Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agaton, ja tez dużo pracuje, ja pracuje na pól etatu i mam swoja działalność, w domu jestem o 21ej. Na l4 idę w maju, bo juz nie wyrabiam i przed porodem chce więcej czasu poświęcić starszej córce.
Nenka, ok, sama napisalas, ze ważne sa wspomnienia, wiec nawet jak to nie bylo to...liczy sie wasza radosc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 12:16
-
Witam dziewczynki w 5 miesiącu!
Skończyłam Was nadrabiać,cały weekend walczyliśmy z remontem,za tydzień przeprowadzam sie do Mojego:)
Chciałabym bardzo poczuć już ruchy dzidziolka,zdarzyło mi sie to raz,tydzień temu i juz wcale nie jestem pewna czy to było to..
Za tydzień wizyta u gina i juz sie nie mogę doczekać!
Ustalilismy,że wybierzemy z 3 imion.. Szymon,Filip,Borys, chciałam tez Alana ale moja bardzo bliska przyjaciółka je przejęła,urodzi w sierpniu,więc ma pierszeństwo:)
Nynusia,śliczna sukienka,w moim stylu,no i cudne buty!Sama chciałabym takie ale nie wiem czy moja równowaga ciazowa mi na to pozwoli.. Dziś idę na próbna fryzurkę ślubną a jeszcze nie mam sukienki!! Masakra...
Ursa,cudownie,że wychodzisz do domu! Nienawidzę szpitali..
aanaa, Ursa, Nynusia, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
nadrabiam zaległosci weekndowe w lekturze , w sobote i niedziele byłam w szkole ( w lipcu obrona)
Ursa 3mam kciuki za dzisiejsze wyjscie bo spital to niestety nic przyjemnego
My jeszcze nie wiemy czy to chłopiec czy dziewczynka a nasze typy imion to Liliana i Nikodem
Na l4 jestem już poniewaz pracowałam w sklepie co prawda sieciówce odziezowej ale kartonów z dostawa prawie kazdego dnia było co dzwigać no i praca na nogach 8 h niestety bez mozliwosci siedzacego odpoczynkuTroche sie nudze ale wykorzytuje ten czas na dokonczenie pisania pracy i na nauke tak że dobrze sie nawet złozyło
Ruchów maluszka nie czuje .. no ale to jeszcze troche musze na to poczekacUrsa lubi tę wiadomość
-
Jeszcze odnosnie mojego mózgojada ciążowego.. Ostatnio przyjechała do mnie moja wspomniana wczesniej przyjaciółka i poprosiła czy pójdę z Nią na wizyte do gina.Chciała wziąć prysznic bo była u mnie cały dzień.. no i mówię Jej,że jak chce ciepła wodę to musi przekręcić gałkę w lewo.. Za chwilę woła mnie,że leci tylko zimna,no to idę sprawdzić i rzeczywiscie.. no to kręce w prawo.. jest ciepła!Mówię do Niej,wiesz co dziwne bo zawsze ciepła była w lewo... Hmmm.. co sie okazało przyjezdza pózniej mój narzeczony,opowiadam cała sytuację a On w smiech i mówi,ze ciepła woda zawsze była w prawo..
Juz nie wspomnę o tym,że zapominam duzo i często oraz notorycznie zakładam 2 różne skarpetki! -
Dziewczyny bylam dzis na wizycie i na 100%syn! Wszystkie, ale to wszystkie zabobony, lacznie z chinskim kalendarzem mowily ze corka, wiec nie zmieniam zdania ze to wszystko to zabawa tylko bo wierzyc temu absolutnie nie mozna!
)
A tak poza tym z małym wszystko w porządku, cytologie dzis mi zrobila.I na szczescie juz takim wielkoludem nie jest tylko idealnie w normie, taki jak być powinien;)czkawke miał i drapał się po głowie;)nenka2, aagatkaa1984, polkosia, Arielka, lili_madlen, Blondik, szczesliwa_mamusia21, agaton, Aguś26, agu258, Lexie, Katarzyna87, paula1, Lucy7, Nynusia, Magnosia, miska2503 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A to co pisalam ostatnio o tym ze brzuch mam na wieczor twardy to mowila ze najprawdopodobniej wzdecia i espumisan mozna brac bez obaw wtedy.bo zbadala wszystko bardzo dokladnie i wszystko mieciutkie i nic niepokojacego nie widziala. No i nastepna wizyta 21.05:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 13:33
-
nenka ja Ci wierzę bo ja już dawno sporadycznie poczułam to co czuje teraz w brzuchu i to na pewno nie jelita bo nie miałam takiego uczucia nigdy przez 27 lat w brzuchu to co nagle mi jelita zaczeły burczeć
Wszystko w ciąży to kwestia indywidualna. Jest jakiś tam schemat przechodzenia ciąży ale każda jest inna
nenka2, aanaa lubią tę wiadomość
-
Ss gratulacje syneczka ! :*
Oj kobitki tak wam sie marzy l4 ale to tylko teoria , w domu jest jeszcze gorzej , siedzisz i tylko sie nudzisz , ja juz siedze 3 miesiac i uwierzcie ze szukam sama zajec bo to ciezko wysiedziec, na poczatku jest fajnie wiadomoka , pozniej juz mniej.
Oj tez czekam na 1 ruchy
ss lubi tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Ss gratulacje syneczka ! :*
Oj kobitki tak wam sie marzy l4 ale to tylko teoria , w domu jest jeszcze gorzej , siedzisz i tylko sie nudzisz , ja juz siedze 3 miesiac i uwierzcie ze szukam sama zajec bo to ciezko wysiedziec, na poczatku jest fajnie wiadomoka , pozniej juz mniej.
Oj tez czekam na 1 ruchy
Zgadzam się, ja tez siedze juz 10 tygodni w domu, wiec faktycznie fajnie jest na poczatku, później juz trochę nudno, tyle ze u mnie początki były męczące pod względem samopoczucia, a teraz w końcu żyjeale do pracy wcale bym nie wróciła
wole nudzić się w domku, spać do której chce, a w pracy to tylko nerwowka. Wiec cieszę się mimo wszystko, ze siedze w domku
Blondik, ss, polkosia, szczesliwa_mamusia21, Lucy7, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
Ja czuje już ruchy dzidziolka, jak trzepotanie skrzydeł motyla.
Szukamy wstępnie wózka na kołach pompowanych, ale takiego żeby się zmieścił do małego bagażnika. Najlepiej 3 in 1. W wolny weekend majowy musimy odmalować łóżeczko po moim mężu i jego braciach. I zmierzyć wymiary materaca.
Planujemy kupić większy samochód do 15 tys. Może jakiś doradzicie jakiś sprawdzony model ? Nie chcemy wydawać, aż tak dużej kasy będą inne wydatkiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 14:35
-
ss wrote:Samochod to pewnie Twoj mąż ma jakas wizje;) jak to facet.my mamy forda mondeo i bardzo lubie to autko, wlasciwie to ja nim jezdze a mąż moim puntem;)
A który masz rocznik modeo jeśli można się zapytać ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 14:52
-
Nie polecam berlinga bo strasznie awaryjny,mamy w pracy i znajomi maja... Nienawidza tego auta
Ja jestem zawsze wierna niemieckim markom,szczególnie tym kolo 2000 roku,bo maja dobra blachę,a usterki tylko wynikające ze zużycia,o ile auto nie jest jakies powypadkowe:)
Wiem ze na L4 nudno,ale jak będzie ładna pogoda to ja juz bym sobie zajecie znalazłaa w pracy mam po prostu za dużo na glowie i pobudka o 5:50 wiec tez niezbyt sie wysypiam
-
Haha znam to powiedzenie , tesc sie z tego zawsze smieje a jednak tez teraz kupil forda, znajomi tez maja i na szczescie we wszystkich tych przypadkach odpukac wszystko jest ok, wymieniamy tylko to co trzeba przez eksploatacje a jezdzimy juz 3 lata nim.rocznik podajze 2003 i nie jest to kombi bo mi sie nie podobaja, ale bagaznik i tak ogromniasty;)