Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia82 wrote:Ursa, masz rację. Wychodzenie bardzo pomaga. Ja muszę zawozić i odbierać córę ze szkoły. Wtedy nagle wstępują we mnie siły witalne, tylko przez mdłości trochę się boję, że wymioty mnie złapią po drodze. Jednak jeśli nie ma się mdłości, warto wyjść i złapać trochę świeżego powietrza.
Jak bylam na wsi to nie mialam z tym problemu, gdy zdazyl sie "wypadek" podczas spaceru, bo mnie nikt nie widzial hehe Ale tutaj ? Wczoraj dalam rade szybko do apteki oddalonej 100metrow, ale zdazylam tez wrocic bez pawia na ulicyonka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia82 wrote:U mnie przez dłuższy czas też było zerowe libido, ale nagle w weekend mnie naszło. Tylko nie wiedziałam czy można, bo mam tego krwiaka. Pytałam na ostatniej wizycie. Lekarz powiedział, że teoretycznie jeśli nie plamiłam i nie krwawiłam, to nie ma przeciwskazań, no ale trochę się boję. W środę mam prenatalne, to może poczekam, aby lekarz ocenił czy krwiak się wchłonął. Jak myślicie? Chyba warto poczekać do usg, żeby mieć spokojne sumienie, prawda?
Kasia, ja też miałam zakaz ze względu na krwiak i czekałam aż dostałam info, że krwiaka nie ma. Ale ja akurat z tych skrajnie przezornych -
Kasia82 wrote:U mnie przez dłuższy czas też było zerowe libido, ale nagle w weekend mnie naszło. Tylko nie wiedziałam czy można, bo mam tego krwiaka. Pytałam na ostatniej wizycie. Lekarz powiedział, że teoretycznie jeśli nie plamiłam i nie krwawiłam, to nie ma przeciwskazań, no ale trochę się boję. W środę mam prenatalne, to może poczekam, aby lekarz ocenił czy krwiak się wchłonął. Jak myślicie? Chyba warto poczekać do usg, żeby mieć spokojne sumienie, prawda?
Ja tez mialam krwiaczka. Czekalam do nastepnego usg ze wspolzyciem, ale nie trzeba uprawiac seksu zawsze, mozna robic inne rzeczy;)
A tak w ogole wiecie juz, jaka plec ?Kasia82 lubi tę wiadomość
-
Nie znam płci. Ostatnie usg miałam 16 marca, to był dopiero 8 tydzień, więc za wcześnie. Patrząc na termin owulacji też ciężko stwierdzić, bo przytulaliśmy się w ten dzień i jeszcze dwa czy trzy dni wcześniej, więc nie wiadomo, który plemnik wygrał wyścig.
Moja córcia marzy o siostrze, a mąż obstawia synka. A ja już sama nie wiem, mnie jest wszystko jedno.
lilmama, agu258 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Ja dzisiaj byłam pobrać krew na test coombsa i miałam bardzo ciekawe pobieranie krwi
Pierwszy raz pobierał mi facet i w bardzo ciekawy sposób próbował mnie rozluźnić przed badaniem (którego bardzo nie lubię, kiedyś bardzo panikowałam, teraz jest lepiej). Na prośbę "Proszę szybko i bezboleśnie" odpowiedział: "To pomyliła pani zakłady, szybko i bezboleśnie to w biedronce". Przed samym pobraniem: "To jak, miało być długo i boleśnie? U pani trafić w żyłę to jak wygrać w totka. Uff, udało się, chyba muszę wysłać kupon". Taki czarny humor, ale pierwszy raz podczas wkłuwania rechotałam
Nynusia, agu258 lubią tę wiadomość
-
Ja póki co się nie nastawiam, bo niedawno u dwóch moich koleżanek, które były w 12 i 13 tyg. wyszła dziewczynka, a dopiero na kolejnym usg dowiedziały się, że jednak będzie chłopiec. Jeśli nic nie widać, to jeszcze różnie może być, a czasami widać jak na dłoni, wtedy już nie ma wątpliwości, że chłopiec.
-
Dziewczyny te Wasze brzuszki takie ładne, widać, że ciążowe. Mój jest inny
Wywaliło go do przodu, przed ciążą taki nie był, ale jest po prostu gruby, a nie taki ładny ciążowy jak Wasze
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc6ee6581523.jpgaanaa, Magnosia, onka, BATTINKA, Kasia82, FreshMm, paula1, Nynusia, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
-
lilmama wrote:Ja tez mialam krwiaczka. Czekalam do nastepnego usg ze wspolzyciem, ale nie trzeba uprawiac seksu zawsze, mozna robic inne rzeczy;)
A tak w ogole wiecie juz, jaka plec ?
Hmmm, głupio mi pytać, ale zakaz seksu przy krwiaku równa się zakazowi orgazmu? Czy to sam seks jest wtedy niebezpieczny?Magnosia, lilmama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie niby już 16 tc leci a nadal nie znamy płci. pani dr dwa dni temu chyba jednak bardziej wróżyła chłopca, ale wiecie, jak to jest. córka naszych przyjaciół też miała być chłopcem przez miesiąc
bardzo polecam Wam dzisiaj wizytę na dworze, właśnie rozłożyłam sobie kocyk w ogródku i jest tak ciepło, że musiałam zdjąć skarpetkioczywiście, jeśli u Was też tak praży jak w Poznaniu
Kasia82, Magnosia, nat_alia, agu258 lubią tę wiadomość
-
Kasia82 wrote:Hmmm, głupio mi pytać, ale zakaz seksu przy krwiaku równa się zakazowi orgazmu? Czy to sam seks jest wtedy niebezpieczny?
No właśnie też mnie to nurtuje, bo też miałam zakaz. Wie ktoś?
Mała Mi przecież masz śliczny brzuszek, mi się wydaje, że gruby to ja mam...mała.mi lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Lilmama , ja tez bede miala wizyte w poniedzialek i 13 tydzien , tez bym chciala uslyszec jakies prawdopodobienstwo , nawet w 60 % , moze mi powie ze sa tam moje wymarzone jajeczka hehe
Asienka trzymaj sie kochana i faktycznie ta nasza polska izba ... ale oby gin ci dobrze cos doradzil i bol ustapi !
aana ja tez mam taaaka zadyszke we wszystkim co robie , wczesniej sport bieganie , a teraz 1 pietro i mnie nie ma ! Ale zaczynam chodzic na basen w kazda niedziele i moze sie poprawi
Dziewczyny apropo libido u mnie bylo tez na minusie i to duuuzym , ale ostatnio sie poprawilo ( moze przez to ze prawie miesiac sie nie wiedzielismy) albo moze przez to ze sobie kupilismy pare ''drobiazgow'' do sypialni !
Przepraszam ze tak o tym pisze wprost , ale jakie plusy tego
Trzymam kciuki za wizytujace dzis ! I za te ktore pracuja , juz ostatni dzien i odpoczynek !
Ja musze wybrac sie na spacer u nas piekna pogoda , świeci sloneczko i trzeba korzystac . Miłego dnia dla kazdej z wasUrsa, estrella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia82 wrote:W Warszawie też jest pięknie. Aż marzy mi się działka, zielona trawka i hamak. Chyba będziemy musieli pomyśleć o zbudowaniu domu poza miastem.
Kasia, to na razie może chociaż leżak/kocyk na balkonie?ja się przesunęłam ze swoim pod ogrodzenie, bo to słońce naprawdę mocno daje!
Mała.mi, brzuszek piękny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 12:41
Kasia82, mała.mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTaka ladna pogoda a ja mam balkon w cieniu grr... a 5 pieter w dol z corka na rekach mi sie dzisiaj nie usmiecha...
Z tymi piersiami.. musze wam powiedziec ze w pierwssej ciazy duzo bardziej mnie bolaly.. a teraz.. to troszke na poczatku a tak to juz ich nie czuje..
w poniedzialek mam pobranie kwrwi, a we wtorek prenatalne. I ide z corka do gabinetu troszke mnie to denerwuje -
Ja właśnie wróciłam. U nas po prostu przepięknie, 23 stopnie, ptaszki śpiewają, zero chmurek :)Pospacerowałam dłużej niż zamierzałam ale bardzo powoli szłam.
https://www.youtube.com/watch?v=8Fwxr-9t4dQ
A to są widoki z moich tras spacerowychBędzie gdzie chodzic z maleństwem
onka, Magnosia, ola.321 lubią tę wiadomość