Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynusia wrote:
Ursa kochana a Ty jutro podtrzymasz te super wieści o której masz wizytę???
Miejmy nadziejęWizytę mam o 15:10 u dr Kowalskiego w Stargardzie. To będzie pierwsza wizyta u tego lekarza. Ma bdb opinie w necie. Ciekawe jak tam będzie u niego.
Bree ja jestem dośc zamknięta na muzyke. Za to w ciąży mam przedziwne gustasoraya, Bree lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny witam się z Wami ze szpitala. Nie zrobili mi zabiegu każą czekać aż samo się wyczyści. Mam tu siedzieć 2-3 dni
Zebrałam się na odwagę i nadrobiłam co u Was. Cieszę się z wszystkich fasolek, są cudowneGratuluję
madu, Bree lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Dziewczyny a u mnie nie ciekawie glukoza na czczo wyszła mi 95 A norma jest do 92 pani gin wysłała mnie na obciążenie glukoza 75g i na czczo wyszło jeszcze więcej bo 100 po godzinie od wypicia glukozy 184 a norma do 180 I po 2 godz od wypicia 135 a norma do 140 więc tylko ten ostatni wynik jest dobry... dostałam skierowanie do poradni cukrzycowej jutro będę dzwonić strasznie się boję bo na tak wczesnym etapie ciazy cukrzyca ciazowa ma duży wpływ na rozwój dzidzi
Bree lubi tę wiadomość
-
Dojechalam do strony 440, jutro dokoncze bo dzisiaj juz nie dam rady
Mam nadzieje ze jutro Was dogonie Kochane, trzymajcie sie dobranoc :*
Nynusia, Małgorzatka, Kaśku, nat_alia, Ursa, aghnies, aniacicha lubią tę wiadomość
-
Buniu, witaj!! :*
Co racja, to racja, od Bree bije pozytywną energią
Amerie, cieszę się z dobrych wieści
Oto mój spiczasty brzuch
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 21:47
Nynusia, Małgorzatka, Kaśku, nat_alia, aghnies, Amerie, Bree lubią tę wiadomość
-
Agus ale dużo ponad normę nie masz więc nie martw się na zapas może okazać się ze to fałszywy alarm. Powodzenia.
Dobrej nocki Bree.
FreshMm super Brzusio mój jest troszkę inny niż miałam bardziej twardy ale Ty jesteś chudzinka dlatego u Ciebie tak widać a u mnie tłuszczyku troszku wiec ja na taki szpiczasty sobie jeszcze poczekam..FreshMm, Bree lubią tę wiadomość
-
Nynusia wrote:Agus ale dużo ponad normę nie masz więc nie martw się na zapas może okazać się ze to fałszywy alarm. Powodzenia.
Dobrej nocki Bree.
FreshMm super Brzusio mój jest troszkę inny niż miałam bardziej twardy ale Ty jesteś chudzinka dlatego u Ciebie tak widać a u mnie tłuszczyku troszku wiec ja na taki szpiczasty sobie jeszcze poczekam..Bree lubi tę wiadomość
-
A jak robiłaś to co jadłaś na kolacje? Czasem to co zjemy dzień wcześniej ma wpływ . Już nie pamiętam co dokładnie wiec nie chce wymyślać ale ja jak robiłam to tak mi powiedziała pani laborantka . Tak samo picie w nocy czy coś
i później jak powtarzałam było okej . Czasem lepiej kilka razy sprawdzić nie zamartwiaj się jak ma coś wyjść i tak wyjdzie i nic z tym nie zrobisz . Idź na spokojnie zobaczysz że wszystko będzie dobrze musi być . nawet Jeśli będziesz musiała brać leki . Nie szkodź sobie dodatkowym stresem on tez podnosi cukier . Dasz radę Aguś :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 22:17
Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
-
http://zapodaj.net/4a9d98e01c1cf.jpg.html
witam sięnie wiem czy dobrze dodalam ale zerknijcie o to Mój brzuszek 10 tyg i 3dni
tak z rana. Wczoraj nie pisałam bo trochę zajęta byłam cały dzień ;a na koniec usnelam moment
ciesze się ze zdrowych dzidziolkow dziewczyny ,które wczoraj wiyztowaly i oczywiście trzymam kciuki za dziś ! U Mnie genetyczne 28.03
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 05:42
nat_alia, Ursa, aagatkaa1984, agania, Bree lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny
nie było mnie od piątku i zdecydowanie nie nadrobie...;/
piękne brzuszki
Bunia trzymaj się... :*
Ja jak zwykle wykonczona... zdenerwowałam się na szefa...
wczoraj pracowałam przed kompem w domu do 23:30 dzisiaj na 6 znowu do pracy.... zapieprzam ostro,a nie powinnam...daje z siebie 200% - zresztą jak zawsze...
żal mi szefa że go zostawie z całą robotą... ale jestem głupia i naiwna w tym wszystkim... nie powinnam tak pracować i tak myśleć...
szef przyjął nowego kolesia do pracy z rocznym doświadczeniem... ja pracuje u niego 4 lata w zawodzie 7 i co.... poświęcam się jak nie wiem co... i dowiedziałam się że ten koleś dostanie tyle kasy co ja... :o .... co za sprawiedliwość... a mi nadal żal szefa ... brrrrrrrr
powiedziałam wczoraj mojej mamie że źle mnie wychowała bo jestem łatwowierna naiwna i do tego za dobra.... ;(
w zeszłym roku byłam u szefa po podwyżkę to powiedział że mi nie da bo nie ma kasy... och ale ja głupia...
chyba pojde na L4 dostane 100% a do tego ewentualnie jak będę chciała to porobie projekciki w domu i bede miala dodatkową kase i pewnie lepiej na tym wyjde...
ale się wyżaliłam, ale wczoraj miałam straszny dzień...
miłego dnia dziewczyny... ja dziś nie zamierzam siedziec długo w pracy do 14 i w domku tez nie bede pracowac i basta !Bree lubi tę wiadomość
-
Natalia, niby to okazja, by znów zapytać o podwyżkę, argumentując tym, ze nowa osoba dostaje tyle samo. Myślisz, że można wykorzystać sytuację?
Popieram pomysł pójścia na L4 skoro masz taki zawał roboty, a na L4 da się dorobićBree lubi tę wiadomość
-
FreshMm wrote:Natalia, niby to okazja, by znów zapytać o podwyżkę, argumentując tym, ze nowa osoba dostaje tyle samo. Myślisz, że można wykorzystać sytuację?
Popieram pomysł pójścia na L4 skoro masz taki zawał roboty, a na L4 da się dorobić
po świętach ide na L4
ale zastanawiałam się nad wakacjami - chcieliśmy z mężem pojechać gdzieś za granicę ale jak będę na L4 to chyba nie wolno się ruszać z domu...
jak to jest wg prawa?Bree lubi tę wiadomość
-
Na zdrowy rozum, zwolnienie L4 świadczy o niezdolności do pracy np z racji złych warunków (konieczność pracy przed komputerem przez ponad 4 h, szkodliwe warunki itp). Tak jak pisze FreshMm, jak nie ma konieczności leżenia na zwolnieniu znaczy, że ew. kontrola nie musi Cię zastać w domu. Ale to na zdrowy rozum, nie wiem jak na "rozum" nfz'u...
Bree lubi tę wiadomość