ostatnio codziennie nas ktos odwiedza, juz opanowalam karmienie przy gościach:)
A kup u nas jest okolo5-7 mysle,co pielucha to albo kupa albo kilka kleksow;)
Laski mam pytanie co robicie jak maleństwo spi i slyszycie,ze kupa poszla? Budzicie na przewijanie czy zostawiacie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 19:14
-
Agaton, ja budzę bo mala ma zaczerwienioną pupę i nie chce żeby się pogorszyło. Ale u nas jest jedna max dwie kupy dziennie wiec nie robię tego czesto
zresztą staram się robić to delikatnie żeby jej nie rozbudzić za bardzo.
agaton, polkosia lubią tę wiadomość
-
Agaton, w życiu bym nie wybudzila. Jak mu przeszkodzi, to się sam wybudzi
Mały po dniu darcia się co chwile i koszmarnej nocy spał 16-17, cyc itd i 18;30 usnął znowu. Jestem wykończona, ale L wychodzi sobie i noc będę znowu tylko ja się małym zajmowała, bo on będzie pić, to nie będzie spał w sypialni. ^@*$(@ mam dosyć. -
nick nieaktualny
-
Oskar przespal 3 h pełne , obudził się , przebrany , wymyty i pojadl z dojarki i zasnął ale już się prezyl więc coś czuje że będzie kicha dziś w nocy
Ide się na szybko umyć i poogladam trochę opowieści z Narni w TV i poloze się .
Jutro odwiedziny Dziadziusia mojego z zona więc od rana sprzątanko , zakupy , obiadek ... Muszę siebie ogarnąć jeszcze , pazurki zrobić i w końcu nogi ogolic hahahahahahahahhahahah bo mam jak małpa zarost -
Zakręcona,ja tez mam taki busz na nogach,ze szok... Musze się wydepilować w końcu,ale z takim owlosieniem to będzie trwało chyba pól godziny,wiec jakos nie mogę sie za to zabrać hehe:D
Dzieki dziewczyny,wczoraj wlasnie Hela miała taka podrażniona pupę i w nocy słyszałam jak sie sfajdała i w końcu nie przebralam jej.
Jaroszka,jedz jak możesz:) u mnie na stole michalki i ciasteczka,a ja ani jednego nie zjadłam. Twarda jestem i nie jem nic a nic słodyczy. Póki co przez tydzień schudłam pół kilo;) w takim tempie w dwa miesiące schudnę te 5 kg nadprogramowe. Byle tylko w spodnie jakies sie zmieścić
Byliśmy dzisiaj na burgerach po spacerze i mimo ze Hela nie spala to dala zjeść
-
PauLLa wrote:Dziewczyny ile podajecie czopka glicerynowego Maluszkowi???1/3 będzie ok???nagle z dnia na dzień przestał robić kupki i całe dnie męczy się i pręży przy bączkach...dziś po kąpieli chce podać jeśli nadal nic nie będzie...
Nam pediatra pozwolił na 1/2 czopka dla dzieci.PauLLa lubi tę wiadomość