Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, chyba najwyższa pora dołączyć
Nazywam się Ola i mam 24 lata, według kalendarza Belly Best Friend termin porodu wypada na 18 października, więc nawet jeśli coś się przesunie +/- 2 tygodnie, to na 90% pozostanę październikową mamą
Tak naprawdę towarzyszę Wam już odkąd dowiedziałam się o ciąży w 5 tygodniu, znam Wasze problemy i radości, pamiętam nawet mamy, które niestety musiały się pożegnać... Witam się ze wszystkimi i już dopisuję się do kalendarzasoraya, aanaa, Lexie, Magnosia, nat_alia, FreshMm, estrella, ola.321, Aguś26, Little Frog, Katarzyna87, linka220, jaroszka, Ursa, onka, lili_madlen, miska2503, lojkalojka, Muffinka1019, Nynusia, paula1, agania, Blondik, agu258, Bąbelek, Lucy7, IviQ lubią tę wiadomość
-
Nie udzielałam się, ale czytam Was cały czas. Nie mam czasu, czasami chęci.
Gratuluję pipeczek i jajuszekMy może dowiemy się za tydzień!
aanaa dzieciaczki po porodzie mają zawsze lekko zadarte noski, to ewolucja tak sobie wymyśliła, żeby przy karmieniu z cyca dziecko mogło oddychać
zetaaa w mojej mądrej książce o ciąży pisze, że na początku odczuwania ruchów (do ok. miesiąca od tego czasu) może być tak, że jednego dnia dziecko będzie spokojne i senne - nic nie poczujesz, a następnego będzie fikało. Jest to zupełnie normalne i nie należy się tym przejmować!
Jeszcze 6 dni do wizyty, mam nadzieję, że zobaczymy kto siedzi w brzuszkuaanaa, Ursa, Little Frog, Nynusia, agania, Blondik, agu258, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
zetaa - ja też w tym czasie co ty nie byłam pewna co czuję i czy to dzidzia
, teraz już raczej wiem że to maluszek
.
Aleksandra - miło że dołączyłaś
Dziewczyny a mi dziś cały dzień jest niedobrze, ja nie wiem już sama czy to mdłości czy coś mi zaszkodziło. Jak miałam mdłości to przynajmniej po jedzeniu przechodziły a dziś mnie trzyma mimo to.
I dziś się ważyłam i mam jednak +5kg, myślę że tego nie da się już kontrolować bo waga sama idzie w górę.
-
Ola pocieszę Cię, ja ponad 6 na plusie
przed ciążą 55 kg a teraz 61,7 Pocieszam się że w I trym przytyłam najwięcej a teraz delikatnie waga podskakuje. I trymestr miałam taki że non stop musiałam coś jeść, bo mi było niedobrze
ola.321, IviQ lubią tę wiadomość
-
ja narazie + 4kg
mam 54kg wiec jest dobrze a brzuszek zaokrąglony
ola.321 lubi tę wiadomość
-
Hej!
Już po USG
Będziemy mieli dziewczynkę :***
Jest zdrowiutka. Nie chciała się ujawnić, ale Pani dr wzięła ją z zaskoczenia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/689b4dde612d.jpg
Termin niezmienny 30/09/2015.Lexie, Aguś26, Mo_niczka, onka, ola.321, ola.321, Kasia82, Natka88, Magnosia, Little Frog, estrella, jaroszka, miska2503, Katarzyna87, AsiaPoli, aanaa, lojkalojka, soraya, Nynusia, paula1, Fatim, agania, Ursa, Blondik, agu258, nat_alia, Bąbelek, Lucy7, jacusianka lubią tę wiadomość
-
Muffinka1019 wrote:Hej!
Już po USG
Będziemy mieli dziewczynkę :***
Jest zdrowiutka. Nie chciała się ujawnić, ale Pani dr wzięła ją z zaskoczenia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/689b4dde612d.jpg
Termin niezmienny 30/09/2015.
Gratulacje Kochana!Muffinka1019, linka220 lubią tę wiadomość