Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia, mnie nie dopadł na razie kryzys laktacyjny
A co do spania, to śpię w koszulkach z H&M, które mają takie wzmocnienie/wbudowany stanik jakbyTo takie topy do karmienia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 12:07
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyAgaton jestes na fb? Jesli tak to odezwij sie tam prosze a jak nie to wyslij mi zaproszenie i prześle Ci zdjęcia dot rutyny
Zakręcona tak samo proszę
Jakby jeszcze któraś z Was chciała info to dajcie znacWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 13:54
-
Ja bylam dzisiaj na konsultacji u gastrologa, lekarz na 99% jest pewny, ze to nietolerancja mleka krowiego i tu uwaga. Mam przejść na dietę, ale nie bardzo restrykcyjna, bo inaczej wydzielają sie toksyny, które przenikają do mleka matki. Jezeli po 3 tygodniach w kupie nadal bedzie krew, to pewnie czeka nast nutramigen
-
nick nieaktualnyaagatkaa1984 wrote:Ja bylam dzisiaj na konsultacji u gastrologa, lekarz na 99% jest pewny, ze to nietolerancja mleka krowiego i tu uwaga. Mam przejść na dietę, ale nie bardzo restrykcyjna, bo inaczej wydzielają sie toksyny, które przenikają do mleka matki. Jezeli po 3 tygodniach w kupie nadal bedzie krew, to pewnie czeka nast nutramigen
Agatka czy to znaczy ze masz jeść nabiał dalej? I o co chodzi z toksynami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 16:35
-
Ja mam już załamanie psychiczne całkiem. W drzwiach od mieszkania była wizytówka z opieki społecznej(takie biuro tutaj od spraw dzieci) że mamy się do nich niezwłocznie zgłosić! Jestem załamana. Tu mają nasrane w głowach jeśli chodzi o dzieci. Jak mam im wytłumaczyć ze nie robie jej krzywdy i robie co mogę? Pakuje se i uciekam w pizdu. Takiego ch ze im dziecko oddam! Po moim trupie
Któraś pisała ze smoczek to jej osobista porażka - moja osobista porażka to to, że już zaczęła się nami interesować opieka społeczna. Nie pogodze się z tym, czuje się jak gówno. Jak śmieć totalnyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 17:42
-
O kurde Mika, nie dziwie sie,ze się stresujesz... Ale mówilas,ze zglaszaliscie sie po pomoc,moze to dlatego przychodzą? Jest taka szansa?
Wiem właśnie,ze w De i w Norwegi maja nasrane z tymi dziecmi i jest jakis przepis,ze każde dziecko musi miec swój pokój,o określonej ilości metrów kwadratowych.
Mika,cos mi się przypomniało. Kolezanka w Londynie pracowala w knajpie. Chciała wolne na wigilie, bo pracowala tam z Turkami,którzy nie obchodzili świat. Ale nie chcieli jej dać. W końcu powiedziała im,ze ona jest tu miejszoscia narodowa i oni nie respektują jej zwyczajów religijnych i domaga sie tolerancji. Pisze to po to,ze ty tez jestes mniejszością narodowa,wiec masz w De większe prawa niż rodowici Niemcy. Może spróbuj jakos tam postawić sprawy,te z którymi macie problem. Moze się przestrasza,ze będą miec problemy,jesli wam nie pomogą.
Nie wiem juz sama,jakbym tylko mogla,to bym Ci pomogła...
-
Dawno nie pisalam, nawet nie mam kiedy nadrobic:/
Jest moze wśród nas psycholog dzieciecy? Baaardzo potrzebuje 'pomocy' ;(
Mikejla, pomysl nad powrotem do Polski na powaznie, bo w DE jestes jednym wielkim klebkiem nerwow. W kraju masz rodzine, pomoga na ile beda mogli, a nikt Cie straszyć nie bedzie, ze odbierze Wam dziecko...
Trzymaj się Kochana! -
aagatkaa1984 wrote:Ja bylam dzisiaj na konsultacji u gastrologa, lekarz na 99% jest pewny, ze to nietolerancja mleka krowiego i tu uwaga. Mam przejść na dietę, ale nie bardzo restrykcyjna, bo inaczej wydzielają sie toksyny, które przenikają do mleka matki. Jezeli po 3 tygodniach w kupie nadal bedzie krew, to pewnie czeka nast nutramigen
U nas dzisiaj stwierdzono skazę białkową... -
Chciałam coś napisać ale nie zapeszam...od 18 nie śpimy...do 22 chce go przetrzymać....R ma na popołudnie nagle... jutro paczka z gemini przyjdzie,żel na dziąsełka i witaminki...
Mika ja nawet nie wiem co pisać...ciągle problemy...a najgorsze że nawet nie ma jak pomóc...a dzieciątka nie odbiorą Ci :* nie mają prawa...
Aagatkaa oby obyło się bez polepszaczy...
My dream kciuki za bioderka
Ide ba filmmały usypia hehe oby padł po kąpieli i spał długo w nocy
-
Agaton nie mam większych praw - mało tego mam mniejsze prawa tu w de właśnie dlatego ze nie znam języka. Mają nas w dupie. Odsyłają od biura do biura. Nawet baba z caritasu mi napisała żebym przyszła 7.12!! A ja jej kurwa jego mac pisałam w mailu ze wszyscy nas odsyłają do kogo innego a 3.12 mamy się.wynieść!! A ta mi z 7.12 wyskakuje o żebym sobie tłumacza.wzięła!!!! Odpisałem jej ze potrzebuje pomocy juz a nie za tydzień!!!! Masakra jakąś. A mówią ze tu każdy pomaga a caritas nawet dupe pokazuje! Ja nie mam siły naprawdę. Darek jedzie jutro z siostra do Zgorzelca 700km!! Po to żeby wybrać pieniądze z konta ich mamy do którego ma upoważnienie jego siostra! Bo z Grecji nie można wysyłać pieniędzy przez to co się u nich działo banki wytrzymały przelewy. Wybiorą 3tys i zapłacimy jedna ratę wstecz za mieszkanie...za prąd zapłaciliśmy z mojego macierzyńskiego które miały być na jedzenie (to ze chciałam je odłożyć mogę zapomnieć). Nienawidzę tego kraju. Wiem wiem Szczęśliwa u Ciebie jest inaczej, ale sorry jak widzę co oni kurwa robią to zabilabym ich. Mają nas.w dupie totalnie a D tu tyral legalnie 2 lata!!! A taki pierdoleniec z Syrii przyjedzie i chce wszystko na juz (zrobili strajk na mieście bo mają im więcej kasy dać i samochód i dom!!!!) a my co? Nie mamy na jedzenie nawet. Czuje się naprawdę jak totalne zero. Całe życie uczciwie pracowałam uczyłam się nigdy nie miałam długów i teraz co? No właśnie.
Agaton opieka nie przyszła pomoc - podejrzewam ze Caritas zadzwonił do nich bo nie mamy prądu juz tydzień i to pierwszy krok żeby mi zrobić problem z dzieckiem. Taki ch jak.juz pisałam wcześniej prędzej ich wszystkich zabije.
Przepraszam za przekleństwa.