X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Majlena Ekspertka

Wysłany: 16 marca 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przeczucie ważna rzecz, u mnie dwa razy się sprawdziło :)

Bree lubi tę wiadomość

Synek 27.08.2010 <3
    Odeszłaś Nam Córeczko o całe życie za wcześnie ;(
    3jgx3e3kdf0fdjkh.png

• Majlena Ekspertka

Wysłany: 16 marca 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi się marzy córeczka z wiadomych względów :(

Bree lubi tę wiadomość

Synek 27.08.2010 <3
    Odeszłaś Nam Córeczko o całe życie za wcześnie ;(
    3jgx3e3kdf0fdjkh.png

• Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez zawsze sie sprawdzalo, a Tobie zycze coreczki z calego serduszka

Bree lubi tę wiadomość

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bylo mnie tu kilka dni, mialam troche rzeczy do zalatwienia, jedne byly bardziej wesole inne mniej. Musialam sie troche wyciszyc po wszystkim dlatego nie bylo mnie tutaj.
    Teraz staram sie nadogonic ale jak widze nie bedzie to latwe :P Przede mna prawie 40 stron!!! zyczcie mi szczescia ;)

Małgorzatka, paula1, Kasia82, agania, FreshMm, Kaśku, magdaa, Nynusia, aghnies, ola.321 lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Bree to chyba niemożliwe :D Zanim przeczytasz 40 stron to tu naskrobie się kolejne 20 :D

Mo_niczka, Bree lubią tę wiadomość

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree witamy z powrotem :*

Bree lubi tę wiadomość

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Nie bylo mnie tu kilka dni, mialam troche rzeczy do zalatwienia, jedne byly bardziej wesole inne mniej. Musialam sie troche wyciszyc po wszystkim dlatego nie bylo mnie tutaj.
    Teraz staram sie nadogonic ale jak widze nie bedzie to latwe :P Przede mna prawie 40 stron!!! zyczcie mi szczescia ;)

Zastanawiałam się, gdzie nam uciekłaś. Dobrze, że już wróciłaś! ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 19:56

Bree lubi tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny,my tez dzis widzielismy nasze malenstwo pierwszy raz :),serducho bije jak dzwon,niestety to bylo w klinice nieplodnosci ta wizyta byla tylko potwierdzajaca ze dzidzia zyje,nie bylo ani porzadnego powiekszenia,ani zadnych pomiarow itd...okazalo sie ze to 7my tydzien i jeden dzien tak naprawde,i termin wyszedl na 1 listopada,ale ja sie tu tak z wami zzylam ze nie zmieniam nic :).teraz bede czekac z utesknieniem na normalne szczegolowe i prenatalne zarazem usg w szpitalu w 12 tygodniu,bo zeby isc prywatnie to jest w Anglii zadrogo :(.ale jestem szczesliwa,obojgu nam lezka poleciala,tyle staran i czekania :D

Ursa, lojkalojka, Kasia82, FreshMm, Kaśku, paula1, ola.321, Małgorzatka, aniacicha, Muffinka1019, ~Rewianka~, aghnies, meeegi1771, nat_alia, Bree lubią tę wiadomość

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli bardzo sie ciesze , ze moglas zobaczyc swoje malenstwo i , ze wszystko jest dobrze :) Gratuluje !

AsiaPoli, Bree lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia super wieści. Dzisiejszy dzień w nie obfituje :)

Kasia82, AsiaPoli, Bree lubią tę wiadomość

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli wrote:
    Hejka dziewczyny,my tez dzis widzielismy nasze malenstwo pierwszy raz :),serducho bije jak dzwon,niestety to bylo w klinice nieplodnosci ta wizyta byla tylko potwierdzajaca ze dzidzia zyje,nie bylo ani porzadnego powiekszenia,ani zadnych pomiarow itd...okazalo sie ze to 7my tydzien i jeden dzien tak naprawde,i termin wyszedl na 1 listopada,ale ja sie tu tak z wami zzylam ze nie zmieniam nic :).teraz bede czekac z utesknieniem na normalne szczegolowe i prenatalne zarazem usg w szpitalu w 12 tygodniu,bo zeby isc prywatnie to jest w Anglii zadrogo :(.ale jestem szczesliwa,obojgu nam lezka poleciala,tyle staran i czekania :D

Gratuluję! Warto było czekać! :)

w5wq8ribpvtivstd.png
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asieńka, piękne zdjęcia bobasa :D

AsiaPoli, może jeszcze się okaże, ze dziecko nadgoni i wskoczysz na październikowy termin ;)

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asieńka super dzidzia życzę Ci z całego serduszka żeby został chłopak :P

AsiaPoli super gratuluję !

Lookinblueeyes moja ciąża też jest o tydz młodsza ale z wizyty na wizytę dzidzia nadgania u Ciebie też tak będzie :)

Bree ja też się zastanawiałam gdzie Nam zwiałaś :*

Ursa kochana a Ty jutro podtrzymasz te super wieści o której masz wizytę???

l22nhdgeccid541p.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli również gratuluję <3

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
  • aniacicha Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiapoli super wieści:) gratulacje
    Dobrze się zaczyna tydzień same dobre wieści byle tak do końca:))

AsiaPoli, Kasia82, Bree lubią tę wiadomość

201510287051.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No super wieści dzisiaj i takie już mają z nami pozostać do samego końca :)
    Bree własnie też dzisiaj o Tobie myślałam. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko ok. Asiapoli gratuluję :) Ursa to jutro na Twojego Bobaska zdjęcie czekamy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 20:44

Małgorzatka, AsiaPoli, Bree lubią tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktarzyna87 ale masz fajnego Fasola :3 Jaki duzy <3 Ciekawe co Ci powiedza za 3 tyg, skoro to nie krwiak to chyba dobrze?

Malgorzatka ja mam 5 razy wiekszy brzuszek a jestem w 0tc :P ;)

Nynusia <3 kolejny piekny zdrowy bejbik na tej stronie :3 ciesze sie razem z Wami :*

My Dream gratuluje zdrowego maluszka :)

melenaxoxox nie znam odp. na Twoje pytanie odnosnie nietrzymania moczu, ja tak nie mialam, ale pewnie w ciazy takie rzeczy moga
    miec miejsce, ale niech sie ypowie ktos kto wie.

Malgorzatka taki detektor to super sprawa! Sama sobie kiedys taki kupie, czy on wykrywa tetno od poczatku bicia serduszka?

Agania co to sa kluski szpinakowe? Zjadlabym :D

Kasia82 ciasto drozdzowe to moje ulubione :D moge jesc nawet surowe :D

Haha Ursa widze ze sluchamy tej samej muzyki. Soundtracki moja big love :D

Tak doszlam do kawalka o tym ze na forum pazdziernikowym smetnie bo jest tyle poronien...
    czasami mam wrazenie ze ja tu nie pasuje i jestem tu iepotrzebnie bo jeszcze ktorejs z dziewczyn jak sie cos stanie to bedzie
    miala do mnie pretensje ze ja jakiegos pecha przynosze bo tu siedze...wiem ze to glupie
    ale mam swiadomosc ze niektorzy madzre nie mysla, no ale jakby sie ktos mial zle czuc przez moja obecnosc tutaj to ja sobie
    pojde tam gdzie moje miejsce - czyli na rozowa strone, i tak zreszta tam jestem, ale tutaj tez sie udzielam bo Was bardzo polubilam <3

Malgorzatka Red Nose Day to troche taka angielska orkiestra swiatecznej pomocy gdzie sie zbiera kase na charytatywne rzeczy :)
    Wiem ze wtedy "modne" sa czerwone nosy jak sama nazwa wskazuje, ale nigdy nie slyszalam zeby ktos sie przebieral za renifera :D

Bunia86 Zanim przeczytalam Twoja wiadomosc tutaj to juz widzialam cie na rozowej stronie :( Tak cholernie mi przykro :/ Trzymaj sie kochana <3

Jesli chodzi o wozki to mi najbardziej sie podobaja takie "krolewskie karoce" firmy Silver Cross
    http://j.luxlux.pl/l1204/ac96007c000c4c094e666a1c
    kosztuje okolo 8 - 9 tys ale bardzo mi sie podoba i MUSZE taki miec! :D

Asienka 86 mam nadzieje ze u Ciebie wszystko juz sie ze zdrowkiem wyprostowalo i czujesz sie znacznie lepiej <3

Nynusia ja sie Tobie wcale nie dziwie ze negatywne wiadomosci na Ciebie zle wplywaja, jak ja bylam jeszcze w ciazy i czytalam z moim facetem
    forum to on sam mi mowil ze mam tego nie czytac bo sie bede stresowac, a on to jeszcze bardziej przezywa ode mnie wszytko :P Twoja reakcja jest
    calkiem normalna wg mnie :) W ciazy wszystkie troche swirujemy, jedne bardziej inne mniej ale to wszystko z troski o malenstwo :)
    a co do slubu to ja bym zaprosila partnera Twojej mamy, Ty oczywiscie zrobisz jak zechcesz. Twoj tatus bedzie na zawsze w Twoim sercu, w sercu mamy rowniez,
    ale moze pora zaakceptowac fakt iz ma ona nowego partnera? moze jestes troszke do niego uprzedzona, ale za jakis czas zmienisz zdanie - tak ja mysle :)

przeczytalam dopiero 10 stron uffff :P strasznie sie rozpisalyscie, nic tam...czytam dalej :P musze Was nadgonic ;)

Kasia82, Kaśku, Katarzyna87, nat_alia, Małgorzatka, agania lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree ale sie rozpisalas:) Dobrze ze jestes z twoich wypowiedzi bije taka pozytywna energia.

FreshMm, Kasia82, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • Amerie Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja już po wizycie. Maluszek ma się dobrze. Gin powiedział, że to nie mógł być krwiak, bo krwiaki nie pojawiają się jednego dnia na drugi znikają. A u mnie tak było, że w środe był a w piątek ani śladu, więc nie wiadomo skąd to plamienie. Najważniejsze, że teraz wsyztsko jest ok:)

AsiaPoli, paula1, Muffinka1019, ola.321, FreshMm, Kaśku, Małgorzatka, meeegi1771, nat_alia, aniacicha, Bree lubią tę wiadomość

relgh371rrya3inl.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree jesteś taka kochana i nie opuszczaj Nas zostań z Nami:*

Co do partnera po prostu go nie polubiłam, zaproszę go dla mojej mamy tylko i wyłącznie ale stwierdziłam, że nie będę jej niczego psuć chce sobie życie układać to niech układa ja będę po prostu neutralna...

Bree lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
‹‹ 454 455 456 457 458 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ