Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, a jak Wasze maleństwa sie układają w brzuszku? Moje sie ułożyło w tak zwanej pozycji lokciowo- kolankowej, leży na brzuszku z twarzą w macicy
potem sie na chwile przewalil na plecy, ale zaraz znowu juz leżał na brzuchu. Śmiesznie to wyglądało, jakby sie modlił
-
Gratuluje udanych wizyt
Moje Maleństwo też leżalo dzisiaj na brzuchu
Widok naprawdę śmieszny :-)Mój mąż zachwycony wizytą, oczywiście musiał zapytac gina o seks, czy dalej możemy
Wszystko dobrze fajnie do momentu jak wracalismy juz do domu i siostra męża zadzwoniła zapytac jak wizyta.. Oczywiście wiedziała od teściowej.. no i znowu nerwy..
aanaa, Muffinka1019, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny kochane jesteście :*
Szczerze mówiąc, przeczucia miałam na chłopca, a tutaj taka niespodzianka
Jaroszka, chciałabym Ci powiedzieć, ale tutaj nie mówią takich rzeczy, na co osobiście jestem zła... Będziemy musieli pojechać do polskiego ginekologa prywatnie, żeby nam powiedział to i owo.
-
Muffinka gratuluję córeczki
Marta ja także polubiłam post odnośnie wizyty nie teściowej;)
Ja odebrałam suknie i welonjest piekna! !!
Magnosia, Lexie, ola.321, Marta28, Muffinka1019, agu258, onka, linka220, aanaa, nat_alia, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Muffinka gratuluje !
Nynusia zazdroszcze ci ze zaraz bedziesz miala wszystko za soba , chodzi mi o przygotowania do slubu bo mnie to chyba przerasta.
Wczoraj o 24 wrocilismy do domu i dzis juz na 13 do pracy. Wczoraj przezyla, najgorsza podroz nie dosc ze lacznie trwala 19h to jeszcze przezyje ale najgorszy byl prom 2,5 h bujania polowa ludzi wymiotowala i w tym ja, pierwszy raz !
Juz nie wiem co lepsze samolot przy czym 2 ostatnie loty byly z turbulencjami czy promMuffinka1019 lubi tę wiadomość
-
Muffinka gratulacje
Ola witamy w gronie październikowych mam
Ja mam nadzieje, ze jutro na wizycie się potwierdzi to co ostatnio lekarz stwierdził, że to dziewczynka
Aguś a o której masz jutro wizytę? bo ja 14.20juz sie doczekać nie mogę, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Muffinka1019 lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Sorki że tak tutaj narzekam na teściową ale ona mnie tak drażni.. Tak to pewnie wina moich hormonów... No ale jak.tu się nie wkurzyc skoro wychodzimy z gabinetu a tu już dzwonią i nas wypytuja ? Kurde to chyba nasza sprawa czy chcemy opowiadać jak było, co lekarz powiedZiał ..
A co najlepsze po powrocie teściowa przyszła do mojego męża płacić rachunki przez internet i ani słowem nie zapytała czy wsZystko ok .. No bo w sumie po co ? -
Nynusia Twój dzień zbliża się wielkimi krokami
Muffinka gratuluję
Jarosia ja jestem z Warszawy i wybieram się na te targi
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze wizytyTo już połówkowe czy takie pomiędzy ?
Nie dam rady Was nadrobić, bo zbyt długo mnie nie było, ale postaram się być na bieżącoOla witaj w październikowych
Muffinka1019, jaroszka lubią tę wiadomość
-
paula1 wrote:Muffinka gratulacje
Ola witamy w gronie październikowych mam
Ja mam nadzieje, ze jutro na wizycie się potwierdzi to co ostatnio lekarz stwierdził, że to dziewczynka
Aguś a o której masz jutro wizytę? bo ja 14.20juz sie doczekać nie mogę, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
paula1 lubi tę wiadomość
-
Muffinka gratulacje!
Ola - witamy, witamy
Nynusia myslalam dziś o Tobie, ale Ci zazdroszcze, ze to juz
Agatka - oby IP nie musiała Cie juz gościć :-*
Plamienia ustały - uff!ale tez mnie boli brzuch po bokach, czasem mam wrażenie, ze jest ciężki. Dzisiaj w ogóle chyba mam wzdęcia, ze az boli...
Ale czuje dzidziusia, wiec to najważniejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 23:58
Muffinka1019, Nynusia lubią tę wiadomość