Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucy ja wczoraj bralam espunisan na wzdeciaipomoglo
A moj dzidzius bardzo aktywny dzisiaj i nawet moj mezus poczul kopniaki
Ja czekam do wieczora i pewnie jak bol nie przejdzie to jade na Urgent ( IP )
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Lucy mi na wzdęcia i zaparcia pomógł sok 100% pomarańcza z tymbarka
tak mi doradziła koleżanka wypiłam prawie cały kartonik i pomogło, na drugi dzień też kartonik w ciągu całego dnia i zaparcia przeszły, do teraz piję dość często i zaparć nie mam
a miałam straszne nawet i przed ciążą
Lucy7, Blondik lubią tę wiadomość
-
dziewczyny wrocilam, dr stwierdzil ubytek przegrody międzykomorowej. Serce ma 2cm a ubytek 1,5mm dr mówi żeby się nie martwić bo zazwyczaj przegroda się zrasta i trzeba czekać czas pokaze.
Za 2tyg mam wizytę na NFz wiec zobaczę co jeszcze tamten dr powie...
Mam zasiany strach nie powiem, mąż byl akurat ze mną i tez widzę siedzi cicho i myśli...ach
Dziewczyny nie rozumiem skąd jakieś wady serduszka u mnie w rodzinie i męża takich rzeczy nie ma ...
Ach nie chce smęcić ale dla mnie to załamka. -
ss wrote:Dostala juz ktoras z was ( z tych co zamawialy) paczke z bebiprogramu?
nat_alia, FreshMm lubią tę wiadomość
-
Battinka glowa do gory . Napewno wszystko bedzie dobrze i dzidzius bedzie zdrowy . Pczekaj jeszcze na wizyte w NFz zobaczysz czy lekarz potwierdzi diagnoze.
A powiedzial Ci ile trzeba czekac , zeby spradzic , czy przegroda sie zrosla ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 18:44
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Ss oj kochana resztę wizyty to przez mgłę pamiętam.
Ogólnie gratulował nam ze dzidzia dobrze się rozwija i wszystko jest w jak najlepszym porządku.(tylko ja juz nie potrafię się cieszyć).
Jesli chodzi o twardnienie brzucha to ze dzidzia sie wierci.
Wszystkie narządy zmierzył i jest jak najbardziej w porządku...nic juz z tego nie rozumiem.
W ogóle bobas dziś byl ruchliwy kopal mnie na maxa nawet podczas wizyty.
25 maja idę do tego ginka który mi prowadzi ciążę,on jest genetykiem wiec ciekawa jestem co rzeknie. -
lojkalojka wrote:Battinka glowa do gory . Napewno wszystko bedzie dobrze i dzidzius bedzie zdrowy . Pczekaj jeszcze na wizyte w NFz zobaczysz czy lekarz potwierdzi diagnoze.
A powiedzial Ci ile trzeba czekac , zeby spradzic , czy przegroda sie zrosla ?
Nic nie mówił niestety... -
Battinka wiem, że łatwo pisać, ale postaraj się aż tak nie martwić, skoro lekarz mówi, że może się zrosnąć ta przegroda. Poczekaj co Ci jeszcze powie ten Twój lekarz
A mój brzusio też już duży:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fd5a01df1f37.jpg
(do wizyty 2 dni)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 18:51
Lucy7, Muffinka1019, Lexie, nat_alia, agu258, ola.321, Blondik lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
nick nieaktualny
-
Ja juz po wizycie, u nas wszystko ok i na razie lekarz zostaje przy zdaniu ze dziewczynka
Lucy7, paula1, Muffinka1019, Aguś26, Lexie, szczesliwa_mamusia21, Magnosia, Ursa, lili_madlen, Bąbelek, IviQ, agu258, Arielka, onka, ola.321, Blondik, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Nenka gratuluję syna
Paula śliczny brzusio :*
Aanaa cięszę się z udanej wizyty, pewnie dziewczynka już zostanie
Battinka, musisz być dobrej myśli, skoro lekarz mówi, że będzie dobrze to musi tak być. Wiem, że łatwo się mówi, ale musisz myśleć pozytywnie.
A ja czekam, na obiad, mięsko nie chce zmięknąć...
Jutro o tej porze będę już po połówkowych badaniach. Ach, zaczyna się pojawiać.
A za miesiąc przylatują moi rodziceTata się śmieje, że w końcu nie będzie miał największego brzucha w naszej rodzinie.
Kto jutro ze mną wizytuje?
aanaa, paula1 lubią tę wiadomość
-
Piekny brzuszek
Battinka nie martw sie kochana na zapas ! Jak lekarz powiedzial ze wszystko bedzie dobrze to na pewno tak bedzie , cala reszta w porzadku wiec na pewno wszystko wszystko bedzie dobrze :*
Ja dzis byłam w sklepie kolo 16 , tłumy jak nie wiem a tu tylko jutro swieto i wszystko zamkniete a zapasy robia jakby 2 tyg mialo byc zamkniete !
Oczywiscie nie bylo owocow , winogrona , truskawekJuz nie chcialo mi sie jechac gdzies indziej bo widzialam z daleka ze na parkingu nawet miejsca nie ma
Kupilam mrozone owoce lesne i zaraz bede robic koktajl
paula1 lubi tę wiadomość