Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
agania wrote:No właśnie ja mam tak samo. I podczas zbliżenia modlę się żeby już był koniec... najgorsze jest to, że mąż tego nie rozumie i uważa, że jestem nienormalna
ale delikatnie dalismy rade
u mnie ochoty brak chyba głównie dlatego, ze maz wraca późno i ja juz najzwyczajniej nie mam sił.
Ale cóż, jak widzę jego oczy niczym u spaniela, to się poswiecam raz na jakiś czasIviQ lubi tę wiadomość
-
Jaroszka ja też nie mam problemu ze śluzem ale jakoś wazelina mi wszystko łagodzi jakoś lepiej z nią niż bez niej
Co do antyperspirantu ja używam Rexony w sprayu tylko zmieniam zapachy (jednak najbardziej pasuje mi różowy:) ) ale w sumie odkąd jestem w ciąży w ogóle się nie pocę mogłabym nie używać...a przed ciążą potliwość była nie do ogarnięcia nie mówiąc o tym, że wszystkie kolorowe bluzki zaraz miały plamy od potu pod pachami...masakra...
Agania co do takich bóli często je odczuwam właśnie tak nisko bardzo...
Onka mnie coraz mniej, chyba, że dzidzia ma trampolinę z pęcherza to wtedy lecę szybko bo myśle, że się posikam po czym przestaje mi się chcieć -
nick nieaktualnyNo to nie jestem sama
A powiedzcie mi proszę, możecie mi polecić jakiś preparat z żurawiną, który można stosować w ciąży? Moja lekarka uparcie twierdziła, że urosept zawiera żurawinę, aż mi głupio było z nią polemizować... Heh, i jak ja mam ufać lekarzom...
-
Witam się
Co do sexu, to ja też troszkę czuje, ale tylko na początku, potem jest już ok
.Myślę że akurat w tym temacie bardzo dużo siedzi w głowie. Także dziewczyny jeśli nie spina Wam się brzuch e trakcie lub zaraz po to nie ma się czym martwić:-)Zawsze sobie myślę że dzidziusie lubią jak się rodzice kochają(jakkolwiek to nie brzmi:-D)
Ja używam antyperspirantu tego co przed ale czuję że są momenty w których nie działa tak dobrze. Ale boje sie zmieniać, bo od kad jestem w ciąży masa kosmetyków zaczęła mnie uczulac:-)
Onka gdzieś czytałam że jest coś takiego jak żurawit...może to?jaroszka, onka lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Ja też używam rexony i jest ok ale przy większych upałach i tak niewiele pomaga
Co do sexu to ja w pewnym momencie mam taki nadmiar śluzu że oboje przestajemy cokolwiek czuca inna sprawa, że mnie podnieca bardzo jak w trakcie , mój R pieści moje piersi, są tak wrażliwe, że oszaleć można
i w sumie nie urosły mi tylko moje C jest baaaaardzo pełne
a może i jest już małe D tylko nie zauważyłam
-
Aaaa i jeszcze jedno na kiepski mocz mam pro-uro raz dziennie.
Wgl to w mojej aplikacji na tel pisało, że jak ja podczas sexu czuje przyjemność to dzidzia też czuje się dobrzenerwy i stres szkodzą, więc coś w tym prawdy musi byc....
Coś jeszcze chciałam napisać ale zapomniałam:(onka lubi tę wiadomość
-
Witam
Piszecie o tym seksie...a ja mam ochotę, nawet większą niż przed ciążą, ale nie mam z kimMój M dopiero wraca za miesiąc, a już go nie ma prawie 4 tyg. Problemu ze śluzem nie mam, więc jest ok.
Ja podobnie jak aanaa używam tego co zawsze antyperspirantu, ale mam wrażenie że też jest mniej skuteczny...może organizm też inaczej funkcjonuje, a raczej na pewno.
Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne
Nie odzywałam się, bo pisałam to sprawozdanie ze stażu, ale czytałam na bieżąco
Sprawozdanie prawie napisane, więc jestem zadowolona. Teraz tylko mam masę prac klasowych i spr do sprawdzenia, bo zostały dwa tyg w sumie do wystawienia ocen.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 13:02
Nynusia lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
nick nieaktualnyss, obawiam się, że w postaci naturalnej nigdy sobie nie dostarczę takiej ilości, jaka pomoże mi poradzić sobie z pęcherzem...
Nynusia, lekarka kazala mi brac tabletki z żurawiną, twierdząc, że chodzi o Urosept, który nie ma żurawiny... Więc teraz szukam czegoś tylko z żurawiną...
Madu, chyba faktycznie żuravit może być wyjściem - wbrew pozorom nie ma dużo suplementów tylko z żurawiną. Paulla, ProUro ma jeszcze wit. C dodatkowo- ale podobno ją się w razie nadmiaru wysikuje, więc może to też okej rozwiązanie.
Edit: żuravit też ma pokrzywę, choroba
Dzięki!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 13:04
-
soraya wrote:Dziewczyny rozmawiałam ze znajomą farrmaceutką mówiła że jeśli chodzi o magnez to tylko Magne B6 poleca a nie jakieś suplementy. Magne b6 to lek a nie suplement.
-
nick nieaktualnyBąbelek wrote:Dokładnie to samo gin mi powiedział. Ja praktycznie od początku ciąży biorę magne b6. Chodzi o to żeby w składzie był mleczan magnezu a nie cytrynian magnezu jak to jest w większości suplementów.
Ja z kolei cały czas aspargin biorę - tak jest wodoroasparaginian magnezu i potasu. -
onka wrote:Dzień dobry Dziewczyny
Ja dzisiaj zaliczyłam długie spanie, 11 godzin, ale niestety z coraz częstszymi przerwami na sikuZa to, ponieważ musieliśmy przenieść kicię do łazienki (bez obaw, 10 mkw z oknami
, to przy każdej wizycie miałam ocieranie o łydki gratis
Was też coraz bardziej ciśnie na pęcherz?
Onka ja mam częste sikanie od początku ciąży, wszędzie pisze, że częste oddawanie moczu powinno teraz ustawać, a ja latam nawet więcej. Ale piję dużo wody i sikam strumieniami, a nie po troszeczku. W nocy średnio 3 razy idę, w dzień co pół godz. czasem co 15 min.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 13:11
-
nick nieaktualnylinka220 wrote:Onka ja mam częste sikanie od początku ciąży, wszędzie pisze, że częste oddawanie moczu powinno teraz ustawać, a ja latam nawet więcej. Ale piję dużo wody i sikam strumieniami, a nie po troszeczku. W nocy średnio 3 razy idę, w dzień co pół godz. czasem co 15 min.
Myślisz, że powinno ustawać? Mi się wydawało bardziej logiczne, że im większa macica, tym bardziej będzie cisnąć
P.s. Idę do apteki uzupełnić zasoby lekomanaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 13:14
-
Hello, witam się poNownie
juz po wizycie doktor byla zachwycona zdjeciami w 3D ktore robiliśmy w Polsce bedąc w 18 tc, tutaj mało kto robi
wyniki dobre jak zawsze, śmiała się że przez miesiąc przytyłam 4 kg co jest nieprawdą ta waga źle pokazała ehhh
Co do sexu to ja mam blokadę, boję się o maleństwo i od czasu ciąży straciłam ochotę, biedny mój chłop ;( witaminy biorę falvit mama tam wszystko jesti od czasu do czasu pije herbatę z suszu żurawinowego.
Obiadek właśnie zjedzony więc plan na dziś obijanie się ! Hee co tu robić w deszczowy dzień ? Miłego dzionkalili_madlen, Magnosia, Lexie lubią tę wiadomość