Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynusia wrote:Ursa co do pasów to mnie właśnie chodzi o bezpieczeństwo najbardziej jeżdżę autem dzień w dzień i przeraża mnie "bujna wyobraźnia" albo brak wyobraźni jeśli chodzi o niektórych kierowców... teraz się zrobiłam bardziej bojaźliwa, a bez pasów bym nie chciała jeździć
Ja mam to samo. Mój tata zginął w wypadku samochodowym więc ja mam totalnego świra na punkcie bezpieczeństwa w aucie.
-
ola.321 wrote:A jaką kawę pijecie?? ja do tej pory jeżeli już się decydowałam to piłam inkę
, ale to nie kawa
.
Odkąd dowiedziałam się, że jestem w ciąży piłam kawę raz. W lany poniedziałek bo myślałam już, że eksploduję. Była to nescafe pomieszana z inką.ola.321 lubi tę wiadomość
-
Ewalika wrote:Czesc dziewczyny
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj
Powiedzcie mi czy ktorąś z was boli glowa? Tak bez goraczki ale bol jest dosc silny? Mnie od kilku dni mecza takie bole.. nic nie daje to ze ide sie polozyc bo jesli zasne to i tak budze sie z bolem..pomaga tylko jak wezme apap tylko ze biore go juz od 3 dni codziennie 1 tabletke i troche sie martwie zeby nie zaszkodzilo.. nie mam mozliwosci tak jak wy napisac smsa do ginekologa a wizyte mam dopiero 22 kwietnia
Ale warto zebyc sprobowala to co plecila Ursa
A i ten bol byl taki troche mgrenowy .Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 14:16
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
ola.321 wrote:A jaką kawę pijecie?? ja do tej pory jeżeli już się decydowałam to piłam inkę
, ale to nie kawa
.
Mnie na początku odrzuciło całkiem od kawy...nawet jak ktoś zalewał i stała obok na stole taka parzona to aż mnie wzdrygało...ale od kilku dni podpijam lurowatą kawkę z ekspresu
i jest całkiem ok
ola.321 lubi tę wiadomość
-
Onka ja tez właśnie. Mięso i wędliny dla mnie nie istnieja a jak juz zobacze i mam na talerzu to odrazu mdłości:P Za to owoce, drożdżowki, zelki moglabym jeść cały czas:) oo i sok pomarańczowy, no musi byc i koniec
Nynusia ja z Katowic
Chodzę na nfz do gina i jestem póki co mega zadowolona:))
Ja kawę pije od początku bo niskocisnieniowiec jestem i tylko ona mi pomagała na poranne mdłości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 14:21
ola.321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNaprawde jie mozna prsesadzac takim cackaniem sie o wszydtko, bo potem i dzieci rodza sie z licznymi alergiami itp. Rozmawialam z moja polozna, ona mowila ze w malych ilosciach zdrowej ciazy nic tak naprawde nie zaszkodzi.. a nawet bardiej zaszkodzi dziecku uwazanie na wszystko i wykluczanie posilkow
ss, Marcia28 lubią tę wiadomość