Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misiowa, żadnego opisu usg nie masz?
Dziewczyny, czy któraś z Was szukała już może stroju kąpielowego dla siebie na czas wakacji? W moim przypadku będzie to istna masakra, bo nie dość, że miseczka F, to góra jak zwykle większa o jakieś 2-3 rozmiary niż dół. Bardzo mi się podobają tankini, ale nie wiem czy będą chcieli w innym rozmiarze sprzedać górę i dół. Jeśli macie jakieś sklepy godne polecenia, byłabym bardzo wdzięczna. -
Kasia no nie mam żadnego opisu USG.
Na każdej wizycie dostaję tylko pamiątkowe foto dzidzi i nic więcej...
tam są niby jakieś symbole ale to raczej o dzidzi wlk świadczy...
A oprócz tej fotki nic nie mam.. może teraz na genetyczne jak pójdę to mi coś więcej dadzą tzn wiem, że dadzą bo 4 lata temu dostałam wydruk do mojego gina...
A Wy dostajecie opisy USG od swoich ginów?
Kiedyś jak kupowałam gdzieś, ale nie pamiętam gdzie bo to było już kilka lat temu pani pozwoliła mi wymienić majtki na mniejsze, bo mówiła, że często się zdarza, że ktoś w druga str. potrzebuje... nie wiem czy w Triumfie to nie było..https://www.maluchy.pl/li-71913.png -
Witajcie Kochane!
Chwilkę czasu znalazłam aby napisać bo za chwilę znów gości i poczytam Was sobie jutro
Dzień ślubu zleciał niewyobrażalnie szybko i chciałabym jeszcze raz!
Pogoda była przepiękna..
Denerwować zaczęłam sie dopiero w urzędzie,w czasie przysięgi mnie i mężowi drżały głosy,musiałam wziąć głębszy oddech i zrobic pauzę bo rozłakałabym się jak bóbr.. choć na początku mąż mnie rozśmieszył bo tak recytował swoja kwestię...
Pózniej przyjęcie,myśleliśmy,że jeśli nie będzie tańców to towarzystwo sie szybko rozejdzie ale nie.. Było bardzo fajnie i dopiero ok 22 bylismy w domciu..
Zawiódł mnie jedynie mój chrzestny,który sie nie pojawił,nawet nie dał znać ze Go nie bedzie
Nie przeszkadza mi to jednak w byciu szczęsliwą!! Teraz będziemy czekac na synka!
Jutro postaram sie wstawić zdjęcie.
Pozdrawiam Was gorąco !! :*
FreshMm, aanaa, Magnosia, linka220, Nynusia, Aguś26, onka, paula1, jacusianka, agu258, Blondik, szczesliwa_mamusia21, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Lexie czekałam na to aż się odezwiesz z niecierpliwością
u mnie też przysięga była stresująca ale dałam rade chociaz miałam wrażenie, że zapominam słów
Gratuluję Ci i życzę jeszcze raz wszystkiego dobrego na nowej drodze życia
U Nas też miało być do około 19 ale zaczęli wszyscy tańczyć i się dobrze bawić więc się przedłużyło
Czekam na foty!!!
Kasia ja mogłam w Triumph-ie wybrać góre mniejszą a dól wiekszy więc też spróbuj a Tankini to dobry wybór
Ja w piątek osiągnęłam szczyt szczęśliwości jak przyszedł list z Urzędu zaadresowany: Państwo Justyna i Marcin C...patrze na ten list 4 razy dziennie haha
Lexie, IviQ, agu258, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny poratujcie mnie... co skutecznego polecacie na bol gardla? Boli mnie od czwartkowego wieczora... Lecze sie czosnkiem, cytryna, syropem i tabletkami prenatal... Ale to nic nie daje z dnia na dzien coraz bardziej boli
jestem poza domem wiec nie pojde do lekarza... Jestescie moja ostatnia nadzieja, co lekarze pozwalali Wam brac bez obaw o maluszka?
-
nick nieaktualny
-
Estrella, mi kiedyś lekarz mówił, że można użyć Tantum Verde (aerozol). Ja jednak nie stosowałam, bo nie potrzebowałam.
Nenka, nie pomogę, nie mam takich doświadczeń
Kasia, też się rozglądam za strojem kąpielowym. Myślę, że tankini będzie najwygodniejsze. Fajnie byłoby pochodzić na basen, muszę tylko zapytać swoją gin. o pozwolenie. W lipcu natomiast jedziemy do Władysławowa i nawet jeśli nie będę szaleć w morzu, to w coś się trzeba ubraćŁadny strój widziałam ostatnio w Happy Mum.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 18:50
estrella, Kasia82 lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
nick nieaktualny
-
Ja też polecam tantum verde, ale równie dobry sposób to płukanie gardła wodą z solą kuchenna
obrzydliwe, ale mega skuteczne juz następnego dnia czuć różnicę
Nenka myslę, że nie dotykac, nie podrażniać, nie sprawdzać - może samo zniknie? kurczaki a może już będzie do porodu się utrzymywać... podobno tak tez się zdarza, że tak wcześnie się pojawia...
Nynusia sliczny brzusio
A ja się dzisiaj objadam i objadam i niedługo jak wieloryb będę wyglądała.. ale od jutra koniec z jedzeniem.. najgorzej jak człowiek szuka wymówki od pracy... ech...Nynusia, estrella, nenka2 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71913.png