Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Soraya, Klementynka nie pełza ani nie siada, jeszcze jej do tego daaaleko Ale ona się bez smoka podpasła i jest grubiutka, to może dlatego, prawie 9 kg już waży...
Dobrawa, soraya lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
maluda wrote:My podobnie, dopiero czekamy na drugie szczepienie 5 w 1, ale raczej nie będziemy (ja podchodzę bardzo ostrożnie do tematu szczepień).
Oglądałam ostatnio klika też w przedziale 9-36, ale zupełnie nie wiem, co kupić...
To tak jak ja -
soraya wrote:Jak patrzę na fb jak niektóre dzieciaki sprytnie siedzą i się przemieszczają to mimo ze wiem ze jeszcze czas to jakis niepokój czuje. Wiem wiem nie mozna porownywac kazde rozwija sie indywidualnie
no własnie własnie
mam to samo
juz myslałam nad założeniem na fb kącika wsparcia dla zaniepokojonych matek,
serio!soraya, Blondik lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu -
Dobrawa dobre dobre haha dla matek wariatek bez urazy proszę, moja tez nie siada i nie pelza mało tego nie przekreca się nawet z pleców na brzuszek chyba się trochę opoznila przez szynę no nic czekam cierpliwie
Dobrawa, soraya lubią tę wiadomość
-
Dobrawa wrote:villemo,
a gada chociaż?
ma ma ma,da da da czy coś w tym stylu?
bo u nas jest eeeee i inne nieartykuowane ,ach no i hej czasami
także cienko.
gadać gada ale nie są to świadomie wydawane dźwięki, z tego filmiku który zalaczylas tylko nie przewraca się z pleców na brzuszek więc muszę być cierpliwa i na spokojnie w końcu matka wariatka.Dobrawa lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:No wiem, ale ona jest znów koło 90 centyla, więc jednak większość wypada na mniejsze No, a chłopak to wiadomo, że może być jeszcze większy
Ale wzrost tez mu poza skalę wyjezdza:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 22:39
polkosia lubi tę wiadomość
-
U nas wzrost nie wiem, bo inaczej wychodzi lekarzowi, inaczej pielęgniarce, a inaczej mi Ale nosi 74 i 80 już, więc pewnie jest OK. Jak zaczęła ssać smoka, to nam z 90 na 75 centyl w 2 miesiące spadła, a teraz po odstawieniu (już prawie miesiąc) nadrobiła mega szybkoKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn