WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, mnie nie dopadł na razie kryzys laktacyjny ;)

A co do spania, to śpię w koszulkach z H&M, które mają takie wzmocnienie/wbudowany stanik jakby ;) To takie topy do karmienia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 12:07

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacusianka, co to znaczy spowijać?

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton jestes na fb? Jesli tak to odezwij sie tam prosze a jak nie to wyslij mi zaproszenie i prześle Ci zdjęcia dot rutyny :)

Zakręcona tak samo proszę ;)

Jakby jeszcze któraś z Was chciała info to dajcie znac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 13:54

• agaton Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka jestem na fb,ale nie wiem jak Ty się nazywasz ma fb i na telefonie nie mogę znalezc tego posta gdzie są ksywki z bbf i z fb:) wyslalam ci zaproszenie:)
    Polkosia,chyba chodzi o takie ciasne otulanie:)

onka lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Jacusianka, co to znaczy spowijać?

Otulanie inaczej ;)

polkosia lubi tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo zakretka to faktycznie ale juz tylko 24 dni !
    D pojechal o 12' oj bylo ciezko ! :( zdolowalam sie mega jeszcze ta pogoda ...

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • my dream Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje szczęście male dzisiaj spi, je, sika i śpi. Az dziwne zawsze byla zabawa wariacje, a dzisiaj większość czasu spi. Posprzątałam ugotowalam obiad obejrzałam serial i.. Nie mam co ze sobą zrobić. Jestem uzależniona od Pawelka!!!

mhsvh371pdpt408y.png
  • my dream Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro idziemy na rehabilitacje z bioderkami. Ciekawe co powiedzą, czy są postępy.

mhsvh371pdpt408y.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bylam dzisiaj na konsultacji u gastrologa, lekarz na 99% jest pewny, ze to nietolerancja mleka krowiego i tu uwaga. Mam przejść na dietę, ale nie bardzo restrykcyjna, bo inaczej wydzielają sie toksyny, które przenikają do mleka matki. Jezeli po 3 tygodniach w kupie nadal bedzie krew, to pewnie czeka nast nutramigen :/

km5st5odymuuq2ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Ja bylam dzisiaj na konsultacji u gastrologa, lekarz na 99% jest pewny, ze to nietolerancja mleka krowiego i tu uwaga. Mam przejść na dietę, ale nie bardzo restrykcyjna, bo inaczej wydzielają sie toksyny, które przenikają do mleka matki. Jezeli po 3 tygodniach w kupie nadal bedzie krew, to pewnie czeka nast nutramigen :/

Agatka czy to znaczy ze masz jeść nabiał dalej? I o co chodzi z toksynami?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 16:35

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam już załamanie psychiczne całkiem. W drzwiach od mieszkania była wizytówka z opieki społecznej(takie biuro tutaj od spraw dzieci) że mamy się do nich niezwłocznie zgłosić! Jestem załamana. Tu mają nasrane w głowach jeśli chodzi o dzieci. Jak mam im wytłumaczyć ze nie robie jej krzywdy i robie co mogę? Pakuje se i uciekam w pizdu. Takiego ch ze im dziecko oddam! Po moim trupie

Któraś pisała ze smoczek to jej osobista porażka - moja osobista porażka to to, że już zaczęła się nami interesować opieka społeczna. Nie pogodze się z tym, czuje się jak gówno. Jak śmieć totalny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 17:42

• agaton Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde Mika, nie dziwie sie,ze się stresujesz... Ale mówilas,ze zglaszaliscie sie po pomoc,moze to dlatego przychodzą? Jest taka szansa?
    Wiem właśnie,ze w De i w Norwegi maja nasrane z tymi dziecmi i jest jakis przepis,ze każde dziecko musi miec swój pokój,o określonej ilości metrów kwadratowych.

Mika,cos mi się przypomniało. Kolezanka w Londynie pracowala w knajpie. Chciała wolne na wigilie, bo pracowala tam z Turkami,którzy nie obchodzili świat. Ale nie chcieli jej dać. W końcu powiedziała im,ze ona jest tu miejszoscia narodowa i oni nie respektują jej zwyczajów religijnych i domaga sie tolerancji. Pisze to po to,ze ty tez jestes mniejszością narodowa,wiec masz w De większe prawa niż rodowici Niemcy. Może spróbuj jakos tam postawić sprawy,te z którymi macie problem. Moze się przestrasza,ze będą miec problemy,jesli wam nie pomogą.
    Nie wiem juz sama,jakbym tylko mogla,to bym Ci pomogła...

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Natka88 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawno nie pisalam, nawet nie mam kiedy nadrobic:/

Jest moze wśród nas psycholog dzieciecy? Baaardzo potrzebuje 'pomocy' ;(

Mikejla, pomysl nad powrotem do Polski na powaznie, bo w DE jestes jednym wielkim klebkiem nerwow. W kraju masz rodzine, pomoga na ile beda mogli, a nikt Cie straszyć nie bedzie, ze odbierze Wam dziecko...
    Trzymaj się Kochana!

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
  • maluda Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:

U nas dzisiaj stwierdzono skazę białkową...

relganli4wkmj4ii.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ratunku, Madzia od 10 rano nie śpi. A Od 4 Ma kolke ...

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam coś napisać ale nie zapeszam...od 18 nie śpimy...do 22 chce go przetrzymać....R ma na popołudnie nagle... jutro paczka z gemini przyjdzie,żel na dziąsełka i witaminki...

Mika ja nawet nie wiem co pisać...ciągle problemy...a najgorsze że nawet nie ma jak pomóc...a dzieciątka nie odbiorą Ci :* nie mają prawa...

Aagatkaa oby obyło się bez polepszaczy...

My dream kciuki za bioderka :)

Ide ba film :) mały usypia hehe oby padł po kąpieli i spał długo w nocy :P

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka88 napisz na prv postaram się pomóc...

21.10.2015 Leon <3
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton nie mam większych praw - mało tego mam mniejsze prawa tu w de właśnie dlatego ze nie znam języka. Mają nas w dupie. Odsyłają od biura do biura. Nawet baba z caritasu mi napisała żebym przyszła 7.12!! A ja jej kurwa jego mac pisałam w mailu ze wszyscy nas odsyłają do kogo innego a 3.12 mamy się.wynieść!! A ta mi z 7.12 wyskakuje o żebym sobie tłumacza.wzięła!!!! Odpisałem jej ze potrzebuje pomocy juz a nie za tydzień!!!! Masakra jakąś. A mówią ze tu każdy pomaga a caritas nawet dupe pokazuje! Ja nie mam siły naprawdę. Darek jedzie jutro z siostra do Zgorzelca 700km!! Po to żeby wybrać pieniądze z konta ich mamy do którego ma upoważnienie jego siostra! Bo z Grecji nie można wysyłać pieniędzy przez to co się u nich działo banki wytrzymały przelewy. Wybiorą 3tys i zapłacimy jedna ratę wstecz za mieszkanie...za prąd zapłaciliśmy z mojego macierzyńskiego które miały być na jedzenie (to ze chciałam je odłożyć mogę zapomnieć). Nienawidzę tego kraju. Wiem wiem Szczęśliwa u Ciebie jest inaczej, ale sorry jak widzę co oni kurwa robią to zabilabym ich. Mają nas.w dupie totalnie a D tu tyral legalnie 2 lata!!! A taki pierdoleniec z Syrii przyjedzie i chce wszystko na juz (zrobili strajk na mieście bo mają im więcej kasy dać i samochód i dom!!!!) a my co? Nie mamy na jedzenie nawet. Czuje się naprawdę jak totalne zero. Całe życie uczciwie pracowałam uczyłam się nigdy nie miałam długów i teraz co? No właśnie.

Agaton opieka nie przyszła pomoc - podejrzewam ze Caritas zadzwonił do nich bo nie mamy prądu juz tydzień i to pierwszy krok żeby mi zrobić problem z dzieckiem. Taki ch jak.juz pisałam wcześniej prędzej ich wszystkich zabije.

Przepraszam za przekleństwa.

• aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onka wrote:
    Mam jeść wszystko, prócz produktów mlecznych, nawet śladowych ilosci

km5st5odymuuq2ts.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onka wrote:
    Mam jeść wszystko, prócz produktów mlecznych, nawet śladowych ilosci

km5st5odymuuq2ts.png
‹‹ 2891 2892 2893 2894 2895 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ