X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agaton Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde,Dziewczyny,u nas wczoraj byla proba seksu pierwszy raz takiego,miało być, z prawdziwego zdarzenia i to byl dramat. Nie wiem czy to kwestia prezerwatywy, bo bardzo okazjonalnie używaliśmy,a ostatnie ze dwa lata to w ogóle. Bolalo mnie i w ogóle dramat,a boje się bez prezerwatywy jednak. Ja chce szybko drugie dziecko,ale boje się ze jakby się teraz trafili,to bym straciła pokarm,a to by byl dramat...

Myślicie,ze jakbym sobie zrobila test owulacyjny,to można bez gumki się wtedy kochać? Chyba Male szanse żeby cos z tego bylo co nie?;P

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton, testy owulacyjne u mnie zupełnie się nie sprawdzały (używałam jak staraliśmy się zajść w ciążę). Nie byłam w stanie ocenić, kiedy pasek jest ciemniejszy a kiedy jaśniejszy, a pasek wychodził mi przez dużo dni.

• agaton Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha,no jakby mi w ogóle cień paska wyszedł to bym nie ryzykowala,ale jakby byla tylko jedna kreska a drugiej nic a nic... Zostalo mi dużo tych testów, a tez uważam,ze są do kitu,wiec moze taki pożytek z nich zrobię:P
    Jak juz okres dostane to luz, ja stosowalam naturalna metodę planowania rodzin i sorawdzila sie świetnie,wiec byle do okresu:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 22:01

jacusianka lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wsadzilam Helenkę do łóżeczka i czekałam pól godziny aż zaśnie i śpi sobie,a ja leze na łóżku:) ide sie zajac sobą,zaraz maz ze ścianki wróci:) a za dwa tygodnie,po wizycie kontrolej, zaczynam aerobik dwa razy w tygodniu:) bez brzuszków na razie:) juz czuje powera z powrotem, poza tym mój maz chodzi na ścianę 2-3 razy w tygodniu,wiec ja tez chce miec czas dla siebie:)
    Chodzi ktoras z was na jakies ćwiczenia?:)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez bym poszła na.ściankę, tak mi brakuje wspinania się po skalkach ahhh pomarzyć mogę teraz.

Zakretka mojej po clotrimazolum przeszło a po sudocrem i bepabten jeszcze gorzej było.

Moja mała chyba jej bliskości brak faktycznie. Leżała na mnie spała odlozylam płacz. Teraz leży mi.znów na brzuszku i śpi. Ehh ten.gad mój mały

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka moja co zmiana pampersa to kupa. Żadnych klików tylko kupa. 7 dziennie minimum

Ehh wogole na mecz bym poszła, na łyżwy...na rower. Kurde. Za rok wracam do polski i będę jezdziiiiiiic skakać wspinać się wszystko :-D. Taka już to widzę leń mnie ogarnie pewnie...

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczne ćwiczyć w połowie grudnia po 6 tyg akurat i wizycie u lekarza :-)
    Mika no właśnie smaruje mu clo tylko .
    Agaton Ja bym się bała jeśli chodzi o testy owulacyjne same określać :-p
    A może jakąś inną antybobasowe uzyjecie na czas w którym starać się nie chcecie ani wpaść , jest jakas żeby można było karmić piersią ale zapomnialam zupełnie jaka .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika,współczuję Ci,ze tak sama tam jestes...
    Zakręcona,no tez się troche boje tych testów owu, no nic,przemyślimy to jeszcze wspólnie z mężem;)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 03:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nie spimy ... Od 1:30 mecza Oskara gazy , wzbudzające go że snu .. :-|
    Jak nie urok to sraczka ... Zmęczona jestem tak że ledwo na oczy widze

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 05:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero wstał z 10 min temu i się karmimy, a usnął o 24! Rekord :).

Usypianie za to znowu 4h..

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 05:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dzisiaj noc popieprzona... Chyba najgorsza od wyjścia ze szpitala. Mloda pospala w miarę od 22-24 i koniec. Co chwila na cycu, niby po cycu usypia a pozniej masakra...kręci się w każdą stronę, marudzi. Ledwo na oczy patrze.

Jak u Was nocka? Może to taka noc do bani.

Zakocona to super ze tak długo spal, mogłaś się wyspać :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 05:45

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 05:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas spał od 21 u taty,a jak wzięliśmy go do kąpieli to darł się dopiero w wodzie...dawno tak nie płakał przy kapieli i ubieraniu...coś go ewidentnie bolało...dostał po wielu próbach czopek...i niestety nie jadł po kąpieli bo spał dalej...o 2:30 wstał z płaczem to zabrałam do nas,pojadł i wstał z tatą o 4:15 aż tata w szoku że bez budzika wstał do pracy:D wczoraj podaliśmy ten czopek na kupke i po godzinie była taka że ledwo pampers ogarnął ;) i dziś rano jadł i zaraz poszedł dosłownie pocisk hehe :) teraz po karmieniu lulamy dalej:)

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 05:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona super nocka :) niby tyle usypiac ale cała noc spać no zazdrooo hehe :)

Paula jejku może to jednorazowa akcja :*

Zakręcona jak możesz to odsypiaj w dzień jak Mały śpi bo brak snu to zuooo :(

Mika zleci :* niedługo będziesz w pl :*

Drugi raz dodało mi posta zanim go skończyłam...te moje grube paluchy :<

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 05:51

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja w nocy spi bardzo dobrze. Pobudka o 1:45 i 4, ściągam teraz mleko dla starszej.
    Dziewczyny niepokoje sie kupami malej, niby pokazywałam lekarzowi i powiedzial, ze ok. Sa koloru oliwkowego i ciągnące, to śluz?
    Czasami tez jest krew, ale wydaje mi sie ze to od podrażnionej pupy.
    Tak to nic ja nie boli, czasem tylko steka.

km5st5odymuuq2ts.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka a nie zjadlas czego tłustego ?
    Moja Mama mi opowiadała , że Ja miałam kupy ciągnące się że śluzem i właśnie zielonkawe takie jak najadla się rosołu tłustego np. :-)
    Ale w razie czego skontaktuj się z lekarzem jak masz możliwość bo wiadomo ze nie zawsze wszystko u każdego tak samo występuje .

Paulla nie umiem spać w dzień za bardzo , chciałabym ale mam mnóstwo rzeczy do zrobienia i szkoda mi dnia na prawdę ,dwa dni temu padlam na pysk na sofie w salonie , godzinę aż spalam w dzień a Mama zajęła się Oskarem a Ja byłam normalnie nie przytomna .

Dziś nocka dziwna , niby budził się co 1,5 h z tego co ogarnialam zegarek :-| ale jakoś tak szybko mi to zlatywalo , zanim zasnelam itp to musiałam wstać , on kwiukal z bólu brzuszka ale na wielkie szczęście nie płakał mi dziś , wypierdzial serię ładnie ale bolace serię były widać po nim . Teraz właśnie zasnął mi na piersiach na swoim brzuszku , od!ozylam go do lozeczka i śpi robaczek , oby pospal z godzinke chociaż bo przemeczony sam biedaczek jest . O 4:30 go wzielam do siebie na karmienie i tak zasnelismy :-p a tak kurcze omijam spanie z nim bo widzialam już że się przyzwyczaja

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz jestem na ściślej diecie, prawie nic nie jem

km5st5odymuuq2ts.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka może powinnaś dawać Małej jakiś probiotyk na te kupy? Mi pediatra poleciła biogaie. Może to nie z jedzenia tylko po prostu Jagna tak ma i trzeba jej troszkę pomóc?

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula chyba dzisiaj zła noc - u nas dziś zamiast o 5 pobudka o 3, wielka kupa a potem wielki głód, wiec karmienie przesunięte. Potem obudził się o 5 ale nie karmiłam i potem o 650 zamiast o 8. A już tydzień chodził jak w zegarku.

• zakocona Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka, chustujecie sie?

Tadek obudził się o 8. Zjadł i teraz guga sobie :) ach żeby codziennie tak spał.!.!

Paulla, a czemu tak późno go kąpiecie?

Onka, usnął ci bez karmienia?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 08:31

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ignasiek znów zasnął o 20.30, spal do 00.30, pozniej pobidka 3.30, 6.30 i 8.17! Teraz wlasnie wsuwa sniadanko! Idealnie! Je i przysypia ;) wieczór był ciężki, bo juz był senny i marudził, ale go przetrzymałam :) powoli chyba zaczyna sie stabilizować ;)

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
‹‹ 2866 2867 2868 2869 2870 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ