Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
agania wrote:Ola, myślę, że normalne podobno trzeba się cieszyć, że dzieciaki rozrabiają i to jak najbardziej normalne, tak mi mówi zawsze nasza pediatra
ewwiel lubi tę wiadomość
-
ola.321 wrote:Polkosia trzymam kciuki!!
Hej Agania staram sie jakos ciągnąć . Córcia jest raczej z tych grzeczniejszych na szczęście bo L w tym momencie broi za trzech. Czasem sie zastanawiam czy to normalne .
Ola jest to normalne Kuba tez lobuzuje i jeszcze patrzy na mnie i sie smieje taki jest -
Hejka...ja z wrzesniowek. Podczytuje Was czesto.. a teraz to już w ogóle co chwile odswiezam, zeby zobaczyć co tam z Polkosią.. Ale chyba żadna z Was nie ma wieści co u Niej..? W każdym razie trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się zakonczylo. W taki czas to musi być szczęśliwy finał.
FreshMm, villemo_gbm lubią tę wiadomość
-
chabasse wrote:Hejka...ja z wrzesniowek. Podczytuje Was czesto.. a teraz to już w ogóle co chwile odswiezam, zeby zobaczyć co tam z Polkosią.. Ale chyba żadna z Was nie ma wieści co u Niej..? W każdym razie trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się zakonczylo. W taki czas to musi być szczęśliwy finał.
Dzieciątko prosto pod choinkę, musi się pięknie udać
-
agaton wrote:Polkosia może juz tuli maleństwo tez wchodzę z niecierpliwością jak mam chwile