Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynusia śliczny brzusio ciężaróweczko
no i już nie da się nie zauważyć
Ja już miałam dwa przypadki, że wpuścili mnie bez kolejkiraz dziewczyna, a raz Pan
Miłe to jest, naprawdę
Estrella ja na ból gardła brałam tabletki do ssania dla kobiet w ciąży PRENALEN i mi pomogły...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 19:59
Nynusia, estrella lubią tę wiadomość
-
Hej, ja ostatnio w kolejce do pobierania krwi stanęłam sobie na końcu, gdy nagle usłyszałam uwagę od jednego mężczyzny, że stoję nie z tej strony, bo jestem przecież w ciąży. Ci z przodu nie mięli więc wyboru i mnie przepuścili. Było mi zarazem miło, jak i niezręcznie trochę, że takie zamieszanie się zrobiło. Ale ten facet zachował się bardzo ładnie moim zdaniem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 20:29
linka220, Nynusia, Kasia82, Bąbelek, lili_madlen lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Estrella w sprayu
Fresh mnie też się to zdarzyło raz w Biedronce była starsza Pani w kolejce i chciała mnie przepuścić ale, że ona ledwo stała na nogach a ja mogłam poczekać nie skorzystałam i grzecznie podziekowałam a drugi raz młoda kobitka w Kauflandzie mówi do mnie "proszę iśc przede mną ja poczekam " tego razu skorzystałambyło to bardzo miłe
a mój mąż patrzy na mój brzuch i mówi no to chyba już widać ciąże z bananem na twarzy
pomijając fakt, że jamu się to podoba bo nienawidzi stać w kolejkach
linka220, estrella, Misiowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWielkie dzieki :-*
Mi po tabletkach prenalen nie przeszlo... Plukalam tez woda z sola i tez nic a gardlo tak boli ze ledwo przelykamjutro kupie tantum verde... Moze to cos pomoze bo juz nie mam sily :'(
Jeszcze raz bardzo Wam dziekuje za pomoc :-* jutro jedziemy do Leby i chcialabym choc cos miec z tego wyjazdu...
Pozdrawiam! -
Witam się i ja.
Dziewczyny tak rozmawiacie o strojach kąpielowych, tez ostatnio myślałam o kupnie stroju ale powiedzcie jak będą wyglądać wasze wizyty nad wodą? Ja troche sie obawiam ale wiadomo wygrzewać sie jak zaba nie będę jednak nie chce calkiem rezygnować....bo choc mieszkam nad morzem to i tak nie mam jego dość
Ja jutro idę na wizytę..kurde nie powiem stracha mam bo niewiem jak ten mój dr prowadzący podejdzie do sprawy...po prostu boje sie ze mnie nastraszy (bo on tak potrafi), a ja póki co jestem dobrej myśli:) -
Magnosia gratki. Wow mpj synus ma dopiero 260g
ewa13 podobno zalezy od wgi, im jesteś szczuplejsza tym szybciej podobno będziesz czuła. Ja zacżęłam czuć od 17 tyg ale też nie codziennie
Misiowa dziękuję :-*
Nynusia ja nigdy tak nisko nie czułam dziecka zawsze w okolicy pepka lub wyzej ale może dlatego ze łożysko mam wysoko. Gratuluję 6-mięcaPS śliczny brzusio
Pola28 witaj w czwartym tygodniu jeszcze nic nie widać. Jeśli b-hcg jest podwyższone to gratluję na pewno jesteś w ciązy. Ale z tego co piszesz to chyba musisz brać jakieś leki dodatkowe by nie poronnc chyba ze na to za wczescie. Co ci lekarz powiedział? Nie stersuj się tylko niepotrzebnie.
annggela wow jak jak bym się chciala w koncu wyspac….
Kasia82 no wlasnie jestem na etapie myslenia ze chyba powoli czas cos kupic na lato na plazę ale jakos pomyslu nie mam i nie wiem czy nie poczekac z miesiąc by zobaczyc ile się posune z waga
Lexie oo już po ślubie gratulacje i czekam na fotki
Nynusia, Magnosia lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Battinka ja się jednak nie wybieram ale jak rozmawiłam z ginem to powiedział, że kąpieli lepiej unikać no i bardzo dużego słońca więc ewentualnie gdzieś laniuchowanie pod parasolem i moczenie nóg pozostaje.
Ja mam wizytę we wtorek i się doczekać nie mogę.
A Ty, Battinka się nie stresuj na pewno będzie dobrze i podejdzie do sprawy jak należytrzymam kciuki
-
Ja to o stroju nawet jeszcze nie pomyślałam.. kąpać się pewnie nie będę bo w pierwszej ciąży co chwile miałam jakąś infekcję i teraz unikam wody, basenów, jezior a nawet publicznych ubikacji chociaż niestety nie zawsze się dahttps://www.maluchy.pl/li-71913.png -
Battinka, Kasiu, ja też zamierzam chować się pod parasolem z zimnym napojem, ewentualnie pochodzę po wodzie, by się schłodzić
Kasiu, a co to za płyn? Mi chyba pomaga Lacibios Femina (wcześniej Provag), zażywam probiotyki od kilkunastu miesięcy i jak na razie jest OK.
Nynusia, ja ruchy czuję raz na dole, raz przy pępku. Jednak zdecydowanie częściej czuję te najniżej.
IviQ, to pewnie po tatusiu, mój mąż ma 190 cm wzrostu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 22:08
IviQ, Kasia82 lubią tę wiadomość
Magnosiu, to płyn Forever. Można go dostać u osób zapisanych do tej firmy. Kiedyś, gdy częściej miałam infekcje, zaczęłam go stosować i od kiedy go używam, mam spokój.
Ogólnie jest to twarzy i ciała, ale do higieny intymnej nadaje się idealnie i jest bardzo wydajny - opakowanie ma 475 ml.
Moja droga, tylko z tymi zimnymi napojami w upalne dni uważnie i powolutku, żeby nam gardła nie zastrajkowały.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 22:25
Magnosia lubi tę wiadomość
-
Moja droga, tylko z tymi zimnymi napojami w upalne dni uważnie i powolutku, żeby nam gardła nie zastrajkowały.
[/QUOTE]
Hi, hi, Kasiu, też tak pomyślałam, jak to pisałamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 22:27
Kasia82 lubi tę wiadomość
IviQ wrote:bo mój ma dopiero 260 g i zaczynam się martwić czy to nie za mało. Wasze dzieci tak szybko rosną....
Nie martw sie! ja w ogóle nie wiem ile mój synek wazy lekarz nie wspominał, mówił tylko, ze ma 10 cm tzn miał 2 tygodnie temunenka2, IviQ lubią tę wiadomość
-
IviQ, dzieciaki rosną w różnym tempie. Ważne, że wszystko w normie przecież. Myślę, że nie masz czym się przejmować.
Dobranoc Mamusie i Dzidziusie.jaroszka, Kasia82, IviQ lubią tę wiadomość
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.