Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wpadam na chwilke pogratulowac chlopakow;) no i dziewczynek tez
Mmie tez mocniej boki brzuch od kilku dni, ale w poniedzialek mam usg, wiec mam nadzieje ze wszystkiego sie dowiem, choc ide do innej babki, ktorej nie znam, ale mojego lekarza nie ma.
Jestesmy w szale przygotowan do komuni, wiec odezwe sie po weekendzie. -
Agu,Aagatkaa,cieszę się,że z u Was wszystko w porządku
U nas wczoraj też był seks i latałam co chwile do łazienki zobaczyc czy plamienia nie ma.. czułam się jak na początku ciązy kiedy to przy każdej wizycie w toalecie patrzyłam na majtki czy czasem nie poroniłam... schiza na maksa..
Jejuuuu,chciałabym żeby mój syn juz mnie tak porządnie skopał a tu nic..
Odnosnie ślubu to zamówiłam wczoraj bukiet.. będą jednak białe frezjeCos takiego :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a28b68ee9c2.jpgaanaa, onka, ola.321, nat_alia, lili_madlen, Nynusia, estrella, agu258 lubią tę wiadomość
-
Czy pamiętacie kiedy dokładnie poczułyście ruchy? U mnie pojawiły się ok. 20 kwietnia. Patrząc na tę zasadę plus 5 miesięcy = data porodu, wychodzi mi ok. 20 września, czyli ok. 3 tygodnie wcześniej niż to wynika z OM.
Myślicie, że to się sprawdza i jest to możliwe?
Agu, Agatka, cieszę się, że u Was wszystko OK
Zauważyłam, że spora część z nas narzeka ostatnio na nasilone bóle brzucha. Więc może to norma, może teraz macica szybciej się rozciąga.
agu258 lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Witam! Gratuluję udanych wizyt... ja mam cały dzień dołka ryczec mi się chcę... cukier na czczo mi skacze jest coraz wyższy i nie mogę go unormowac I szkodze dzidzi do tego jak chodzę to czuje ciągle ta bolaca kość łonową do tego brzuch jest jakiś taki ciężki a przecież prawie wcale mi jeszcze nie urósł do tego boli mnie po bokach no i martwi mnie ta napinajaca się co jakiś czas macica
jutro mam wizytę i strasznie się jej boję
przepraszam że się żale ale ciężko mi i już nie ogarniam tego
-
Agusiu, mnie też boli brzuch po bokach, to pewnie rozciąganie.
A cukier Ci się unormuje. Głowa do góry. Myślę, że czasem każda z nas ma gorszy dzień, gdzie wszystko przytłacza i przeraża.Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Ss najprawdopodobniej tak ale w wypisie mam wpisane magnez i potas
Więc nie chcę nikogo wprowadzac w błąd. Ja w domu jak mi bardzo doskwierają skurcze podbrzusza łykam magne b6
Aguś ostatnio też mam takie złe samopoczucie. To te cholerne hormony. W dodatku w ciągu dwóch miesięcy przybyło mi 6 kg, nie mam brzuszka ciążowego tylko wydaję się grubaSpoglądanie w lustro nie przynosi mi więc uśmiechu na twarzy
Bedzie dobrze, kiedyś nam musi odpuścic
-
Dziewczyny, przed chwilą zobaczyłam w TV reklamę Enfamil, gdzie te dziecko mówi pierwsze "mama" i się rozbeczałam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 14:45
Marta28, onka, aanaa, Aguś26, agu258, Bąbelek, Lucy7 lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Kochane zdjecie dla wszystkich ktore mysla ze maja małe brzuszki
Jestem z wami !
18 tydzieńa wg usg prawie 20
Ps. wybaczcie za odcisk na brzuchu ale lezałam pod kołderka i to z lenistwa wszystko
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff6ec2756e37.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 15:08
Aguś26, aanaa, ola.321, lili_madlen, Magnosia, Little Frog, Nynusia, Katarzyna87, Muffinka1019, paula1, agu258, Lucy7 lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny
po luteinie nie zauważyłam żadnych zmian skórnych ani wymiotów, jedynie głowa mnie bolała
agu ciesze sie ze plamienia ustały
fresh no to niezla zmiana
również byłam na tych warsztatach z mężem... było bardzo duzo ludzi podzielonych na 3 sale, w naszej akurat bylo pare ojców... ale ogólnie warto iść... mój mąż był bardzo zadowolony... tematyka tez super...
jesli chodzi o moją infekcje to dalej jest tak samo jedynie co to dosłownie cieknie ze mnie biało-żółty śluz, na szczeście bez zapachu... smaruje cały czas clotrimazolum i myje tantum rosa... czekam na poprawe
na wzdęcia wzielam wczoraj jedna tabl espumisanu ale nie pomogło, moze za małą dawke wziełam...
agu258 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywiecie co Dziewczyny, mam wrażenie, że mój Synek zaczyna fikać, jak w pobliżu mojego brzucha jest laptop (robię sporo rzeczy z komputerem na kolanach). myślicie, że coś w tym jest, czy to po prostu wynika z tego, że siedzę i go nie kołyszę? zastanawiam się, może promieniowanie jakieś go drażni?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 15:26
-
Witam i ja
Ostatnio straszny młyn miałam; nauka, maz zgubił portfel, wiec musiałam go wozic. Na szczęście ktoś znalazł i oddał. Dziś juz tylko siedze i pachnemuszę się trochę ogarnąć, bo jak tak dalej pójdzie to będę wyglądała jak jakiś kloszard
Jak piszecie o tych pomylkach w określaniu płci, to aż się boje. Jakby mi się taka niespodzianka trafiła, to bym chyba na zawał zeszła. USG mam w 20 tyg (19+1) końcem maja i mam nadzieje, ze będzie dobrze widac, bo chciałabym powoli zacząć kompletowac wyprawke. Chociaż może jeszcze się wstrzymam do lipca i jak będę w Polsce to zrobię dodatkowe USG żeby się upewnić i wtedy zaczne -
Hej kochane ja dziś z opóźnieniem i to mega dużym mam urlop a jestem bardziej zajęta zamiast odpoczywać
Agu Agatka oby bóle i plamienia przeszły i nie wróciły! !
Ewalika spróbuj wypić z 2 rumianki albo ciepłe mleko może pomoże
Lexie tak tak 2 dni
O 17.30 lecę po odbiór sukniagu258 lubi tę wiadomość