Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane
Ja dziś od rana z dobrym humorkiem bo moja dzidzia najprawdopodobniej się przesunęła i jest gdzieś w okolicach pępka bo tak się wierciła w nocy że heja teraz czuje ruchy bardziej u góry. Może uda się dziś podglądnąć wstydzioszka
Wizyta o 19:30 więc jeszcze troszkę sobie poczekam.
Trzymam kciuki za wizytujące dziś mamusie
Miłego dnia ;*lojkalojka, nat_alia, annggela, aanaa, ola.321, paula1, Bąbelek, lili_madlen, Lexie, Muffinka1019, agu258, Lucy7 lubią tę wiadomość
-
soraya wrote:Dziewczyny rozmawiałam ze znajomą farrmaceutką mówiła że jeśli chodzi o magnez to tylko Magne B6 poleca a nie jakieś suplementy. Magne b6 to lek a nie suplement.
Mi ja bylam na IP tez powiedzieli , ze tylko Magnez B6 . Odkad go biore bole dolegliwosci bolowe sa mniejsze i nie mam juz skurczow lydek
Nynusia czekamy na wiesci z wizyty i moze niunio pokaze co ma miedzy nogamiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 09:00
Nynusia, ola.321 lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Hej słoneczka!
Jak zwykle głupie sny miałam, śniło mi siè, że mój narzeczony nie chciał wziać ze mną ślubui sama byłam z dzieckiem, mieliśmy córeczkę.
Co ja w tej głowie mam ?
Jeszcze leże w łóżku, wizytę mam na 11 a przychodnia 6 min pieszo od domu. Znowu spałam na plecach brzuch miałam twardy jak kamień, przestraszyłam się ale poszłam siusiu i zmiękł, a moje makeństwo coś sie nie odzywa, idę coś zjeść powinien wtedy pojawić się pierwszy odzew. -
Kciuki za wizytujące:*
A ja za to witam się w podłym nastroju i mdłościami....Okruszek wierci sie, więc u niego ok a ja za to od wczoraj czuje sie jakby ktoś powietrze ze mnie wypuściłplecy i brzuch tak dziwnie bolą, niby da sie żyć ale chyba położe się jeszcze spać
to przez te ppgode choć widzę czyste niebo to słońca brak. Odnośnie położenia Maluszka to mój już jakiś czas szaleje koło pępka i momentami zastanawiam sie czy nie za wysoko hehe
Lece sie zdrzemnąć bo i tak prąd wyłączyli a chciałam wózki i pościel dla Okruszka pooglądać chociażaaaa tak kiepsko dzień zaczynamy
-
PauLLa wrote:Podeśle któraś link do naszej tabelki? Tak pytam dopóki pamiętam
Chodzi o tą do której się dopisujemy??
Skopiowałam link z 1 strony naszego wątku, w razie co tam ten link tam znajdziesz
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1FT0aq20GhBwqXh5ovn85SX4qTANj1vu7MykKXmomR9Q/edit?pli=1#gid=0
-
Witajcie dziewczyny,
mam taką nietypową prośbę - jestem z forum dla starających się i szukam dziewczyn, które starały się dłuższy czas (co najmniej rok) o dzidziusia i udało im się w końcu. Jeśli znajdziecie chwilę - wpiszcie swoją historię wszystkim nam, które nie mogą zajść w ciążę. Czasem brakuje nam wiary i nadziei, a Wasze historie mogą nam bardzo pomóc...
Tutaj podaję linka: https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/przy-nadziei-historie-o-zajsciu-w-ciaze-po-dlugim-staraniu,7641.html
Można się logować na tym loginie co tutaj macie. Skopiuję tę wiadomość na parę innych mamusiowych forum
Z góry bardzo Wam dziękuję!Tuli
Synuś ur 08.2017 - 3 lata starań
Córcia ur 11.2019
PCO, Hashimoto, hiperprolaktyn., celiakia. -
Dzień dobry Dziewczyny,
Trochę to krępujące, ale przeszukalam internet, popytalam koleżanek i niestety nic nie znalazłam, wiec w Was ratunek.
Juz 3 razy próbowałam z mężem seksu i jest to dla mnie nieprzyjemne....odczuwam takie coś jakbym miała zapalenie pęcherza albo parcie na mocz, a wcale nie chce mi sie siku ... Jestem załamana, bo potrzebuje trochę przyjemności, a tu dupa....boli mnie tam w środku w każdej pozycji....
Czy któraś z Was moze miała taki problem ? Jeżeli nie w tej to moze poprzedniej ciazy?
Wszędzie trąbią, ze w ciazy to seks jest taki wspaniały, bardziej przyjemny dla kobiety, a u mnie jest odwrotnie...
Ja to pewnie bez seksu wytrzymam, ale męża mi szkoda no i co tu zrobić dziewczynki ?
Jeszcze pomyślałam, ze moze to głowa, bo martwię sie o dziecko podczas seksu, mimo ze wiem, ze nic mu nie grozi...a teraz sie jeszcze nie rusza....ehhhh
Piękny temacik z rana zarzucilam co?
Będę wdzięczna za Wasze komentarze i doświadczenia.
Dzięki :*
stelianka lubi tę wiadomość
-
jaroszka, noooo piękny temat od rana haha
powiem Ci, że u nas jakoś tak spokojnie z seksem, po ostatnim razie nie w trakcie, ale po miałam takie uczucie jakby bolało/piekło nie wiem sama co, ale nieprzyjemne, ale znów nie takie bolesne żebym umierała, dało się znieść. Wszystko jak by mi spuchło... W trakcie używaliśmy trochę durex żel, ale potem któraś z Was pisała, że jest tam napisane żeby nie używać w ciąży.... ehhh, więc jeszcze po tym rano miałam plamienie, więc trochę się wystraszyliśmy i na tym koniecpo prostu się boję, a mąż wyrozumiały czeka....
więc z tym "wspaniałym" seksem u nas też nie do końca się sprawdza...jaroszka lubi tę wiadomość
-
Dzięki bardzo Linka :* czyli u Ciebie dolegliwości po seksie, a nie w trakcie....tez jakaś anomalia sie pojawiła w czasie ciazy.
Mój maz rowniez wyrozumiały i nic nie mówi, nie namawia, to ja jestem tym prowodyrem...
Myślałam o jakimś żelu, ale w takim razie jaki? Jak nie durex? -
Dzięki bardzo Linka :* czyli u Ciebie dolegliwości po seksie, a nie w trakcie....tez jakaś anomalia sie pojawiła w czasie ciazy.
Mój maz rowniez wyrozumiały i nic nie mówi, nie namawia, to ja jestem tym prowodyrem...
Myślałam o jakimś żelu, ale w takim razie jaki? Jak nie durex?linka220 lubi tę wiadomość
-
Jaroszka ja tak miałam dłuższy czas i nawet czasami też mi się to zdarza a mój sposób był na to taki wysiusiałam się przed samym sexem (fajnie to brzmi
zaczynamy coś tam robić a ja mówie czekaj czekaj muszę siusiu haha a mojego męża kur... łapała hahaha) no i wazelina dużo wazeliny...
Teraz powiem szczerze, że doznania mam meeega 5razy lepsze niż przed ciążą więc u nas akurat się sprawdza ten wspaniały seks.. chociaż nie powiem, jak mnie to tak uciska i można powiedzieć, że boli czasami to nie mam w ogóle ochoty na seks..jaroszka, IviQ lubią tę wiadomość
-
Nynusia Tobie rownież dziękuje :* Myślałam o jakimś żelu, ale w takim razie jaki? Jak nie durex? Jakiej wazeliny używajcie?
Nynusia, czyli próbować ciagle i nie poddawać sie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 09:57
Nynusia lubi tę wiadomość
-
Jaroszka, ja się tak o ciąży dowiedziałam wczesniej, bo bardzo bolalo mnie podczas sexu, moze faktycznie tez Glowa pracuje, durex nie można, ale moze provag żel? Ja wlasnie czekam w gigantycznej kolejce do położnej, potem do lekarza. Maluch daje delikatnie o sobie znac
Nynusia, jaroszka lubią tę wiadomość