Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję Wam bardzo
Jak Pani dr mi powiedziała że będzie dziewczynka to aż się popłakałam .
Jeszcze czekam na potwierdzenie za 2 dni na prenatalnych chociaż moja gin jest przekonana .
Zakręcona - ja już dziś się ledwo powstrzymałam przed zakupami heheDobrawa, Little Frog, stokrotka25, maluda lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Pogoda ładna jak narazie , zobaczymy co będzie później więc jakiś spacerek by dłuższy się przydał za półtorej h na silownie idę chociaż tak połamaną mam szyje ze szok
... pozwoliłam spać dziecku mojemu ze mną dziś haha i mam skutki :PP
A Wy jakie.plany na dziś macie ? -
nick nieaktualny
-
Witam ! Ja mam na 10 wizyte u pediatry , a potem odbieram corke ze szkoly na obiad . U nas pogoda tez piekna ,ale wieje . Tak czy inaczej w planie dlugi spacer
onka to czysta jaglanka na wodzie . Leon ja uwielbiaonka lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
polkosia wrote:Ola, super wieści To jakie imię?
Ile taką kaszę gotować? Bo ja zawsze do zupy tylko dorzucam, to nie wiem
Ja mam z SunBaby i po prostu daje 100 ml przegotowanej wody i do tego 2 lyzki kaszki. Dorzucam zblendowany owoc.polkosia lubi tę wiadomość
-
Dwie lyzki kaszy przeplukac woda i potem przelac wrzatkiem . Nastepnie wsypac do garnka , zalac szklanka wody i gotowac przez 15 min pod przykryciem . po tym czasie zdjac z ognia i jeszcze poczekac 10 min . Przed podaniem zmiksowac i dodac owoce lub warzywa
Wroclam od pediatry i jestem troche zaniepokojona ,bo Leon schudl nie duzo ,bo tylko 50g ,ale w tym wieku to powinno sie rosnac
Za poltora miesiaca kolejna wizyta i jesli nie bedzie przybieral to robimy roznorakie badania .Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 13:07
polkosia lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Ola super, że dziewczynka tak jak chciałaś! I że wszystko w porządku uff
Anaa dzięki chociaż Ty mi odpowiedziałaś i trochę mi pomogłaś;P
Ja dziś w planach prasowanie.... Mam mega zaległości, a że mąż w pracy to może nadgonię troszkę jak mały pozwoli
Spacerek już zaliczony - u nas też ładnie jest i wieczorem pewnie będzie drugi.
Agaton robisz odwyk od forum i fb? -
Lojka, zwróć uwagę na tego smoka tak czy siak, bo u nas między 5 a 6 miesiącem przybrała dużo mniej niż zawsze, a teraz bez znów idzie jak burza (od 4 tygodni nie używamy). Tylko, że u nas, to było widać, że się uzależniła, bo jak karmiłam, to ssała 3-5 minut i odrzucała pierś - nie szło jej niczym uśpić, tylko smokiem. No i w nocy też rzadziej jadła, bo wolała smoka. W każdym razie mam kiepskie doświadczenie z nim. A przecież do 4 miesiąca też wszystko było OK z wagą.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn