Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Stokrotka a ja chodzę jak nakręcona, nerwy mam straszne bo jeszcze 5 dni i do mnie zawita. Jeszcze mi się jakieś paskudztwo przyplątało i biorę globulki. Skończę brać globulki i zacznie się okres. Wrrrrr...
Natalka za to mega dokuczliwa dziś była ma teraz etap mamusinej spódnicy nie daj Boże ktoś spoza najbliższych domowników spojrzy na nią i ryk. -
stokrotka,
nie wiem jak sorayę ,ale mnie pocieszy
ja już se wkręcam że może ja coś nie tak robię
fakt faktem młody dużo czasu spędza w boksie a mnie na podlodze,ale to dlatego że podloga sliska ,dywanów nie mamy,maty też nie,a koce się ślizgająWszyscy w domu -
Haha PePePe ja mamjedno i drugie Choc musze powiedziec ,ze odkad daje kasze jaglana na kolacje to juz nie karmie w nocy , no chyba , ze bardzo placze i nie moge go uspokoic .
Tej nocy pierwszy raz od urodzeniaLeon zrobil kupe i przebralam do na spiocha .
Ja fotelik kupuje Axiss Bébé Confort. Jest od 9miesiecy do 4 lat .
Na pneumokoki szczepila -mam starsza corke .
Jutro mamy pediatre i jestem ciekawa cy teraz jak Leon wcina inne rzeczy niz piers przybiera lepiej .
zakrecona super mialas dzien pelen niespodzianek
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Hej Dziewczynki
Ja juz jestem w Pl i wlasnie siedze na wstretnej glukozie, ciekawe co mi tam wyjdzie. Potem wizyta u gin i mam stresa .
W srode mam USG 2 trymestru i pewnie dowiem sie kto siedzi w brzuszku bo na dzisiejszym pewnie sie nie dowiem bo jest slabe usg.
Trzymajcie kciuki prosze .
stokrotka25, Dobrawa, polkosia, dodinka lubią tę wiadomość
-
Powodzenia na glukozie ola
Mam nadzieje , ze w tej ciazy cukrzyca cie nie dopadnie .
I trzymam kciuki za wizyte i usg Oby fasolka pokazala co ukrywa miedzy nogamiola.321 lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
lojkalojka wrote:Haha PePePe ja mamjedno i drugie Choc musze powiedziec ,ze odkad daje kasze jaglana na kolacje to juz nie karmie w nocy , no chyba , ze bardzo placze i nie moge go uspokoic .
Tej nocy pierwszy raz od urodzeniaLeon zrobil kupe i przebralam do na spiocha .
Ja fotelik kupuje Axiss Bébé Confort. Jest od 9miesiecy do 4 lat .
Na pneumokoki szczepila -mam starsza corke .
Jutro mamy pediatre i jestem ciekawa cy teraz jak Leon wcina inne rzeczy niz piers przybiera lepiej .
zakrecona super mialas dzien pelen niespodzianek
No u nas tez cala noc przespana. Zasypia sam po 19, ale czemu sie budzi juz o 5:30 Przeciez to noc jeszcze A on oczy jak 5 zl i gotowy do zabawy -
Dziewczyny z innej beczki: idąc na ślub cywilny + poczęstunek na sali (nie wiem dokładnie co, pewnie obiad i kawa), bez tańców, orkiestry itp, daje się tyle samo w kopertę, co na ślub kościelny z zabawą ??
Może głupie pytanie, ale nigdy nie byłam na takim i nie wiem
Proszę o odpowiedzi i bez urazy -
Ola, też jestem ciekawa, daj znać Ja nie wytrzymałam i poszłam w sobotę na USG lepsze (mój gin ma jakiś przedwojenny złom ) i już był zarodek 2 mm Także teraz spokojnie czekam do 12.05 i pewnie już zobaczę serduszko.
ola.321, dodinka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dziewczynki przepraszam że dopiero teraz, ale dopiero wróciłam.
Byliśmy jeszcze na spotkaniu ze znajomymi i na zakupach.
Będzie CÓRCIA - miałyście rację!!!!! Ja też dobrze prorokowałam hehe . Pani dr twierdzi że na 100% mimo słabego sprzętu!!
Tak się cieszę że będzie dziewczynka! .
Zrobiłam dziś dużo badań m.in. glukozę i wyniki:
na czczo: 85
po 1h: 127
po 2h: 89
więc jest chyba dobrze .
Mocz, morfologia, TSH i FT4 też dobrze .
Jeszcze tylko w środę przejść to genetyczne II trymestru i może odetchnę .
Najważniejsze że się rusza bo niby coś czuję ale jeszcze tak delikatnie że sobie wkręcałam różne dziwne rzeczy .
Dziękuję za kciuki!!! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 22:11
ss, BATTINKA, aanaa, WiedźmaMaKota, stokrotka25, polkosia, villemo_gbm, Little Frog, agaton, paulinkas, dodinka, maluda lubią tę wiadomość