X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mn7e dzis leniwie tez ..wlasnie zjadlam 6 ogorkow kiszonych pol pa zka i drozdzowke heh:)

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • Misiowa Ekspertka

Wysłany: 24 maja 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetaaa czyżbyśmy miały na ten sam dzień termin porodu wyznaczony? ;)

https://www.maluchy.pl/li-71913.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa mamusiu to dobrze ze dojechalas i wszystko w porządku;) ciesz się chwilami z bliskimi <3

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiowa, żadnego opisu usg nie masz?

Dziewczyny, czy któraś z Was szukała już może stroju kąpielowego dla siebie na czas wakacji? W moim przypadku będzie to istna masakra, bo nie dość, że miseczka F, to góra jak zwykle większa o jakieś 2-3 rozmiary niż dół. Bardzo mi się podobają tankini, ale nie wiem czy będą chcieli w innym rozmiarze sprzedać górę i dół. Jeśli macie jakieś sklepy godne polecenia, byłabym bardzo wdzięczna.

w5wq8ribpvtivstd.png
  • Misiowa Ekspertka

Wysłany: 24 maja 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia no nie mam żadnego opisu USG.
    Na każdej wizycie dostaję tylko pamiątkowe foto dzidzi i nic więcej...
    tam są niby jakieś symbole ale to raczej o dzidzi wlk świadczy...

A oprócz tej fotki nic nie mam.. może teraz na genetyczne jak pójdę to mi coś więcej dadzą tzn wiem, że dadzą bo 4 lata temu dostałam wydruk do mojego gina...

A Wy dostajecie opisy USG od swoich ginów?

Kiedyś jak kupowałam gdzieś, ale nie pamiętam gdzie bo to było już kilka lat temu pani pozwoliła mi wymienić majtki na mniejsze, bo mówiła, że często się zdarza, że ktoś w druga str. potrzebuje... nie wiem czy w Triumfie to nie było..

• Lexie Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane!

Chwilkę czasu znalazłam aby napisać bo za chwilę znów gości i poczytam Was sobie jutro :)

Dzień ślubu zleciał niewyobrażalnie szybko i chciałabym jeszcze raz! :)
    Pogoda była przepiękna..
    Denerwować zaczęłam sie dopiero w urzędzie,w czasie przysięgi mnie i mężowi drżały głosy,musiałam wziąć głębszy oddech i zrobic pauzę bo rozłakałabym się jak bóbr.. choć na początku mąż mnie rozśmieszył bo tak recytował swoja kwestię... :)
    Pózniej przyjęcie,myśleliśmy,że jeśli nie będzie tańców to towarzystwo sie szybko rozejdzie ale nie.. Było bardzo fajnie i dopiero ok 22 bylismy w domciu..
    Zawiódł mnie jedynie mój chrzestny,który sie nie pojawił,nawet nie dał znać ze Go nie bedzie :(
    Nie przeszkadza mi to jednak w byciu szczęsliwą!! Teraz będziemy czekac na synka! :)
    Jutro postaram sie wstawić zdjęcie.

Pozdrawiam Was gorąco !! :*

FreshMm, aanaa, Magnosia, linka220, Nynusia, Aguś26, onka, paula1, jacusianka, agu258, Blondik, szczesliwa_mamusia21, lili_madlen lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Lexie, wszystkiego naj :)

Lexie lubi tę wiadomość

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• Misiowa Ekspertka

Wysłany: 24 maja 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję Lexie i życzę samych słonecznych dni na Waszej Wspólnej Nowej Drodze Życia ;)

Lexie lubi tę wiadomość

• linka220 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze raz gratulac Lexie Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia :)

Lexie lubi tę wiadomość

hchy3e3km5dqv62g.png
    relganlipvgw9clp.png
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiowa chyba tak :)))

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie czekałam na to aż się odezwiesz z niecierpliwością :) u mnie też przysięga była stresująca ale dałam rade chociaz miałam wrażenie, że zapominam słów :)
    Gratuluję Ci i życzę jeszcze raz wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :)

U Nas też miało być do około 19 ale zaczęli wszyscy tańczyć i się dobrze bawić więc się przedłużyło :)

Czekam na foty!!!

Kasia ja mogłam w Triumph-ie wybrać góre mniejszą a dól wiekszy więc też spróbuj a Tankini to dobry wybór :)

Ja w piątek osiągnęłam szczyt szczęśliwości jak przyszedł list z Urzędu zaadresowany: Państwo Justyna i Marcin C... :D <3 patrze na ten list 4 razy dziennie haha :D :D

Lexie, IviQ, agu258, lili_madlen lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny poratujcie mnie... co skutecznego polecacie na bol gardla? Boli mnie od czwartkowego wieczora... Lecze sie czosnkiem, cytryna, syropem i tabletkami prenatal... Ale to nic nie daje z dnia na dzien coraz bardziej boli :-( jestem poza domem wiec nie pojde do lekarza... Jestescie moja ostatnia nadzieja, co lekarze pozwalali Wam brac bez obaw o maluszka?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, :/ zaszalalam z mezem w lozku, ssal mi piersi, a teraz leci mi siara i czuje ze robi sie mleko mam ociezale bolace piersi, znam to uczucie z poprzedniej ciazy. Co robic?
    Dziwnie, ze tak to zareagowalo ehh

• polkosia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka, nie podrażniać i nie pieścić :) Samo zniknie.

nenka2 lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Estrella, mi kiedyś lekarz mówił, że można użyć Tantum Verde (aerozol). Ja jednak nie stosowałam, bo nie potrzebowałam.

Nenka, nie pomogę, nie mam takich doświadczeń ;)

Kasia, też się rozglądam za strojem kąpielowym. Myślę, że tankini będzie najwygodniejsze. Fajnie byłoby pochodzić na basen, muszę tylko zapytać swoją gin. o pozwolenie. W lipcu natomiast jedziemy do Władysławowa i nawet jeśli nie będę szaleć w morzu, to w coś się trzeba ubrać ;) Ładny strój widziałam ostatnio w Happy Mum.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 18:50

estrella, Kasia82 lubią tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Estrella tantum verde spróbuj

estrella lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to mój brzusio w 6 miesiącu <3

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a34dfd59a36a.jpg

estrella, polkosia, stelianka, Magnosia, onka, linka220, ewa13, agu258, lili_madlen lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tantum verde w sprayu czy tabletkach lepsze?

• Magnosia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sprayu ;)

estrella lubi tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • Misiowa Ekspertka

Wysłany: 24 maja 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też polecam tantum verde, ale równie dobry sposób to płukanie gardła wodą z solą kuchenna ;) obrzydliwe, ale mega skuteczne juz następnego dnia czuć różnicę ;)

Nenka myslę, że nie dotykac, nie podrażniać, nie sprawdzać - może samo zniknie? kurczaki a może już będzie do porodu się utrzymywać... podobno tak tez się zdarza, że tak wcześnie się pojawia...

Nynusia sliczny brzusio

A ja się dzisiaj objadam i objadam i niedługo jak wieloryb będę wyglądała.. ale od jutra koniec z jedzeniem.. najgorzej jak człowiek szuka wymówki od pracy... ech...

Nynusia, estrella, nenka2 lubią tę wiadomość

‹‹ 875 876 877 878 879 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ