Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde,Dziewczyny,u nas wczoraj byla proba seksu pierwszy raz takiego,miało być, z prawdziwego zdarzenia i to byl dramat. Nie wiem czy to kwestia prezerwatywy, bo bardzo okazjonalnie używaliśmy,a ostatnie ze dwa lata to w ogóle. Bolalo mnie i w ogóle dramat,a boje się bez prezerwatywy jednak. Ja chce szybko drugie dziecko,ale boje się ze jakby się teraz trafili,to bym straciła pokarm,a to by byl dramat...
Myślicie,ze jakbym sobie zrobila test owulacyjny,to można bez gumki się wtedy kochać? Chyba Male szanse żeby cos z tego bylo co nie?;P
-
nick nieaktualny
-
Aha,no jakby mi w ogóle cień paska wyszedł to bym nie ryzykowala,ale jakby byla tylko jedna kreska a drugiej nic a nic... Zostalo mi dużo tych testów, a tez uważam,ze są do kitu,wiec moze taki pożytek z nich zrobię
Jak juz okres dostane to luz, ja stosowalam naturalna metodę planowania rodzin i sorawdzila sie świetnie,wiec byle do okresu:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 22:01
jacusianka lubi tę wiadomość
-
Wsadzilam Helenkę do łóżeczka i czekałam pól godziny aż zaśnie i śpi sobie,a ja leze na łóżku:) ide sie zajac sobą,zaraz maz ze ścianki wróci:) a za dwa tygodnie,po wizycie kontrolej, zaczynam aerobik dwa razy w tygodniu:) bez brzuszków na razie:) juz czuje powera z powrotem, poza tym mój maz chodzi na ścianę 2-3 razy w tygodniu,wiec ja tez chce miec czas dla siebie:)
Chodzi ktoras z was na jakies ćwiczenia?
-
Tez bym poszła na.ściankę, tak mi brakuje wspinania się po skalkach ahhh pomarzyć mogę teraz.
Zakretka mojej po clotrimazolum przeszło a po sudocrem i bepabten jeszcze gorzej było.
Moja mała chyba jej bliskości brak faktycznie. Leżała na mnie spała odlozylam płacz. Teraz leży mi.znów na brzuszku i śpi. Ehh ten.gad mój mały -
Lojka moja co zmiana pampersa to kupa. Żadnych klików tylko kupa. 7 dziennie minimum
Ehh wogole na mecz bym poszła, na łyżwy...na rower. Kurde. Za rok wracam do polski i będę jezdziiiiiiic skakać wspinać się wszystko. Taka już to widzę leń mnie ogarnie pewnie...
-
Ja zaczne ćwiczyć w połowie grudnia po 6 tyg akurat i wizycie u lekarza
Mika no właśnie smaruje mu clo tylko .
Agaton Ja bym się bała jeśli chodzi o testy owulacyjne same określać :-p
A może jakąś inną antybobasowe uzyjecie na czas w którym starać się nie chcecie ani wpaść , jest jakas żeby można było karmić piersią ale zapomnialam zupełnie jaka . -
Ale dzisiaj noc popieprzona... Chyba najgorsza od wyjścia ze szpitala. Mloda pospala w miarę od 22-24 i koniec. Co chwila na cycu, niby po cycu usypia a pozniej masakra...kręci się w każdą stronę, marudzi. Ledwo na oczy patrze.
Jak u Was nocka? Może to taka noc do bani.
Zakocona to super ze tak długo spal, mogłaś się wyspaćWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 05:45
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
U nas spał od 21 u taty,a jak wzięliśmy go do kąpieli to darł się dopiero w wodzie...dawno tak nie płakał przy kapieli i ubieraniu...coś go ewidentnie bolało...dostał po wielu próbach czopek...i niestety nie jadł po kąpieli bo spał dalej...o 2:30 wstał z płaczem to zabrałam do nas,pojadł i wstał z tatą o 4:15 aż tata w szoku że bez budzika wstał do pracy:D wczoraj podaliśmy ten czopek na kupke i po godzinie była taka że ledwo pampers ogarnął
i dziś rano jadł i zaraz poszedł dosłownie pocisk hehe
teraz po karmieniu lulamy dalej:)
-
Zakocona super nocka
niby tyle usypiac ale cała noc spać no zazdrooo hehe
Paula jejku może to jednorazowa akcja :*
Zakręcona jak możesz to odsypiaj w dzień jak Mały śpi bo brak snu to zuooo
Mika zleci :* niedługo będziesz w pl :*
Drugi raz dodało mi posta zanim go skończyłam...te moje grube paluchy :<Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 05:51
-
Moja w nocy spi bardzo dobrze. Pobudka o 1:45 i 4, ściągam teraz mleko dla starszej.
Dziewczyny niepokoje sie kupami malej, niby pokazywałam lekarzowi i powiedzial, ze ok. Sa koloru oliwkowego i ciągnące, to śluz?
Czasami tez jest krew, ale wydaje mi sie ze to od podrażnionej pupy.
Tak to nic ja nie boli, czasem tylko steka. -
Agatka a nie zjadlas czego tłustego ?
Moja Mama mi opowiadała , że Ja miałam kupy ciągnące się że śluzem i właśnie zielonkawe takie jak najadla się rosołu tłustego np.
Ale w razie czego skontaktuj się z lekarzem jak masz możliwość bo wiadomo ze nie zawsze wszystko u każdego tak samo występuje .
Paulla nie umiem spać w dzień za bardzo , chciałabym ale mam mnóstwo rzeczy do zrobienia i szkoda mi dnia na prawdę ,dwa dni temu padlam na pysk na sofie w salonie , godzinę aż spalam w dzień a Mama zajęła się Oskarem a Ja byłam normalnie nie przytomna .
Dziś nocka dziwna , niby budził się co 1,5 h z tego co ogarnialam zegarekale jakoś tak szybko mi to zlatywalo , zanim zasnelam itp to musiałam wstać , on kwiukal z bólu brzuszka ale na wielkie szczęście nie płakał mi dziś , wypierdzial serię ładnie ale bolace serię były widać po nim . Teraz właśnie zasnął mi na piersiach na swoim brzuszku , od!ozylam go do lozeczka i śpi robaczek , oby pospal z godzinke chociaż bo przemeczony sam biedaczek jest . O 4:30 go wzielam do siebie na karmienie i tak zasnelismy :-p a tak kurcze omijam spanie z nim bo widzialam już że się przyzwyczaja
-
nick nieaktualny
-
Agatka, chustujecie sie?
Tadek obudził się o 8. Zjadł i teraz guga sobieach żeby codziennie tak spał.!.!
Paulla, a czemu tak późno go kąpiecie?
Onka, usnął ci bez karmienia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 08:31
-
Ignasiek znów zasnął o 20.30, spal do 00.30, pozniej pobidka 3.30, 6.30 i 8.17! Teraz wlasnie wsuwa sniadanko! Idealnie! Je i przysypia
wieczór był ciężki, bo juz był senny i marudził, ale go przetrzymałam
powoli chyba zaczyna sie stabilizować
[/url]
[/url]