X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, mnie nie dopadł na razie kryzys laktacyjny ;)

A co do spania, to śpię w koszulkach z H&M, które mają takie wzmocnienie/wbudowany stanik jakby ;) To takie topy do karmienia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 12:07

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacusianka, co to znaczy spowijać?

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton jestes na fb? Jesli tak to odezwij sie tam prosze a jak nie to wyslij mi zaproszenie i prześle Ci zdjęcia dot rutyny :)

Zakręcona tak samo proszę ;)

Jakby jeszcze któraś z Was chciała info to dajcie znac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 13:54

• agaton Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka jestem na fb,ale nie wiem jak Ty się nazywasz ma fb i na telefonie nie mogę znalezc tego posta gdzie są ksywki z bbf i z fb:) wyslalam ci zaproszenie:)
    Polkosia,chyba chodzi o takie ciasne otulanie:)

onka lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Jacusianka, co to znaczy spowijać?

Otulanie inaczej ;)

polkosia lubi tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo zakretka to faktycznie ale juz tylko 24 dni !
    D pojechal o 12' oj bylo ciezko ! :( zdolowalam sie mega jeszcze ta pogoda ...

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • my dream Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje szczęście male dzisiaj spi, je, sika i śpi. Az dziwne zawsze byla zabawa wariacje, a dzisiaj większość czasu spi. Posprzątałam ugotowalam obiad obejrzałam serial i.. Nie mam co ze sobą zrobić. Jestem uzależniona od Pawelka!!!

mhsvh371pdpt408y.png
  • my dream Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro idziemy na rehabilitacje z bioderkami. Ciekawe co powiedzą, czy są postępy.

mhsvh371pdpt408y.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bylam dzisiaj na konsultacji u gastrologa, lekarz na 99% jest pewny, ze to nietolerancja mleka krowiego i tu uwaga. Mam przejść na dietę, ale nie bardzo restrykcyjna, bo inaczej wydzielają sie toksyny, które przenikają do mleka matki. Jezeli po 3 tygodniach w kupie nadal bedzie krew, to pewnie czeka nast nutramigen :/

km5st5odymuuq2ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Ja bylam dzisiaj na konsultacji u gastrologa, lekarz na 99% jest pewny, ze to nietolerancja mleka krowiego i tu uwaga. Mam przejść na dietę, ale nie bardzo restrykcyjna, bo inaczej wydzielają sie toksyny, które przenikają do mleka matki. Jezeli po 3 tygodniach w kupie nadal bedzie krew, to pewnie czeka nast nutramigen :/

Agatka czy to znaczy ze masz jeść nabiał dalej? I o co chodzi z toksynami?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 16:35

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam już załamanie psychiczne całkiem. W drzwiach od mieszkania była wizytówka z opieki społecznej(takie biuro tutaj od spraw dzieci) że mamy się do nich niezwłocznie zgłosić! Jestem załamana. Tu mają nasrane w głowach jeśli chodzi o dzieci. Jak mam im wytłumaczyć ze nie robie jej krzywdy i robie co mogę? Pakuje se i uciekam w pizdu. Takiego ch ze im dziecko oddam! Po moim trupie

Któraś pisała ze smoczek to jej osobista porażka - moja osobista porażka to to, że już zaczęła się nami interesować opieka społeczna. Nie pogodze się z tym, czuje się jak gówno. Jak śmieć totalny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 17:42

• agaton Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde Mika, nie dziwie sie,ze się stresujesz... Ale mówilas,ze zglaszaliscie sie po pomoc,moze to dlatego przychodzą? Jest taka szansa?
    Wiem właśnie,ze w De i w Norwegi maja nasrane z tymi dziecmi i jest jakis przepis,ze każde dziecko musi miec swój pokój,o określonej ilości metrów kwadratowych.

Mika,cos mi się przypomniało. Kolezanka w Londynie pracowala w knajpie. Chciała wolne na wigilie, bo pracowala tam z Turkami,którzy nie obchodzili świat. Ale nie chcieli jej dać. W końcu powiedziała im,ze ona jest tu miejszoscia narodowa i oni nie respektują jej zwyczajów religijnych i domaga sie tolerancji. Pisze to po to,ze ty tez jestes mniejszością narodowa,wiec masz w De większe prawa niż rodowici Niemcy. Może spróbuj jakos tam postawić sprawy,te z którymi macie problem. Moze się przestrasza,ze będą miec problemy,jesli wam nie pomogą.
    Nie wiem juz sama,jakbym tylko mogla,to bym Ci pomogła...

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Natka88 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawno nie pisalam, nawet nie mam kiedy nadrobic:/

Jest moze wśród nas psycholog dzieciecy? Baaardzo potrzebuje 'pomocy' ;(

Mikejla, pomysl nad powrotem do Polski na powaznie, bo w DE jestes jednym wielkim klebkiem nerwow. W kraju masz rodzine, pomoga na ile beda mogli, a nikt Cie straszyć nie bedzie, ze odbierze Wam dziecko...
    Trzymaj się Kochana!

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
  • maluda Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:

U nas dzisiaj stwierdzono skazę białkową...

relganli4wkmj4ii.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ratunku, Madzia od 10 rano nie śpi. A Od 4 Ma kolke ...

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam coś napisać ale nie zapeszam...od 18 nie śpimy...do 22 chce go przetrzymać....R ma na popołudnie nagle... jutro paczka z gemini przyjdzie,żel na dziąsełka i witaminki...

Mika ja nawet nie wiem co pisać...ciągle problemy...a najgorsze że nawet nie ma jak pomóc...a dzieciątka nie odbiorą Ci :* nie mają prawa...

Aagatkaa oby obyło się bez polepszaczy...

My dream kciuki za bioderka :)

Ide ba film :) mały usypia hehe oby padł po kąpieli i spał długo w nocy :P

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka88 napisz na prv postaram się pomóc...

21.10.2015 Leon <3
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton nie mam większych praw - mało tego mam mniejsze prawa tu w de właśnie dlatego ze nie znam języka. Mają nas w dupie. Odsyłają od biura do biura. Nawet baba z caritasu mi napisała żebym przyszła 7.12!! A ja jej kurwa jego mac pisałam w mailu ze wszyscy nas odsyłają do kogo innego a 3.12 mamy się.wynieść!! A ta mi z 7.12 wyskakuje o żebym sobie tłumacza.wzięła!!!! Odpisałem jej ze potrzebuje pomocy juz a nie za tydzień!!!! Masakra jakąś. A mówią ze tu każdy pomaga a caritas nawet dupe pokazuje! Ja nie mam siły naprawdę. Darek jedzie jutro z siostra do Zgorzelca 700km!! Po to żeby wybrać pieniądze z konta ich mamy do którego ma upoważnienie jego siostra! Bo z Grecji nie można wysyłać pieniędzy przez to co się u nich działo banki wytrzymały przelewy. Wybiorą 3tys i zapłacimy jedna ratę wstecz za mieszkanie...za prąd zapłaciliśmy z mojego macierzyńskiego które miały być na jedzenie (to ze chciałam je odłożyć mogę zapomnieć). Nienawidzę tego kraju. Wiem wiem Szczęśliwa u Ciebie jest inaczej, ale sorry jak widzę co oni kurwa robią to zabilabym ich. Mają nas.w dupie totalnie a D tu tyral legalnie 2 lata!!! A taki pierdoleniec z Syrii przyjedzie i chce wszystko na juz (zrobili strajk na mieście bo mają im więcej kasy dać i samochód i dom!!!!) a my co? Nie mamy na jedzenie nawet. Czuje się naprawdę jak totalne zero. Całe życie uczciwie pracowałam uczyłam się nigdy nie miałam długów i teraz co? No właśnie.

Agaton opieka nie przyszła pomoc - podejrzewam ze Caritas zadzwonił do nich bo nie mamy prądu juz tydzień i to pierwszy krok żeby mi zrobić problem z dzieckiem. Taki ch jak.juz pisałam wcześniej prędzej ich wszystkich zabije.

Przepraszam za przekleństwa.

• aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onka wrote:
    Mam jeść wszystko, prócz produktów mlecznych, nawet śladowych ilosci

km5st5odymuuq2ts.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onka wrote:
    Mam jeść wszystko, prócz produktów mlecznych, nawet śladowych ilosci

km5st5odymuuq2ts.png
‹‹ 2891 2892 2893 2894 2895 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ