X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ursa wrote:
    Ja mam to samo. Już się nie mogę doczekac może we wtorek przyjdzie jakiś stresik ale jak na razie jest super.

Chyba trochę nabrałam pewności :)

Ja jeszcze jestem przed tym genetycznym, ale się nie zamartwiam na zapas. Bałam się trochę na początku, ale wraz z upływem tygodni stres wyparował. Zwolnienie i wypoczynek bardzo mnie wyciszyły. Są dla mnie na wagę złota po latach pracy w szkolnym hałasie.

Magnosia, agu258, Małgorzatka lubią tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu258 wrote:
    Kasia82 i tak powinno być :-) :-) stresowac to możemy się PORODEM! o zgrozo, jak sobie o tym pomyśle, to od razu się stresuje :-P

Agu, ze znieczuleniem damy radę. :)

agu258, Małgorzatka lubią tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu258 wrote:
    Mmm... Moja siostra pracowała w coffe i miałam 60% zniżki wiec jak studiowalam to zawsze tam zachodzilam :-D kawy przepyszne i tez moje jedyne ustępstwo :-) :-)

Rewelacja! Szkoda, że Costa przejęła Coffee Heaven. Nie ma już moich ulubionych kaw mrożonych.

w5wq8ribpvtivstd.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia82 wrote:
    Rewelacja! Szkoda, że Costa przejęła Coffee Heaven. Nie ma już moich ulubionych kaw mrożonych.
    Ojej to ja bym chyba tez nic nie znalazla teraz dla siebie... Nawet nie wiedziałam, ze cos się pozmieniało bo moja siostra juz jakoś rok tam nie pracuje.

Co do pracy w szkole to podziwiam ja bym te dzieci pozabijala, taka młodzież okropna teraz...

Małgorzatka, Kasia82 lubią tę wiadomość

11.10.2015 :-) Synuś
    f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj dzidzius jest coraz bardziej aktywny :) ah jak milo go czuc.. bo troche sie w tej ciazy najadlam strachu

agu258, Małgorzatka, mała.mi, nat_alia, Lexie lubią tę wiadomość

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onka wrote:
    Nynusia, mam l4 od 31 stycznia i miałam wypisywane kilka razy, ale nie było przerw pomiędzy zwolnieniami.
    No to z moich obliczeń wynika ze od 3 marca płaci ZUS wiec na dniach powinnaś dostać kasę w sumie to już powinnaś dostać

onka lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i kochane gratuluję udanych wizyt śliczne bobaski <3

Ja rzuciłam fajki od razu jak zaszłam w ciążę i jestem z tego dumna bo paliłam 6 lat. I nie Wzięłabym ani jednego bucha a tak jak piszecie chyba najgorszy widok to kobiety w ciąży z fajka albo z wózkiem wrr od razu się denerwuje jak widzę takie coś i zawsze powtarzam sobie biedne to dziecko

agu258, nenka2, Małgorzatka, Kasia82, ola.321, Lexie lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję udanych wizyt Kochane <3 cudowne bobasy <3
    Fajnie że tutaj pod względem alkoholu i palenia wszystkie jesteśmy zgodne hehe nie i koniec bo na nie których wątkach to wojna była pomiędzy palącymi a tymi nie :-P
    Choroba alkoholowa jest wredna i podstępna bo może ujawnić się nawet po kilku latach ;-) czytałam kiedyś książkę na ten temat ;-)
    zleciał mi ten dzień okrutnie a teraz leżę , nie sądziłam że tyle będę musiała robić po urlopie ;-) heh
    Zaraz kąpiel film i łóżko ;-) ;-) dziewczynki jeszcze do wtorku wolne także śpimy dłużej ;-)

Nynusia, mała.mi, Kasia82, nat_alia lubią tę wiadomość

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozeeeeeee dziewczynki jaka ja jestem głodna a na nic nie mam ochoty :-\ mowie do mojego M., ze jesteśmy głodne (zakładam ze będzie dziewczynka) i udajemy księżniczki na kanapie, ale cos chęci do zrobienia w nim nie widzę :-P chyba zjem grzanki, chyba mam na nie ochote i chyba nadszedł koniec ksiezniczkowania bo mój M. zacięcie rozgrywa kolejny meczyk w fifce i muszę sama pójść do kuchni:-P

Nynusia, nenka2, onka, Małgorzatka, nat_alia lubią tę wiadomość

f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgorzatko bo to chyba w wyjazdach najgorsze po powrocie tyyyle porządkowania :)

Agu258 mam to samo ogólnie co 1.5 do 2h musze jeść bo umieram z głodu a zjadłabym wszystko i nic.
    U mnie kolacja dziś bardzo zdrowa ogórek pomidor z feta i sok pomidorowy na deser mniam

Kasia82, agu258, Małgorzatka lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam ochotę na grzanki ze startym serem i pomidorem. Nie chce mi się robić. Skończyło się na tym, że zjadłam pół arbuza i nadal mi burczy w brzuchu. A mąż w górach.

Ja mega podziwiam jak dziewczyny rzucają z dnia na dzień. Ja rzucałam jeszcze przed poznaniem mojego męża ale długo to trwało a pomogło mi dopiero odczulanie tytoniowe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 21:52

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu258 wrote:
    Bozeeeeeee dziewczynki jaka ja jestem głodna a na nic nie mam ochoty :-\ mowie do mojego M., ze jesteśmy głodne (zakładam ze będzie dziewczynka) i udajemy księżniczki na kanapie, ale cos chęci do zrobienia w nim nie widzę :-P chyba zjem grzanki, chyba mam na nie ochote i chyba nadszedł koniec ksiezniczkowania bo mój M. zacięcie rozgrywa kolejny meczyk w fifce i muszę sama pójść do kuchni:-P

Ahhh skad ja to znam, mojemu tez gierki w glowie grrr.. i tez jak ma mi cos zrobic to problem
    No i ja tez ciagle glodna, juz nie wiem co mam jesc...

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu dokladnie ! Jakbym czytala o swoim !
    Tez bym czasem chciala poksiezniczkowac ale umarlabym z glodu hehe . poprawilas mi humor na wieczor :)

nenka2, Nynusia, agu258, Małgorzatka lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu258 wrote:
    Ojej to ja bym chyba tez nic nie znalazla teraz dla siebie... Nawet nie wiedziałam, ze cos się pozmieniało bo moja siostra juz jakoś rok tam nie pracuje.

Co do pracy w szkole to podziwiam ja bym te dzieci pozabijala, taka młodzież okropna teraz...

Ja jeszcze mam cierpliwość, ale od początku ciąży wszystko mnie zaczęło drażnić w pracy, więc nie ma tego złego, że musiałam pójść na zwolnienie. A co do młodzieży, powiem Ci, że potrafi zajść za skórę, ale zawsze starałam się wcielać w rolę czarodziejki rozumiejącej ich problemy, żartującej, interesującej się ich zainteresowaniami, a zarazem stawiającej do pionu, kiedy trzeba. Później tylko zbierałam żniwo, bo dzieciaki potrafią być wdzięczne i kochane. Widzę, że dobrocią i zainteresowaniem można zdziałać cuda nawet w najgorszych przypadkach. W tym roku do mojej klasy doszedł chłopak, który został wyrzucony z innej szkoły z naganą dyrektora. Dzięki temu, że mnie polubił, nie miałam z nim żadnych problemów wychowawczych. W takich chwilach wiem, że to jest moje miejsce i ta praca ma głębszy sens. Cieszę się, jeśli mogę coś zdziałać. To rodzice czasem są gorsi. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 22:09

nenka2, Nynusia, mała.mi, agu258, Małgorzatka, nat_alia, Lucy7, Magnosia lubią tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia ja mam znajoma nauczycielkę i ona zawsze mówiła ze dzieci są różne jedne lepsze drugie gorsze do współpracy ale finalnie można sobie poradzić a niektórzy rodzice są 100 razy gorsi od tych dzieci.

Kasia82, mała.mi, agu258, Małgorzatka lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny na szczęście mojemu juz się gierki znudziły był taki czas ze nie szło go odciągnąć od konsoli albo komputera... masakra nie było człowieka ;)

Małgorzatka lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia, dzięki za odpowiedź, wedle moich obliczeń dokładnie to samo wychodzi. Dlatego tak się zastanawiam, coś im się nie śpieszy...

Małgorzatka lubi tę wiadomość

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czas na film i do spania , milej nocy kobitki , śpijcie dobrze Wy i maluszki <3

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onka wrote:
    Nynusia, dzięki za odpowiedź, wedle moich obliczeń dokładnie to samo wychodzi. Dlatego tak się zastanawiam, coś im się nie śpieszy...

Bo im sie chyba właśnie nie spieszy, kiedyś cos mi się obilo o uszy, ze dziewczyna trochę późno dostała z zusu pieniadze.

Kasia bo wiele osób zapomina ze rozmowa z dzieckiem potrafi zdziałać cuda. Zainteresowanie problemami dziecka tak jak mówisz, jest bardzo ważne. Ale i tak Cie podziwiam za cierpliwość :-)

Moje ksiezniczkowanie niestety szybko się skończyło, a mój M. tak się zmeczyl bieganiem po boisku ze spi juz. Taka meczaca była rozgryweczka. Generalnie malo gra, ale dzisiaj miałam chęć poksiezniczkowac i mi się nie udało :-P

Kasia82, Małgorzatka, Nynusia, onka lubią tę wiadomość

f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc <3 do jutra <3

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
‹‹ 600 601 602 603 604 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ