Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie bylo mnie tu kilka dni, mialam troche rzeczy do zalatwienia, jedne byly bardziej wesole inne mniej. Musialam sie troche wyciszyc po wszystkim dlatego nie bylo mnie tutaj.
Teraz staram sie nadogonic ale jak widze nie bedzie to latwePrzede mna prawie 40 stron!!! zyczcie mi szczescia
Małgorzatka, paula1, Kasia82, agania, FreshMm, Kaśku, magdaa, Nynusia, aghnies, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:Nie bylo mnie tu kilka dni, mialam troche rzeczy do zalatwienia, jedne byly bardziej wesole inne mniej. Musialam sie troche wyciszyc po wszystkim dlatego nie bylo mnie tutaj.
Teraz staram sie nadogonic ale jak widze nie bedzie to latwePrzede mna prawie 40 stron!!! zyczcie mi szczescia
Zastanawiałam się, gdzie nam uciekłaś. Dobrze, że już wróciłaś!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 19:56
Bree lubi tę wiadomość
-
Hejka dziewczyny,my tez dzis widzielismy nasze malenstwo pierwszy raz
,serducho bije jak dzwon,niestety to bylo w klinice nieplodnosci ta wizyta byla tylko potwierdzajaca ze dzidzia zyje,nie bylo ani porzadnego powiekszenia,ani zadnych pomiarow itd...okazalo sie ze to 7my tydzien i jeden dzien tak naprawde,i termin wyszedl na 1 listopada,ale ja sie tu tak z wami zzylam ze nie zmieniam nic
.teraz bede czekac z utesknieniem na normalne szczegolowe i prenatalne zarazem usg w szpitalu w 12 tygodniu,bo zeby isc prywatnie to jest w Anglii zadrogo
.ale jestem szczesliwa,obojgu nam lezka poleciala,tyle staran i czekania
Ursa, lojkalojka, Kasia82, FreshMm, Kaśku, paula1, ola.321, Małgorzatka, aniacicha, Muffinka1019, ~Rewianka~, aghnies, meeegi1771, nat_alia, Bree lubią tę wiadomość
-
AsiaPoli wrote:Hejka dziewczyny,my tez dzis widzielismy nasze malenstwo pierwszy raz
,serducho bije jak dzwon,niestety to bylo w klinice nieplodnosci ta wizyta byla tylko potwierdzajaca ze dzidzia zyje,nie bylo ani porzadnego powiekszenia,ani zadnych pomiarow itd...okazalo sie ze to 7my tydzien i jeden dzien tak naprawde,i termin wyszedl na 1 listopada,ale ja sie tu tak z wami zzylam ze nie zmieniam nic
.teraz bede czekac z utesknieniem na normalne szczegolowe i prenatalne zarazem usg w szpitalu w 12 tygodniu,bo zeby isc prywatnie to jest w Anglii zadrogo
.ale jestem szczesliwa,obojgu nam lezka poleciala,tyle staran i czekania
Gratuluję! Warto było czekać!AsiaPoli, Bree lubią tę wiadomość
-
Asieńka super dzidzia życzę Ci z całego serduszka żeby został chłopak
AsiaPoli super gratuluję !
Lookinblueeyes moja ciąża też jest o tydz młodsza ale z wizyty na wizytę dzidzia nadgania u Ciebie też tak będzie
Bree ja też się zastanawiałam gdzie Nam zwiałaś :*
Ursa kochana a Ty jutro podtrzymasz te super wieści o której masz wizytę???AsiaPoli, Bree lubią tę wiadomość
-
No super wieści dzisiaj i takie już mają z nami pozostać do samego końca
Bree własnie też dzisiaj o Tobie myślałam. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko ok. Asiapoli gratulujęUrsa to jutro na Twojego Bobaska zdjęcie czekamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 20:44
Małgorzatka, AsiaPoli, Bree lubią tę wiadomość
-
Ktarzyna87 ale masz fajnego Fasola
Jaki duzy
Ciekawe co Ci powiedza za 3 tyg, skoro to nie krwiak to chyba dobrze?
Malgorzatka ja mam 5 razy wiekszy brzuszek a jestem w 0tc
Nynusiakolejny piekny zdrowy bejbik na tej stronie
ciesze sie razem z Wami :*
My Dream gratuluje zdrowego maluszka
melenaxoxox nie znam odp. na Twoje pytanie odnosnie nietrzymania moczu, ja tak nie mialam, ale pewnie w ciazy takie rzeczy moga
miec miejsce, ale niech sie ypowie ktos kto wie.
Malgorzatka taki detektor to super sprawa! Sama sobie kiedys taki kupie, czy on wykrywa tetno od poczatku bicia serduszka?
Agania co to sa kluski szpinakowe? Zjadlabym
Kasia82 ciasto drozdzowe to moje ulubionemoge jesc nawet surowe
Haha Ursa widze ze sluchamy tej samej muzyki. Soundtracki moja big love
Tak doszlam do kawalka o tym ze na forum pazdziernikowym smetnie bo jest tyle poronien...
czasami mam wrazenie ze ja tu nie pasuje i jestem tu iepotrzebnie bo jeszcze ktorejs z dziewczyn jak sie cos stanie to bedzie
miala do mnie pretensje ze ja jakiegos pecha przynosze bo tu siedze...wiem ze to glupie
ale mam swiadomosc ze niektorzy madzre nie mysla, no ale jakby sie ktos mial zle czuc przez moja obecnosc tutaj to ja sobie
pojde tam gdzie moje miejsce - czyli na rozowa strone, i tak zreszta tam jestem, ale tutaj tez sie udzielam bo Was bardzo polubilam
Malgorzatka Red Nose Day to troche taka angielska orkiestra swiatecznej pomocy gdzie sie zbiera kase na charytatywne rzeczy
Wiem ze wtedy "modne" sa czerwone nosy jak sama nazwa wskazuje, ale nigdy nie slyszalam zeby ktos sie przebieral za renifera
Bunia86 Zanim przeczytalam Twoja wiadomosc tutaj to juz widzialam cie na rozowej stronieTak cholernie mi przykro
Trzymaj sie kochana
Jesli chodzi o wozki to mi najbardziej sie podobaja takie "krolewskie karoce" firmy Silver Cross
http://j.luxlux.pl/l1204/ac96007c000c4c094e666a1c
kosztuje okolo 8 - 9 tys ale bardzo mi sie podoba i MUSZE taki miec!
Asienka 86 mam nadzieje ze u Ciebie wszystko juz sie ze zdrowkiem wyprostowalo i czujesz sie znacznie lepiej
Nynusia ja sie Tobie wcale nie dziwie ze negatywne wiadomosci na Ciebie zle wplywaja, jak ja bylam jeszcze w ciazy i czytalam z moim facetem
forum to on sam mi mowil ze mam tego nie czytac bo sie bede stresowac, a on to jeszcze bardziej przezywa ode mnie wszytkoTwoja reakcja jest
calkiem normalna wg mnieW ciazy wszystkie troche swirujemy, jedne bardziej inne mniej ale to wszystko z troski o malenstwo
a co do slubu to ja bym zaprosila partnera Twojej mamy, Ty oczywiscie zrobisz jak zechcesz. Twoj tatus bedzie na zawsze w Twoim sercu, w sercu mamy rowniez,
ale moze pora zaakceptowac fakt iz ma ona nowego partnera? moze jestes troszke do niego uprzedzona, ale za jakis czas zmienisz zdanie - tak ja mysle
przeczytalam dopiero 10 stron uffffstrasznie sie rozpisalyscie, nic tam...czytam dalej
musze Was nadgonic
Kasia82, Kaśku, Katarzyna87, nat_alia, Małgorzatka, agania lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja już po wizycie. Maluszek ma się dobrze. Gin powiedział, że to nie mógł być krwiak, bo krwiaki nie pojawiają się jednego dnia na drugi znikają. A u mnie tak było, że w środe był a w piątek ani śladu, więc nie wiadomo skąd to plamienie. Najważniejsze, że teraz wsyztsko jest ok:)
AsiaPoli, paula1, Muffinka1019, ola.321, FreshMm, Kaśku, Małgorzatka, meeegi1771, nat_alia, aniacicha, Bree lubią tę wiadomość
-
Bree jesteś taka kochana i nie opuszczaj Nas zostań z Nami:*
Co do partnera po prostu go nie polubiłam, zaproszę go dla mojej mamy tylko i wyłącznie ale stwierdziłam, że nie będę jej niczego psuć chce sobie życie układać to niech układa ja będę po prostu neutralna...Bree lubi tę wiadomość